''Kurtuluş Savaşı'' da SiLiniyor!

Kurtuluş Savaşı : Emperyalizme karşı, Sömürüye karşı ,Cehalete ve Hainlere karşı Tüm Yurt Genelinde yapılmış olan Bağımsızlık Mücadelelerinin genel adıdır.

Kurtuluş Savaşının Parolası ''-Ya İstiklal Ya Ölümdür!''

Günümüzün ali kemalleri aynı dedeleri gibi Kurtuluş Savaşını inkar ediyor neymiş Kurtuluş Savaşı diye bir savaş olmamış bunların dedeleri ne diyordu Kurtuluş Savaşı için ? çetecilik eşkiyalık.....

Çok klişe sözler bunlar

Söyliycek hiçbir söz bulamadım birşey yazamadım okuyunca nutkum tutuldu gerçekten.
Bunları savunan öküzün altında buzağı aramayın diyen arkadaşlar size tek bir lafım var:

EĞER BU LAFLARINIZIN ARKASINDAYSANIZ EĞER BUNU NORMAL BULUYORSANIZ SİZE TÜRKLÜK HAKKINI VEREN MÜSLAMANLIK HAKKINIDA VEREN BU SAVAŞ SİZE OYUN GELİYORSA EĞER BU KADAR DELİKANLIYSANIZ CEBİNİZDEKİ NÜFUS CÜZDANINI ÇIKARIN ÜZERİNDE YAZAN "TÜRKİYE CUMHURİYETİ" İBARESİNE TEKRAR BAKIN VE YIRTIP ATIN ÇÜNKÜ SİZ BUNU HAKETMİYORSUNUZ. TIPKI BU YASAYI ONAYAN VE TANIYAN ADAM MÜSVETTELERİ GİBİ.

Öküz altında buzağı arıyorsunuz ne var bunda ...

Bu savaşın adı "Kurtuluş Savaşı" neden biliyor musun ?
Çünkü bir "MİLLET" (DİKKAT ET ÜMMET DEĞİL) hem düşmanlardan hemde onlara yalaklık yapan (Zoru görünce canı için vatanını ve her şeyini satan) şerefsiz bir padişahtan
,bir kamburdan , bir yükten kurtulduda ondan

Bu savaş olmasaydı ingiliz , fransız yada yunan tohumu olabilirdin bilmem anladın mı ?
Yada anlama ne olur ki ...............

amaç milli bilinç'i yok etmektir.milli bilinç olmadan milli devlette olmaz.milli devlet olmazsa ırak gibi oluruz.ırak gibi kendi içimizde bölünürüz.sonra da batıdaki ülkelere yem oluruz.ırak'ta 1 milyondan fazla insan öldü.akp, meclisten geçmemesine rağmen abd askerlerinin ve silahlarının ırak'a incirlikten gitmesine izin verdi.hatta tayyip "Irak’da savaşan kahraman Amerikan askerlerinin sağ-salim ülkelerine dönmesi için dua ediyoruz" dedi.amerikan askerleri için dua eden tayyip,masum müslüman olup ölen ıraklılar için bir felaket olmuştur. Bu kafayla gidilirse Türkiye'de de aynı rezillikler yaşanacak.

Türk Milletinin Var olmak için vermiş olduğu Kurtuluş Savaşı mücadelesini ve sonradan kurulan Cumhuriyetimizi içlerine sindiremeyen Türk düşmanları ne yapacaklarını bilmiyorlar artık.Lanet olsun yıkıcı ve bölücü zihniyetlere.T.C.Anmayasasından TÜRK kelimesini bile çıkarmaya çalışıyorlar,Türk varlığını kabul edemiyor soyu bozuklar,soysuzlar!!

Kimsenin kurtuluş savaşını yok saydığı yok altı üstü müzelerin adından kurtuluş ibaresi çıkartılmış bu demekki sadece kurtuluş savaşı ile ilgili değil başka seyler de müzede sergilenecek...

Bizler ne apo şerefsizine destek veririz ne müslüman türk alemine dil uzatır , dil uzattırırız...
Tayyip bir siyasi liderdir , o kadar ...
Her kimki benim ve benim gibi düşünenlerin Tayyibi bir peygamber olarak gördüğünü iddia ediyorsa bizi kafirlikle suçluyor demektir , ki haksız yere bir müslümana kafir diyenin vay haline Allaha havale ediyorum ...
Benim 2 büyük dedem de çanakkale şehididir , babam ve amcalarımın ne sefillik çektiğini ben bilirim , gene de vatan sağolsun ...
sizin ancak çenenizi yorar şehitlik daha fazlası değil...
Benim provakatör olduğumu dahi iddia etmişler,
Padişaha vatan haini diyen olmuş , Ecevitin resmi açıklamasını bulsun okusun bu konuda...

Tarih bilginizi biraz debreştirin arkadaşlar ,
1. Dünya Savaşı nda Suriye Cephesinde , Kanal Cephesinde , Irak Cephesinde , Hicaz Cephesinde sadece İngilizlere yenildik , üstelik Almanlardan silah yardımı almamıza rağmen...
Kafkaslarda Rusları durduramadık , Bolşevik ihtilal olmasa vay halimize ki ne vay...
Çanakkale harbinde 250000 insanımız şehit oldu ne acıdır ki bunlar sıradan asker değil , geleceğin doktorları mühendisleri öğretmenleri yani Türk Devletinin geleceği ...

Sonra Mondros ve teslimiyet ...

Sonra Kurtuluş Savaşıyla tüm düşman denize döküldü ve bağımsızlık...

Şimdi burda benim anlamadığım bi durum var , bizki ingilizleri tek başına hiçbir cephede yenememişiz , sadece Çanakkalede anzaklara karsı savunma yapabilmişiz , Alman silah desteği de yok elde yok avuçta yok 250000 Çanakkalede , 90000 Sarıkamışta şehit vermişiz toplam nüfus 12000000 zaten askerin dahi yok...
Nasıl oluyor da düşmanı denize döktün sen?
Düşman dediğimiz ne önce onu açalım çapulcu yunan ve rumlar , ne ingilizi , ne fransızı , ne italyanı dahil olmamış...
Peki neden?
Bize kök söktüren bu milletler neden bir kurşun dahi sıkmadan çekip gittiler , pis işleri ermeni ve ruma yaptırırken neden bunlar 10000 20000 asker indirip anadoluyu yerle bir etmediler...
İnönü Savaşlarında toplam şehit sayımız 13 , resmi rakamdır , sizce böyle savaş olabilir mi sınırötesi bir harekatta dahi kaç şehit veriyoruz , İstanbul hangi savaşla geri alındı peki zonguldak , adana vs...
Biz avrupanın tasmalı iti yunanı boğmaktan başka birsey yapmadık ,
Lozan da bir zafer değil bir hüsrandır
Zamanla hepsi daha da aydınlanacak ,
Amaçları Osmanlıyı yıkmaktı yıktılar gittiler , sen umurlarında bile değilsin çünkü osmanlı Arap petrolune Irak petrolüne hakimdi , sağolsun İttihatçılar ikram ettiler , bu coğrafya da hem suya hem petrole hükmeden dünyaya da hükmeder...

1.Dünya savaşıyla 2. Abdülhamid in satmadığı topraklar yahudilere geçti...
2.Dünya savaşıyla İsrail kuruldu...

Küçük düşünüyorsunuz...

Kimsenin kurtuluş savaşını yok saydığı yok altı üstü müzelerin adından kurtuluş ibaresi çıkartılmış bu demekki sadece kurtuluş savaşı ile ilgili değil başka seyler de müzede sergilenecek...

Bizler ne apo şerefsizine destek veririz ne müslüman türk alemine dil uzatır , dil uzattırırız...
Tayyip bir siyasi liderdir , o kadar ...
Her kimki benim ve benim gibi düşünenlerin Tayyibi bir peygamber olarak gördüğünü iddia ediyorsa bizi kafirlikle suçluyor demektir , ki haksız yere bir müslümana kafir diyenin vay haline Allaha havale ediyorum ...
Benim 2 büyük dedem de çanakkale şehididir , babam ve amcalarımın ne sefillik çektiğini ben bilirim , gene de vatan sağolsun ...
sizin ancak çenenizi yorar şehitlik daha fazlası değil...
Benim provakatör olduğumu dahi iddia etmişler,
Padişaha vatan haini diyen olmuş , Ecevitin resmi açıklamasını bulsun okusun bu konuda...

Tarih bilginizi biraz debreştirin arkadaşlar ,
1. Dünya Savaşı nda Suriye Cephesinde , Kanal Cephesinde , Irak Cephesinde , Hicaz Cephesinde sadece İngilizlere yenildik , üstelik Almanlardan silah yardımı almamıza rağmen...
Kafkaslarda Rusları durduramadık , Bolşevik ihtilal olmasa vay halimize ki ne vay...
Çanakkale harbinde 250000 insanımız şehit oldu ne acıdır ki bunlar sıradan asker değil , geleceğin doktorları mühendisleri öğretmenleri yani Türk Devletinin geleceği ...

Sonra Mondros ve teslimiyet ...

Sonra Kurtuluş Savaşıyla tüm düşman denize döküldü ve bağımsızlık...

Şimdi burda benim anlamadığım bi durum var , bizki ingilizleri tek başına hiçbir cephede yenememişiz , sadece Çanakkalede anzaklara karsı savunma yapabilmişiz , Alman silah desteği de yok elde yok avuçta yok 250000 Çanakkalede , 90000 Sarıkamışta şehit vermişiz toplam nüfus 12000000 zaten askerin dahi yok...
Nasıl oluyor da düşmanı denize döktün sen?
Düşman dediğimiz ne önce onu açalım çapulcu yunan ve rumlar , ne ingilizi , ne fransızı , ne italyanı dahil olmamış...
Peki neden?
Bize kök söktüren bu milletler neden bir kurşun dahi sıkmadan çekip gittiler , pis işleri ermeni ve ruma yaptırırken neden bunlar 10000 20000 asker indirip anadoluyu yerle bir etmediler...
İnönü Savaşlarında toplam şehit sayımız 13 , resmi rakamdır , sizce böyle savaş olabilir mi sınırötesi bir harekatta dahi kaç şehit veriyoruz , İstanbul hangi savaşla geri alındı peki zonguldak , adana vs...
Biz avrupanın tasmalı iti yunanı boğmaktan başka birsey yapmadık ,
Lozan da bir zafer değil bir hüsrandır
Zamanla hepsi daha da aydınlanacak ,
Amaçları Osmanlıyı yıkmaktı yıktılar gittiler , sen umurlarında bile değilsin çünkü osmanlı Arap petrolune Irak petrolüne hakimdi , sağolsun İttihatçılar ikram ettiler , bu coğrafya da hem suya hem petrole hükmeden dünyaya da hükmeder...

1.Dünya savaşıyla 2. Abdülhamid in satmadığı topraklar yahudilere geçti...
2.Dünya savaşıyla İsrail kuruldu...

Küçük düşünüyorsunuz...

İngilizler bizi, müslüman kardeş dediğimiz arapların ihanetiyle yendiler.
Tarihi sanki yaşamış gibi bir paranoyaya girip burada yorum yapıyorsun. Sen nasıl Lozan Antlaşması'nın hüsran olduğunu düşünebiliyorsun, yani İtilaf Devletleri tarafından TBMM'nin tanınmasını, Türkiye'nin tanınmasını hüsran olarak mı düşünüyorsun. Kusra bakma ama dedelerin yaşasaydı senin şu görüşlerin yüzünden suratına tükürürlerdi.

İngilizleri yenememekten bahsediyorsun, İngilizler Kurtuluş Savaşımız boyunca hangi zamanda eli silahlı Anadolu'da savaşmışlar bunu şurada kaynak göstererek açıklayabilir misin?
Ege'de zaten Yunanlılar'ı onlar gaza getirdi, Ortadoğu'da Arapları gaza getirdi.

Senin tek bir derdin var onu seziyor gibiyim. Yalnızca İslam anlayışıyla, mümin mümin kardeştir anlayışıyla dünyadaki tüm müslümanların yaşadığı toprakların sınırının çizilmesi, yani tüm müslümanların bütünleşmesi.
Böyle birşey varya sadece komedi filmlerine konu olur. İlk başta insanın benim görüşüme göre dininden önce, mensup olduğu milleti daha mühimdir. Eğer öyle olmasaydı Araplar bizi sırtımızdan vurmazdı ve müslüman devletler Osmanlı Coğrafyasından hiçbir zaman kopmak istemezdi.

Demişsin ki zamanla hepsi aydınlanacak, hayır senin gibi aslında büyük düşündüğünü zanneden, aslında küçücük düşünenler olduğu sürece bu ülkenin geleceği daha fazla kararacak.

☼«InfernaL»☼;4982914' Alıntı:
Tarihi sanki yaşamış gibi bir paranoyaya girip burada yorum yapıyorsun. Sen nasıl Lozan Antlaşması'nın hüsran olduğunu düşünebiliyorsun, yani İtilaf Devletleri tarafından TBMM'nin tanınmasını, Türkiye'nin tanınmasını hüsran olarak mı düşünüyorsun. Kusra bakma ama dedelerin yaşasaydı senin şu görüşlerin yüzünden suratına tükürürlerdi.

İngilizleri yenememekten bahsediyorsun, İngilizler Kurtuluş Savaşımız boyunca hangi zamanda eli silahlı Anadolu'da savaşmışlar bunu şurada kaynak göstererek açıklayabilir misin?
Ege'de zaten Yunanlılar'ı onlar gaza getirdi, Ortadoğu'da Arapları gaza getirdi.

Senin tek bir derdin var onu seziyor gibiyim. Yalnızca İslam anlayışıyla, mümin mümin kardeştir anlayışıyla dünyadaki tüm müslümanların yaşadığı toprakların sınırının çizilmesi, yani tüm müslümanların bütünleşmesi.
Böyle birşey varya sadece komedi filmlerine konu olur. İlk başta insanın benim görüşüme göre dininden önce, mensup olduğu milleti daha mühimdir. Eğer öyle olmasaydı Araplar bizi sırtımızdan vurmazdı ve müslüman devletler Osmanlı Coğrafyasından hiçbir zaman kopmak istemezdi.

Demişsin ki zamanla hepsi aydınlanacak, hayır senin gibi aslında büyük düşündüğünü zanneden, aslında küçücük düşünenler olduğu sürece bu ülkenin geleceği daha fazla kararacak.

sana katılıyorum gerçekten ve sanırım sadece din ile hareket etmemiz yüzünden kurtuluş savasşı döneminde de araplardan kazık yedik yani her ne kadar hoşuma gitmesede artık müslüman müslümanın kardeşi değil.

Tarihi sanki yaşamış gibisin diye hayıflanıyosun ama seninde ondan kalır yanın yok birader..Bilmş bilmiş konuşup arapları ihanetle suçluyosun Ancak bişeyden haberin yok sanırım;

Kurtuluş savaşı zamanında Araplar diye bir toplum yoktu..Aşiret halinde göçebe yaşayan hayutatlar yani o zamanın çöl eşkıyaları(hacı kafilelerini talan eden ) Lawrence tan altın ve para almak vaadiyle Türkiye aleyhinde propaganda yapmış ve aynı zamanda büyük zayiatlar vermiştir..Ancak bu asla bir ARAP hareketi olarak algılanmamalıdır.Çünkü bu onlar için haksızlık olur..Yüzyıllarca kardeşçe yaşamış olan insanlar son anda mı isyana geldi yani..Bir PKK ya bakıp nasıl Kürt halkını yargılayamazsak bir eşkıya taburuna bakıp Araplarıda hainlikle damgalayamayız..

İngilizleri yenememekten bahsediyorsun, İNGİLİZLER KURTULUŞ SAVAŞIMIZ BOYUNCA HANGİ ZAMANDA ELİ SİLAHLI SAVAŞMIŞLAR bunu şurada kaynak göstererek açıklayabilir misin?

O sıralarda belirli bir arap nüfusu yokki , bedeviler var çöl eşkiyaları...
Onlarda sadece Hicaz cephesinde Lawrence ın etkisiyle bize karsı savaştılar , ama Çanakkalede bizimle omuz omuza savaşan Araplarda var söylediğin çok yanlış benim yüzüme değil senin yüzüne tükürür o mücahitler ...
Hadi Hicaz da Araplar yüzünden yenildik diyelim, kanal cephesi , suriye cephesi , kafkaslar , ırak bu cephelerde niye yenildik...

" İNGİLİZLER KURTULUŞ SAVAŞIMIZ BOYUNCA HANGİ ZAMANDA ELİ SİLAHLI SAVAŞMIŞLAR "

Yukarıdaki senin yazın ...
Bende onu soruyorum zaten , ingiliz 1. Dünya Savaşında özellikle Kanal Cephesinde bizimle savaşırken ordu üstüne ordu gönderirken neden anadoluda tek ingiliz askeri kurşun atmadı...

İstanbul u öylece bırakıp gittiler...
Amerikan senatosundan bir alıntı...
"Amerikanın Avrupaya karşı Türkiye gibi uç karakollara ihtiyacı vardır"
Erzurum Kongresi : ABD mandası tartışılmaktadır...
Mandayı kabul edenler arasında tanıdık birisinin imzası vardır , İsmet Paşa...
ve aradan yıllar geçer mandayı savunan bu adam Cumhurbaşkanı olur , onun yönettiği devlet de sömürge kutlu olsun Türkiyem , sen hala kurtuluş savaşınla övün...

Erzurum Kongresi : ABD mandası tartışılmaktadır...
Mandayı kabul edenler arasında tanıdık birisinin imzası vardır , İsmet Paşa...
ve aradan yıllar geçer mandayı savunan bu adam Cumhurbaşkanı olur , onun yönettiği devlet de sömürge kutlu olsun Türkiyem , sen hala kurtuluş savaşınla övün...

İnönü nün abd bayrağını erdoğan devraldı ya:001_rolleyes:
O inönü cumhurbaşkanı oldu.Müslümanları vatansız bırakma projesi olan ABD-İsrail ortak yapımı Büyük Ortadoğu Projesi'nde "Eşbaşkanlık" yapan ve bir milyonu aşkın Müslüman'ı Irak'ta öldüren ABD askerlerine "ABD'nin Irak'ta savaşan kahraman bay ve bayan askerlerin en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en az zamanda dönmeleri temennisi ile duacıyız" şeklinde mektuplar yazan erdoğanda başbakan... ne diyelim:001_rolleyes::001_rolleyes:

yakinda teröristlede ayni sehit adi altinda gömülmesse sasirmayin yapar bu serefsizler yaparlar ama nereye kadar akla karayi secemiyecek kadar tek yönlü kafali zihniyetler

bi de "Kurtuluş Savaşı" hiç yaşanmadı diyin de tam olsun bu kadar da bilinçsizlik olmaz yaa
Türklerin varolma mücaadelesi vardiği bir savaşn şu anda rahat bir şekilde evlerimizde olmamızı sağlayan savaşın isminin bu şekilde rahatça bir devlet kurumundan kaldırılması nasıl açıklanabilir

İnönü nün abd bayrağını erdoğan devraldı ya:001_rolleyes:
O inönü cumhurbaşkanı oldu.Müslümanları vatansız bırakma projesi olan ABD-İsrail ortak yapımı Büyük Ortadoğu Projesi'nde "Eşbaşkanlık" yapan ve bir milyonu aşkın Müslüman'ı Irak'ta öldüren ABD askerlerine "ABD'nin Irak'ta savaşan kahraman bay ve bayan askerlerin en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en az zamanda dönmeleri temennisi ile duacıyız" şeklinde mektuplar yazan erdoğanda başbakan... ne diyelim:001_rolleyes::001_rolleyes:

denge siyaseti nedir bilir misin , Çelebi Mehmet Timur a karsı nasıl davrandıysa Erdoğan da aynısını yapıyor , ama az kaldı yakında ayı da dayı da belli olacak ...
BOP a sen değilde bir bozguncu 'kürt' eşbaşkanlık yapsa daha mı iyiydi , sen de olacaksın ki gerektiği yerde sesini yükselteceksin , ben Kurtuluş Savaşı yok demiyorum diyemem ama kurtuluş savası henüz bitmedi İnönü sağolsun hala sömürgeyiz ...

Geri