kurtlar vadisi uzay yolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaansaglik

Banned
Reaction score
0
borglar tarafından asimile edilen derin federasyonu araştırma teması üzerile kurulu film. ayrıca romulan ve klingon dolapları film senaryosunun kilit noktası olacakmış.

-ben ne vulkanlıyım. ne kaptanım ne de ısınlıyıcıyım. ben türküm! simdi al su cuvalı gecir kafana.
+ulan yeter be. yüzyıllar gecti kurtulamadık.

"rahmetli sadri alışık'ın da oynuyor ve bütün kurtlar vadisi ekibiyle kıyasıya dalga geçiyor olsaydı..." dedirten çeşitleme...

amerikali astronotlarin aslinda aya ini$ yapmadiklari ispatlanacak, akabinde polat ve adamlari aya ini$ yaptiktan sonra turk bayragi dikip raki mangal olayina girecekler. mangal partisi esnasinda dunyaya hizla yakla$an gokta$i farkedilir edilmez operasyon ba$layacak, gerisi sinemalarda...

turksat in uzayda kaybolmasinin ardindan mr spock, polat'a konuyla ilgili mektup gonderir, mektubu alan polat cepten memati'yi arayip emri verir ve olaylar gelisir...

- memati acil uzay gemisi lazim!
- abi sanayii de bir-iki tanidik usta var istersen bi sordurayim?
- memati senin ustan kim?
- sensin abi.
- bekliyorum memati.

bir sahnesinde polat alemdar ve adamlarının plt34 yıldız gemisinin ana kumanda masasında ekmek bana bana mis gibi bol domatesli menemen yiyeceği dizi.

-erhan, warp one, engage!
-warp ne abi?

-ben tanrı'nın oğluyum
-benim senin gibi klonum yok!
:hhdil

temel

Temel ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;
-Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
- Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..

tükürük

Temel Almanya'ya işçi olarak çalışmaya gider. Uçaktaki koltuğunun hemen yanında dünya tükürük şampiyonu oturmaktadır. Adam bir tükürür ve tükürük Temelin kulağının yanından mermi gibi geçer.
- Adam: "Ben 96 olimpiyatları dünya şampiyonu Almanya'dan Hans" der. Temel tabi şaşırır. Bir müddet sonra adam bir daha tükürür ve tükürük Temelin kafasını sıyırarak gider.
-Hans: "Ben 2000 dünya tükürük şampiyonu hans"der. Temel artık dayanamaz ve Hans'ın suratının ortasına tükürür.
-Temel: "Daha acemiyim." der.

Duvar Yazilari

Beni bir o anladı.
- Oda yanlış anladı

Allah'ım ! kendim için hiçbir şey istemiyorum.
- Yalnızca anneme paralı ver güzel bir gelin kısmet et.

Edison elektriği buldu ama parasını biz ödüyoruz

Sigara içme torununu gör.
- Sigara iç dedeni gör.

Amanın .... 10 dakika nedir ki ?
- 5 dakikada geçer.

Bir leoparın kuyruğunu sakın tutma !
- Tutarsan da sakın bırakma .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri