Kimsenin kurtuluş savaşını yok saydığı yok altı üstü müzelerin adından kurtuluş ibaresi çıkartılmış bu demekki sadece kurtuluş savaşı ile ilgili değil başka seyler de müzede sergilenecek...
Bizler ne apo şerefsizine destek veririz ne müslüman türk alemine dil uzatır , dil uzattırırız...
Tayyip bir siyasi liderdir , o kadar ...
Her kimki benim ve benim gibi düşünenlerin Tayyibi bir peygamber olarak gördüğünü iddia ediyorsa bizi kafirlikle suçluyor demektir , ki haksız yere bir müslümana kafir diyenin vay haline Allaha havale ediyorum ...
Benim 2 büyük dedem de çanakkale şehididir , babam ve amcalarımın ne sefillik çektiğini ben bilirim , gene de vatan sağolsun ...
sizin ancak çenenizi yorar şehitlik daha fazlası değil...
Benim provakatör olduğumu dahi iddia etmişler,
Padişaha vatan haini diyen olmuş , Ecevitin resmi açıklamasını bulsun okusun bu konuda...
Tarih bilginizi biraz debreştirin arkadaşlar ,
1. Dünya Savaşı nda Suriye Cephesinde , Kanal Cephesinde , Irak Cephesinde , Hicaz Cephesinde sadece İngilizlere yenildik , üstelik Almanlardan silah yardımı almamıza rağmen...
Kafkaslarda Rusları durduramadık , Bolşevik ihtilal olmasa vay halimize ki ne vay...
Çanakkale harbinde 250000 insanımız şehit oldu ne acıdır ki bunlar sıradan asker değil , geleceğin doktorları mühendisleri öğretmenleri yani Türk Devletinin geleceği ...
Sonra Mondros ve teslimiyet ...
Sonra Kurtuluş Savaşıyla tüm düşman denize döküldü ve bağımsızlık...
Şimdi burda benim anlamadığım bi durum var , bizki ingilizleri tek başına hiçbir cephede yenememişiz , sadece Çanakkalede anzaklara karsı savunma yapabilmişiz , Alman silah desteği de yok elde yok avuçta yok 250000 Çanakkalede , 90000 Sarıkamışta şehit vermişiz toplam nüfus 12000000 zaten askerin dahi yok...
Nasıl oluyor da düşmanı denize döktün sen?
Düşman dediğimiz ne önce onu açalım çapulcu yunan ve rumlar , ne ingilizi , ne fransızı , ne italyanı dahil olmamış...
Peki neden?
Bize kök söktüren bu milletler neden bir kurşun dahi sıkmadan çekip gittiler , pis işleri ermeni ve ruma yaptırırken neden bunlar 10000 20000 asker indirip anadoluyu yerle bir etmediler...
İnönü Savaşlarında toplam şehit sayımız 13 , resmi rakamdır , sizce böyle savaş olabilir mi sınırötesi bir harekatta dahi kaç şehit veriyoruz , İstanbul hangi savaşla geri alındı peki zonguldak , adana vs...
Biz avrupanın tasmalı iti yunanı boğmaktan başka birsey yapmadık ,
Lozan da bir zafer değil bir hüsrandır
Zamanla hepsi daha da aydınlanacak ,
Amaçları Osmanlıyı yıkmaktı yıktılar gittiler , sen umurlarında bile değilsin çünkü osmanlı Arap petrolune Irak petrolüne hakimdi , sağolsun İttihatçılar ikram ettiler , bu coğrafya da hem suya hem petrole hükmeden dünyaya da hükmeder...
1.Dünya savaşıyla 2. Abdülhamid in satmadığı topraklar yahudilere geçti...
2.Dünya savaşıyla İsrail kuruldu...
Küçük düşünüyorsunuz...