Kurt'lar Vadi'de kılıçları çekti...

türk ocağı

serdengeçti
Reaction score
0
"Hatırla sevgili" dizisine ortak tepki veren mhp ve bbp kurtlar vadisi'inde ayrı düştü.

Birçok kesim Kurtlar Vadisi'ni 'Günah keçisi' ilan ederken, Ülkü Ocaklarının efsane başkanı ve BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Vadi için ne dedi? Dizinin fazla izlenmesindeki asıl etken ne? İşte hiçbir yerde olmayan ve ışık tutacak ayrıntılar...

Bahçeli-Yazıcıoğlu karşı karşıya

Ülkü Ocaklarının efsane lideri ve BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’ ndan Kurtlar Vadisi dizisinin içeriğine çok anlamlı destek geldi.

Birçok kesimin ‘Günah keçisi’ ilan ettiği ve Milliyetçi-Ülkücü gençliği bir çete gibi gösterme iması taşıdığı gerekçesiyle tepkilerin hedefi haline gelen Kurtlar Vadisi dizisine "Sanalda olsa şu anki Türkiye’nin bir gerçeği” yorumunda bulunan Muhsin Yazıcıoğlu, dizinin önemli oranda reytinginin de olmasına dikkat çekti.

Yazıcıoğlu, Kurtlar Vadisi dizisi hakkındaki görüşlerini şöyle sürdürdü.

“Diziyi topa tutarken, öncelikle neden çok izlendiğine bakmamız ve teşhis etmemiz lazım.
Dizide Devletin görevlisi mi yoksa kendi hesaplarına çalışan bir grubun mu olduğu belli olmayan Polat Alemdar ve ekibinin, milliyetçi gençliği kötü gösterme amacı taşıdığına katılmıyorum.

Dizinin çok izlenmesi ve sempati toplamasının sebebindeki asıl gerçek ise şu.
Yargının işlemediği, ihanetlerin hesabının sorulmadığı, Uyuşturucu tacirlerinin hesap vermediği bir ülkede sanal da olsa içinde bu uhdeleri taşıyan vatandaşlarımız 1 saatte olsa TV karşısında bu bunalımlarını deşarj etmektedir.

Yani, vatandaş bu ihanetçi ve gayri meşruculardan hesap sorulması beklentisi içindedir.
Dizidekiler devletin görevlileri de olmasa vatandaşımız Polat alemdar ekibinin bu soysuzlardan hesap sormasıyla rahatlıyor.

Tabi ki vatandaşın asıl beklentisi de Devletinin ve gerçek kurumlarının bu gaflet ve ihanet çarkını kuran çetelerden hukuk çerçevesi içinde hesap sormasını arzulamaktadır.
Bizlerinde arzusu budur.”

Daha evvel Bahceli, bu dizi icin:

“Gençliğin örnek aldığı kişilerin dizideki karakterlerdeki kişilerin olması ibret vericidir. Feodal kalıntı, mafya, töre türündeki dizilerin çoğalması suçlu sayısını çoğalttığı gibi, suçlular yaşı ilkokul çağındaki çocuklarımıza kadar inmiş durumda. Gençlerimizin mafya dizilerindeki karakterler gibi giyinmesi ve tavırlar sergilemesi vahim boyutlara ulaşmıştır. Gençlerimiz bize emanettir. Bunları uyarmakta hepimizin görevidir”

dedi, ve tabanına , "Bu diziyi seyretmeyin' mesajı veren MHP lideri Devlet Bahçeli böylece Polat Alemdar'dan intikamını almış oldu.

Türkeşten sonra başa gelmesi gereken adam(yazıcıoğlu) malesef şu an hakettiği yerde değildir.
Şimdi hiç de hakkettiği yerde olmayan solculardan destek alan bir adam var başta yazık mhp nin böyle bitmesini istemezdim.
ÜLKÜCÜ GENÇLİK....

Gercek ulkucu yoktur sımdı hepsı cek senet ıslerıne bakıyo bıldıgın mafya olmaya calısıyo ulku ocagında bı guzel beynı yıkanan gencler ıse sırf bırılerıne yaranabılmek ıcın onla bunla belkıde hıc sucu olmayan ınsanları vurup kırıyolar bu adamlar kurtlarvadisine ozenmısse cokmudur sorarım sıze ? bende ocaga gıdıyordum genclıgımde bıgun cıkmak ıstedım adamlar bana toplu olarak daldılar 2 hafta eve gıdemedım kımse bana ulkuculugu ve mhpcili anlatmaya kalkmasın bılen kımın ne oldunu bılıyo zaten..!

»» dαкi ««;2957840' Alıntı:
Dediqin qißi adam qißi üLkücü kaLmadı.. ßizim Lise de arkam saqLam, çevrem qeni$ oLsun mantıqıyLa çıkarLardı ocaqa =)

evet kardeşim bende gençliğimi ocaklarda geçirmiş biri olarak ne yazıkki bizim sevdamıza karşın yeni yetme züppelerin ülkücüyüz yanlış olmasın ocaklara takılıyom adamın .. mına koyarız deyip sırf çevre edinmek için takıldığı bi yer haline geldi.yazık bu ocakların bu hale gelmesi yanlış.

Geri