Kurtlar Vadisi Yayından Kalkıcakmı?

KuRtLaR VaDiSi tErÖr Tv'DaN KaLdIrIlSıN Mı???

• Kullanılan toplam oy
    112
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rtük böyle bir zihniyetle hiçbir yere varamaz. Ya hiç başlatmıyacaktı ya da kaldırmayacaktı. Sansürlemek ne demek ya! Programları önceden önüne geçsin o zaman bunu yaparmı rtük? Yapmaz. Ancak azınlıgı dinler. Daha önce ilk çıktıgı zamanlarda Kurtlar Vadisi için geçerli bir sebep varken şu anda ki Kurtlar Vadisi - Terör ''Terör'' konusu işlediginden bence bir belgesel niteligindeydi. Oldu olacak Kan Uykusu belgeselini de göstermeselerdi. Sonuçta o belgesel terör bilincini daha da iyi gösteriyordu. Anlamsız mantıksız bir karar bu rtük'ün verdigi. Allah bildigi gibi yapsın ne diyeyim. Daha resmi sitesi çok kilitlenir...:mad:

Dİzİ Gerİ Gelİyor Dİye Duydum Asli Nedİr Bİlen Varmi?

O daha belli degil galiba. Digitürk gibi bir paket kanal da yayınlanabilir veya sinema filmi tarzında yapabiliriz dediler ama daha meçhul...

EvET KaLdIrILSıN 17 17,53%
HaYıR KaLdIrIlMaSsIn 78 80,41%
BaNaNe BeNi İLgİLEndİrMeZ 1 1,03%
FiKrİm YoKK 1 1,03%

yani sonuç belli .. azınlık salaklarının istatistikleri ile rtük kapatmış...
ee bizde zırt pırt arayıp rtuke sövmeyince azınlıkın zaferine dönüşüyor olan...

o zaman sabah programlarını da kaldırsınlar adamlar gençleri nasıl kullanıyor bir baksınlar ne hallere geldik yav düşündürücü

Türkiyedeki bazı olayları yansıtmak insanları toplumun gözünü açmak için güzel bi diziydi devamıda öyleydi sanırım... AMA BİZİM GENÇLERİN HAYAL DÜNYASINDA YAŞAMASI ÖZENMESİ KALDIRTANLARIN EN BÜYÜK KOZU OLDU NE DİYİM HAYIRLISI.....

RTÜK'den Gelen Açıklama

Ben Kurtlar Vadisinin yayından kalkması üzerine RTÜK'e bir yazı yazarak hangi nedenden neye dayanarak diziyi yayından kaldırdınız diye sormuştum biraz önce cevabı geldi.. ancak verilen cevap daha da kafamı karıştırdı RTÜK'e göre diziyi SHOWTV Kaldırmış!!!
Aynen Şöyle..

T.C.
RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULU

Sayın İlgili
Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun görevleri 3984 Sayılı Yasada belirlenmiştir. Üst Kurul yayın ihlalinde bulunan kuruluşları önce uyarır, ihlalin tekrarlanması halinde sırasıyla program durdurma, idari para cezası, idari para cezasının artırılması ve en son lisans iptali müeyyidelerinin uygulanmasına karar verir. Üst Kurul yayın ihlali görülen bir programı ancak geçici bir süre için (1 ila 12 kez arasında) durdurabilir ve bir programın yayından kaldırılmasına karar veremez. Bu konudaki karar yayın kuruluşuna aittir. Bilgi edinme başvurunuza konu olan dizi film de ilgili yayın kuruluşu tarafından yayından kaldırılmıştır. Üst Kurul tarafından yayından kaldırılması söz konusu değildir.

:..asker..:' Alıntı:
EvET KaLdIrILSıN 17 17,53%
HaYıR KaLdIrIlMaSsIn 78 80,41%
BaNaNe BeNi İLgİLEndİrMeZ 1 1,03%
FiKrİm YoKK 1 1,03%

yani sonuç belli .. azınlık salaklarının istatistikleri ile rtük kapatmış...
ee bizde zırt pırt arayıp rtuke sövmeyince azınlıkın zaferine dönüşüyor olan...

Yasalara uygunluk ne zamandan beri salaklık oluyor ben onu çözemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri