Kurtlar Vadİsİ TerÖre Yalan Dİyenler Baksin

burası demokratik bir ülke diyenlere gösterilmeli bu resimler....

Uzunefe sitemiz aracılığı ile
herkes görecek hiç merak etme kardeşim

A S M E N' Alıntı:
Uzunefe sitemiz aracılığı ile
herkes görecek hiç merak etme kardeşim

Bunun için bide göz doktoru lazım ama gözleri kapalı olan maymun hatta orangutanların gözünü açmak için...TR de demokrasiyi yaymakmı??Belki torunlarımızın torunları görücek oda BELKİ.Bu zamana kadar para için gözünü açmayan orangutanlar bu saatten sonra daha fazla para için gözünü açacak değil.Bence pek demokrasinin yolunu gözleme,gözlerine yazıktır...

Dizinin biraz da ticari kaygı gütmesinden dolayı olaylar bu zamana kadar çoğu kez mübalağa ile aktarıldı,

pkk gerçeğini görüp anlayabilmek için Kurtlar Vadisi Teröre ihtiyaç da yok ya; neyse, bunun yerine TRT de 10 bölümlük bir belgesel hazırlansa eminim bu dizinin 10 dakikası kadar prim yapmazdı..

"vay be görüyonmu amerigan gavurunu neler ediyomuş bize şerefsizler" deyip, bir elde çay bir eldi sigara ile sövmek yerine, TRT de Kınalı Kuzular'ı izleyip, İşte benim ASL'IM benim ÖZÜM diyebilmek daha hoş olur kanımca..

(bu arada Kınalı Kuzular, Salı Akşamları TRt1 de yayınlanıyor)

milletimiz bişeyleri görmeyi bilse
hiçbirşeye gerek yok aslında

Dizinin ilk bölümünü izledim ve vardığım sonuç şu. Ülke elden gidiyor, işte suçlular şunlar bunların yok edilmesi lazım. Bunlar ülkeyi bölecekler buna izin vermeyin ve elinizden geleni ardınıza koymayın.
Arkadaşlar size tüm içtenliğimle soruyorum : asıl bölücülük bu değil midir ?
Bu ülkede okuduğunu anlamaktan aciz avukat sürüsünün açtığı Türklüğe Hakaret davası sonucu bu ülke bir aydınını kaybetti. Hemen ardına da bu dizi. Bakalın sıradaki ölecek yurttaşımız kim ?

ya arkadaşlar keşke açmaz olsaydım böyle bir konuyu
ciddi olarak söylüyorum
ben sadece "Kurtlar Vadisi Terör"de yaşatılanların gerçek olduğunu anlatmak için dizi ismini yazdım buraya.
Gerçekten geniş düşünceli olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ancak tekrar söylüyorum at gözlüklerinizi çıkarın gözünüzden
at gözlüğü olanlarıda nerden anlıyoruz ?
diziyle ilgili yorum yapanlardan !!

Geri