kusursuz fırtına!!

marlbora_man

New member
Reaction score
0
:aşk Ne düşünüyorsun şu an? Var mı senin de bana söyleyeceğin bir, iki kelimen? Oraları nasıl? Sessiz mi oldu bensiz? Yoksa aynı mı sürüyor hayatın? Ben o kadar çok kayba uğradım ki, o kadar çok şey kaydı ki elimden, düşündükçe acı çekiyorum.

Seni özledim. Fesleğen kokunu, nazik ve derin bakışlarını ve o sonsuz sevgi pınarımı, seni her şeyinle ölesiye özledim ki... Gözlerinin anlamlı büyüsü hala saklı içimde. Zaten unutmak mümkün olmasa gerek.
Ayrılık zormuş. Artık biliyorum şarkılarda neden hep Ayrılık ölümden beter geçtiğini. Seni nasıl özledim bir bilsen. Hani yazın ilk denize girişinde yaz yağmuruyla karışmanın verdiği heyecan vardır ya, işte öyle heyecanlı özlüyorum seni. Gerçi seni özleyen ben, yine seninle olan benle aynıyım. Ruhun benimle denir ya hani? Buna inanmalı mı bilmiyorum. Ama izah etmeliyim bilmiyorum çektiğim acıyı. Biz SENİNLE ikinin oluşturduğu birdik. Ayrılması nasıl zor anladın mı?

Beni bu şehirde tek başında böyle yapayalnız koydun!
rüzgarlara, kuşlara, bulutlara bıraktın,
senin tenınden, tırnağından ayrı,
senin kokundan uzak yapayanlız kaldım AŞKIMM!!

Şu anda hiç bir şey umrumda degil SENDEN BAŞKA!
Şu anda sen yoksunya her şeyden ayrı, her şeyden uzak
ve her şeyden mahrumum ben.
Şu anda sadece yalnızlık, kahır ve senin ÖZLEMİN AŞKIMM!!

Beni bu şehirde tek başında böyle yapayalnız koydun!
rüzgarlara, kuşlara, bulutlara bıraktın,
senin tenınden, tırnağından ayrı,
senin kokundan uzak yapayanlız kaldım AŞKIMM!!

kardeşim emeğine sağlık,
şiirin kime ait olduğunu yazarsan sevinirim,
saygılarımla

KardeŞİm Elİne SaĞlik Cok GÜzel!!
Yaa Konuyla Alakasi Yok Ama Bİsey Sorucam Anca Romantİk İnsanlar Yardimci Olur Dİye DÜŞÜndÜmde:) Bu Avatari Nasil Koycaz Nickmizin Altina Ne Olur Yardimci Olun!!!Şİmdİden TesekkÜrler:):):):):):):)

kontrol panelinden resim avatar bölümünden resim yükleme yapablırsın:)

Geri