Din üzerinden para kazanan kazandiğınıda din için yapıyorum diyen birini hem savunuyor hemde koruyorsunuz onun topluluğuna girdiğinizde sadece onun adamlarından alışverip ettirilip onun adamlarana yardım ediyorsunuz ve size ufak para yardımı geldigi gibi sizden 100 misli cıkıyor bir nevi halka gibi en basitini sölimm ben İzmir'de malum kollejinde okudum 2 ci senemde zorla okulu bıraktırıldım okul yönetimi tarafından sebep ise namaz kılmamam müslümanlıkta zorlama olmaz bu din pazarlayıcısı na kim görev vermiş,kim emir vermişte müslümanlığı yayıyor ha adam gibi yaysa gıgım cıkmaz din üzerinden para kazanıp bide kendini haklı göstermesi kendini Peygamber gibi görmesi beni delirtiyor kendine bir de müslüman diyor ayrıca bütün okullarında her şekilde Atatürk düşmanlığı ve Cumhuriyet düşmanlığı aşılıyor yazık inanan müslümanları kandırıyorlar.İnancli insanları kullanıyorlar onlar da göremiyorlar ki görmemeleri ve görememelerinin sebebi isi din kisvesi altında yaptıklari ilizyon bu yüzünden göremiyorlar
Şimdi bide silersiniz yazdıklarımıda ama malesef gerçekleri görmezsiniz siz neyse sağlık olsun benim tek kale aldığım kurum T.C Diyanet İşleri Başkanlığı 'dir başka biri yada birilerinin safsata ve hurafelerini tanımam....
Peygamber Efendimizin kutlu doğum haftasına gelince bence de kutlu doğum haftasını kutlamamız gerekir ve kutlamalıyızda bize yol gösteren bizi doğru yola sevkeden Hz.Muhammed S.A.V Peygamberimizin dünyayı teşrifleri olan Mevlid-i Nebevi (Hicri Rebiülevvel ayının 12. gecesi) , asırlardır milletimiz tarafından “Mevlid Kandili” olarak kutlanmaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, yüzyıllar önce bir ilim ve kültür bayramı şeklinde kutlanan mevlid geleneğini canlandırmayı amaçlamış, bu düşünce ile de Peygamberimizin doğum gününü içine alan haftayı, “Kutlu Doğum Haftası” olarak ilan etmiştir.
Hic kimse ile yada olay ile karıştırıp durmayın....................................!!!