YouTube - Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ki Büyük Türk devleti Haritasi. gnhF_gZOOhI
Ayb@rs Banned Katılım 14 Eki 2008 Mesajlar 200 Reaction score 0 Puanları 0 7 Eki 2009 #1 YouTube - Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ki Büyük Türk devleti Haritasi. [VIDEO]gnhF_gZOOhI[/VIDEO]
CarlionE New member Katılım 9 Tem 2007 Mesajlar 629 Reaction score 0 Puanları 0 7 Eki 2009 #2 lanet you tube' i açamıyorumki. Tüm kapatsalarda kurtulsak şu melanetten.bigün açılıyo bi gün açılmıyo. bağ bağışlıyolar sanki bize herifler... izleyemedim ama teşekkürler...
lanet you tube' i açamıyorumki. Tüm kapatsalarda kurtulsak şu melanetten.bigün açılıyo bi gün açılmıyo. bağ bağışlıyolar sanki bize herifler... izleyemedim ama teşekkürler...
Ayb@rs Banned Katılım 14 Eki 2008 Mesajlar 200 Reaction score 0 Puanları 0 7 Eki 2009 #3 CarlionE' Alıntı: lanet you tube' i açamıyorumki. Tüm kapatsalarda kurtulsak şu melanetten.bigün açılıyo bi gün açılmıyo. bağ bağışlıyolar sanki bize herifler... izleyemedim ama teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... ktunnelden verdiğim linki izliyebilirsin LİNK BURDA
CarlionE' Alıntı: lanet you tube' i açamıyorumki. Tüm kapatsalarda kurtulsak şu melanetten.bigün açılıyo bi gün açılmıyo. bağ bağışlıyolar sanki bize herifler... izleyemedim ama teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... ktunnelden verdiğim linki izliyebilirsin LİNK BURDA