Kurtuluş Savaşı'nın Fotoğrafları
SEYDİALİ seyri alem Moderatör Katılım 4 May 2009 Mesajlar 18,132 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ARAF 17 Mar 2012 #1
D degazor35 TÜRK oğlu TÜRK Katılım 6 Mar 2007 Mesajlar 5,674 Reaction score 0 Puanları 0 Konum forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön 17 Mar 2012 #2 vallahi şaştım kaldım kardeşim, geçenlerde zat-ı muhteremin birisi "kurtuluş savaşı olmamıştır" diyordu, en iyisi fotoğrafları o zata mail atayım,tuzu-biberi olsun, malum hıyar tuz olmadan tat vermez
vallahi şaştım kaldım kardeşim, geçenlerde zat-ı muhteremin birisi "kurtuluş savaşı olmamıştır" diyordu, en iyisi fotoğrafları o zata mail atayım,tuzu-biberi olsun, malum hıyar tuz olmadan tat vermez
OceanGray >EbruzeN Katılım 7 Nis 2008 Mesajlar 4,808 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Mabed 17 Mar 2012 #3 kurtulus savaşı gazilerinden yakup satar ile konustum bire bir nasıl yokmuş böyle bi savaşı inkar etmek kendini inkar etmektir...
kurtulus savaşı gazilerinden yakup satar ile konustum bire bir nasıl yokmuş böyle bi savaşı inkar etmek kendini inkar etmektir...