Kurtlar Vadisi Kan Kaybediyor

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
Sezon başında Show TV'den Kanal D'ye transfer olan Kurtlar Vadisi'nin reytingi, her geçen bölüm biraz daha azalıyor. Dizinin geçen hafta yayınlanan son bölümünün izlenme oranı, Beşiktaş-Bolton Wanderers arasında oynanan UEFA Kupası maçının arkasında kaldı. Böylece Kurtlar Vadisi, tarihinde ilk kez bir futbol karşılaşmasına geçildi. Peki eskiden izleyenleri ekrana çivileyen bu dizi film, nasıl bu hale düştü?

HEPSİ YA ÖLDÜ YA DA HAPİS...

İlginin azalmasında, sevilen karakterin yeni sezonda öldürülmesinin etkisi büyük. "Samul Vanunu," "Nergis Karadağlı," "İplikçi Nedim," "Doğu Bey" ve "Mito" karakterleri,yeni sezonda öldürüldüler. "Laz Ziya" ise hapse sokulup, kaybedildi. Bu kayıplar yüzünden dizi, aşırı kan kaybetti. Yapımın son üç bölümünün yüzde 90'ında sadece Polat Alemdar'ın sahnelerinin hâkim olması, bir başka eleştiri nedeni... Alemdar'ın dış kaynaklı güçlerin tetikçiliğine soyunarak Lübnan Devlet Başkanı'na suikast hazırlığı yapması, izleyenlere hiç cazip gelmedi. Kurtlar Vadisi'nin fanatik izleyicileri, internet sitelerinde dizinin yeni çehresini bu argümanlarla eleştirdi.

YAPIMCILAR GÜVEN KAYBETTİ

Kurtlar Vadisi'nin reytinglerinin düşmesinde, diziye olan güvenin sarsılmasının da etkili olduğu söyleniyor. Nasıl mı? Örneğin izleyici yaz boyunca,Polat'ın tabuttan nasıl çıkacağını merak etti. Yapımcılar "Polat'ın tabuttan çıkışı muhteşem olacak, merak edenler parmağındaki yüzüğe dikkat etsin" dedi. Fakat yeni bölümlerde Polat'ın tabuttan çıkmasıyla, elindeki yüzüğün bir ilgisinin olmadığı ortaya çıktı. Onu, tabuta sokanlar, kendi istekleriyle çıkardı. Akla gelen ikinci örnek, Al Pacino veya Robert De Niro... Yapımcılar, dizinin sinema versiyonunda bu iki isimden birinin oynayacağını söyledi. Ancak daha sonra, Al Pacino'nun konudan haberdar bile olmadığı anlaşıldı. Büyük beklenti içine giren seyirci de hayal kırıklığına uğrayıp diziden soğudu.

Sabah

yani ben bile artık izleyemez oldum. poku çıktı... kendi kendine bağımsız hareket eden polat alemdar ezik bi insan gibi davranıyo...

ve konu daha toplanmadı bile.. koskoca mafya babsı şuan basit bir tetikçi...

hiçde eski özelliği kalmayan bir dizi oldu...

bende izleyemz oldum...

balondu patladi, ne olacakti ki baska

ne oldum demeyeceksin, ne olacagim diyeceksin, rehavete kapilanin, ben yaptim oldu diyenin sonu her zaman boyle olur

yokl abi yok eskisi gibi deil gelen gecen oluyoo iplikcide oldu zaten adamım benim yaaaa walla eskisi gibi deil izlemek pek zevk vermiyor bana bence en guzel bolumleri cakırın oldugu zamanlardı !!! şimdi bokunu cıkardılar !

walla arkadaslar iiice sacmaladilar pembe dizi gibi olmaya basladi desek yeridiri hani en sevilen karakterler gitti yaw belki baya oldu ama benim en cok hosuma giden karakter erdalin babasiydi ikiside mefta oldu simdide polatin kardesi ve sevdigi icin ulksini feda edebilecegini gosteriyolar sacma eger dizinin basindaki gibi oolsa polat bole bisiyi bence yapamaz

Dünkü bölümde : Polat İsT'den bir lokantayı arıyor . Lokantadan Hikmetle görüşüyor . Hikmet Polat dediği anda pc başındaki herşeyi yöneten güç anında yerini buluyor vede bağlantıyı yasaklılar listesine alıyor .
Sanırsınki bu pc başındaki uydudan dünyayı yönetiyor . Bir polat demekle yer bulunsaydı aBD şimdiye kadar 10.000 kere Bin ladini bulurdu .
:D

İşte bu teknoloji saçmalıkları işin içine girdi filmin suyu çıktı . Adam gibi senaryo yazsınlar .
Böyle şeylerle ancak teknolojiden anlamayan adamları kandırırlar .

Senaryo zaten zıvanadan çıktı . Koskoca Sözde TR'yi yöneten polat Suriye'de aciz biçimde geziyor .

Gülmekten kırılıyorum artık kV'sini izlerken .
Sloganı değişsin . BU BİR KOMEDİ DİZİSİDİR . Olsun .

Leke' Alıntı:
Dünkü bölümde : Polat İsT'den bir lokantayı arıyor . Lokantadan Hikmetle görüşüyor . Hikmet Polat dediği anda pc başındaki herşeyi yöneten güç anında yerini buluyor vede bağlantıyı yasaklılar listesine alıyor .
Sanırsınki bu pc başındaki uydudan dünyayı yönetiyor . Bir polat demekle yer bulunsaydı aBD şimdiye kadar 10.000 kere Bin ladini bulurdu .

İşte bu teknoloji saçmalıkları işin içine girdi filmin suyu çıktı . Adam gibi senaryo yazsınlar .

Senaryo zaten zıvanadan çıktı . Koskoca Sözde TR'yi yöneten polat Suriye'de aciz biçimde geziyor .

öle bi sistem var benim bildiğim yasaklı kelimeler var ve onlar kullanılıncada konuşalar kayıta giriyo.. bunların başında Allah, bomba, başkan vs geliyor bu kelimeler kullanılan teller kayıt altına alınıyo auto sistem...

benim en çok komiğime giden sanal olan saçma sapan reklamlar...

ilk bölümde aptalca pepsi çay şimdilerde ise çanak anten değişiyolar bide büroya akinsoftun reklamı

tobe tobe tam komedi oldu

edit: buarada tel dinliyeceğine polatın aradığı teli şehir dışşına aramaya kapatsınlar ... öle 24 saat kimse durmaz bilg. saçmalık

Leke' Alıntı:

ya leke , sen şu an kaçırılsan , rusyaya yada arabistan 'a gitsen , oralarda burada gezdiğin gibi gezermiydin ??

chamfer' Alıntı:
öle bi sistem var benim bildiğim yasaklı kelimeler var ve onlar kullanılıncada konuşalar kayıta giriyo.. bunların başında Allah, bomba, başkan vs geliyor bu kelimeler kullanılan teller kayıt altına alınıyo auto sistem...

benim en çok komiğime giden sanal olan saçma sapan reklamlar...

ilk bölümde aptalca pepsi çay şimdilerde ise çanak anten değişiyolar bide büroya akinsoftun reklamı

tobe tobe tam komedi oldu

edit: buarada tel dinliyeceğine polatın aradığı teli şehir dışşına aramaya kapatsınlar ... öle 24 saat kimse durmaz bilg. saçmalık

Öle bir sistem var ama aBD kontorolünde vede aBd bütün dünyada bu sistemi kullanamıyor . Sadece belirli yerlerde .
Adamların sistemi aBD'de vede aBD bunu 2002'de açıklamak zorunda kaldı .
Çünkü bunu dünya devletlerinin diğer ajanları ortaya çıkarttı .
ABd bu sistemi bazı ülkeler üstünde yapabiliyor . ( bazı arap ve kendi ülke sınırları içinde olan heryerde )

Tamamda benim demek istediğim o sistem değil . Sanki bu kV'sindeki pc ustası Dünyayı uydu ile yönetiyor izlenimi veriliyor .
Bu sistem ABD veya Rusya'da yokken kıçı kırık bir örgüttemi olucak .

İşte benim güldüğüm olaylardan biri bu .

Sanal reklamlar zaten işin 2. yönü . Normalde hiçbir programda gizli dahi reklam yapılamazken . RTUK kararıdır bu . KV'sinde sanal promosyon adı altında reklam yapılıyor . Demekki neymiş Doğan devlete sırtını yaslamış .
Birkaç dizide kola şişelerinin dahi ambalaji çıkarılırken . RTUK Doğan'ın kuruluşuna böyle bir insiyatif veriyor .
RTUK kanunları çiğneniyor .
Başka ne diyelim

ya ilk defa kurtlar vadisi yerine ders çalıştım özetlerini bile izlerdm o dizinin nerde o silahlı çatışmalı sahneler çakırlı pehhh

ifrit' Alıntı:
sen telekomunu satarsan, yunanistan uzerinden dunyaya baglanirsan, kendi uydularin yerine baskalarinin haberlesme uydularini kullanirsan

herkez herzaman herseyi bilir

bu sözü herzaman desteklerim . Sen özelleştirme adı altında TR'yi peşkeş çekersen herkes herşeyi bilir .

chamfer' Alıntı:
yani ben bile artık izleyemez oldum. poku çıktı... kendi kendine bağımsız hareket eden polat alemdar ezik bi insan gibi davranıyo...

ve konu daha toplanmadı bile.. koskoca mafya babsı şuan basit bir tetikçi...

hiçde eski özelliği kalmayan bir dizi oldu...

aynen katılıyorum sana!!1

Leke' Alıntı:

ECHELON sistemi vardır, yasaklı kelimeler aracılığıyla tespit edebilirsin numarayı bu sistemle

bin ladin, apayrı bi komedi konusudur, CIA operasyonudur, siz birine çanta verirsiniz bunu şu yere götür dersiniz uzaktan kumandayla çanta içindeki bombayı patlatırsınız ve olayı el-kaide üstlendi diye basına geçersiniz yada malzeme dolu yük kamyonunu bi yere gönderir patlatırsınız.. küçük bi mağaradan dünyayı yöneten kendi ürünü Bin Ladin'i nasıl bulsun ki ABD?

WiLdBoY' Alıntı:
ECHELON sistemi vardır, yasaklı kelimeler aracılığıyla tespit edebilirsin numarayı bu sistemle

bin ladin, apayrı bi komedi konusudur, CIA operasyonudur, siz birine çanta verirsiniz bunu şu yere götür dersiniz uzaktan kumandayla çanta içindeki bombayı patlatırsınız ve olayı el-kaide üstlendi diye basına geçersiniz yada malzeme dolu yük kamyonunu bi yere gönderir patlatırsınız.. küçük bi mağaradan dünyayı yöneten kendi ürünü Bin Ladin'i nasıl bulsun ki ABD?

İşte mesele abD'nin acizliği . Sistem dediğim gibi işliyor . Sen burdan abd'ye telefon et Allah de sen izlenirsin .
Birde Arap dünyası kontroldedir .

PaLa Öldü O dizi Bitti BEnim İçin Zaten :) Tiryakisi Olan bi arkadaş dün akşam izlemedi bizimle ps turnuvasına geldi o kadar yani Normalde Ölse Gelmez a.q

son bolumler zaten show tv anladı dizinin işinin bittigini hemen sattı

Geri