Kurtlar Vadisi Pusu Sitcom(Bölüm 1,Bölüm 2)
1.BÖLÜM
Evlenirken....
Memati: Bak kadınımsın düzgün bas imzayı.
Gamze: Ya sen biraz sakin olamazmısın.
Memati: Ben zaten sakinim.
Gamze: İyi bari, bunada şükür.(küçümseyerek)
Memur: Siz Gamze Hanım, Memati Beyi Hiçbir basıkı altında kalmadan vs... kocalığa kabul ediyormusunuz?
Gamze: Şu baskı altında kısmını kaldırsakda bende resmi olarak yalan söylememiş olsam
Memati: Kadınımsııııııın!!!!!!!!!
Gamze: Tamam ediyoruuum
Memur: Memati bey....
Memati: Ben çoktan ettim hadi nereye atıyozzz.
(imzalar atılır sıra ayak basma faslına gelmiştir. Gamze hareketlenir)
Memati: Hadi bi dene istiyorsan
Gamze: Adettendir Memati
Memati: Tamam. Sen benim ayağıma bas, bende evde senin topuğuna 45'liğimi basiyiiim.
Gamze: Puffffffffffff.
1 ay sooonraaaaa....Telefonda;
Bulut: Evlilik nası gidiyoo bakalım. (herzaman ki gibi pis pis sırıtarak)
Gamze: İyi işte ne olsun, bebek bekliyorum.
Bulut: Ohaaaaaaaa. İyi bari, Memati nasıl?
Gamze: İştir güçtür uğraşıyoooo. Gömleğinde ki mazotları çıkarana kadar göbeğim çatlıyooo
Bulut: Neyse sen onu oyala ben nası olsa işi bitiriceem by.
yıllar sonra.....
(Memati Bulut'u vurmuştur. Gamze de katakulli işleri burakıp evinin kadını olmuştur. Memati de Bulut'un anısına Çocuğuna Can Bulut Baş adını vermiştir. Gamzenin hamile iken Bulutla telefonlaşması yüzünden çocukda kalıtsal Bulut izleri vardır.)
Memati: (oyuncak paketini uzatarak) Al gülüm
Can Bulut: Vey gülüüüm (paketi açar)
Memati: Hönk! Yav adını verdik die huyunuda mı verdik acabaaa
Gamze: Halo Dayı demişti sana Can Polat koyalım die
Memati: Kess. yaptık bi haa napalım.
Can Bulut sabah) Anneeeee yeşil elmaaaaaaaa!
Memati: Hey yarabbim.
Akşam.........
(Memati evde yemek vermektedir. Polat Ömer baba Halo Tuncay Abdülhey vs tüm ekip ordadır.)
Can Bulut. Anneeeeeeeeee! kırmızı elmaaaaa!
Memati: Fe suphanallahh!
Ömer Baba: Memati allah bağışlasın. Yavrunun adın ne?
Can Bulut: (Memati den önce hemen atlar) Bak muhteyem, adım Can Bulut, Bulut kalsın, Can'ı unut
Ömer Baba: (Şaşkınlık içersinde)
Polat: Neyse benim ofise uğramam lazım.
Memati: tamam abi bende geliiim.
Polat: Tekrar Görüşürüz bakalım Can Bulut (sevecencee)
Can Bulut: Sen yağmuy oll ben Bulut elbet buluşuyuz Polat Alemdayyy!!
Polat: Hönk!
Memati:Hönk!
Gamze: Hönk!
Halo: Mematii ben sana dedim yegenim.
Ömer Baba: Allah'ın işi işte
Abdülhey: Abi ben uyuz olduum!
Güllü: Walla küçük Bulut buu
Tuncay: Bizim hastanenin pisikoloji bölümüne yatıralım bunu Memati
Nevzat: Ben ben götürürüm
Pürmüz: Sen eksik kal Nevzat!!!!!
1.Bölüm Sonu
2.BÖLÜM
polatla ahu evlenirler
ve polatın polatcan isminde bi cocuğu olurr polatın işleri yoğun dur eve gelir yemek yer ve ahuya polatcan nasıl der.
ahu: iyi uyuyo der sana bi sır vercem polat derken polatcan gözünü açar babaaaa! bende buydayım iki kişin biydiyi sıyyy değildirr der polat şaşırır oglum nasılsın der polatcan: nası oluyum baba azdan az coktan cok gideymiş
polat:hönkkkkk
ahu drki polat bu hep böylemi sürcek
polat: bakıcaz bi cağresine ahu ben cıkıyorum der ve cıkar memati polatcanı görmeye gelir (sevecencene) polatcan nasılsın der
polatcan: içim ali/ dışım polat/beynim efe gibi memati abiyyy memati bi bakar anaaa abii noldu sana küçülmüssün diyerekten bakınırr ahu gelir memati o polatcan yanlıslık yok aynı babası gibi dimi der memati önünü ilikleyerek evet yenge der ve şaşırmışcasına cıkar evden
ahu: oğlum yapma böyle herkezi korkutuyosun der ve banyo yaptırırken polatcanı dalar 5 dakka sonra polatcan bi anda cıkar daha iyisini yapabiliyim der
ahu cıkarır banyodan hadi uyu sen biraz der ve uyutur.Akşam olunca memati; gamze ve can bulutla birlikte Polatların evine gelir.Polatcan da uyanmıştır...oyuncaklarını getirir can bulutla oynamaya başlarlar.
Memati Polat’a dönüp:Abi,küçük polatla küçük bulut yine biraraya geldi acaba bu oyunun sonu ne olacak? Der. Polatcan babasından önce cevap verir:Heyşeyin sonunu düşünen kahyaman olamaz Memati Abi der .
2.Bölüm Sonu
not : alıntıdır