Kurtlar Vadİsİ TerÖre Yalan Dİyenler Baksin

A S M E N

New member
Reaction score
0
Kurtlar vadisi teröre yalan diyenler oldu baksınlar bakalım bunları kim yapmış....​

132.jpg

18.07.1993 VAN, BAHÇESARAY, SÜNDÜZ YAYLASI, 14 ÇOCUK, 8 KADIN,4ERKEK

148.jpg

23.07.1993 AĞRI, ÇATALLIPAŞA KÖYÜ, KÖY YAKMA

127.jpg

125.jpg

126.jpg

05.07.1993 ERZİNCAN, KEMALİYE, BAŞBAĞLAR KÖYÜ, 5 KADIN, 27 ERKEK

121.jpg

120.jpg

29.06.1993 MARDİN, YALIM KÖYÜ, HAMZABEY MEZRASI, 4 ÇOCUK, 2 KADIN

104.jpg

103.jpg

102.jpg

22.06,1992 BATMAN, GERÇUŞ, ŞEKİ KÖYÜ, 7 ÇOCUK, 1 KADIN, 2 ERKEK

91.jpg

10.10.1990 YUKARI DAMLAPINAR KÖYÜ,İLKOKULUN YAKILMASI,1 ÖGRETMEN ÖLDÜRÜLDÜ

88.jpg

86.jpg

85.jpg

84.jpg

83.jpg

82.jpg

ŞIRNAK, GÜÇLÜKONAK, ÇEVRİMLİ KÖYÜ, 11 ÇOCUK, 7 KADIN, 9 ERKEK

79.jpg

10.04.1990 SİİRT,PERVARİ TOSUNTARLA VE KÖPRÜÇAY KÖYLERİ ÖRTÜLÜ MEZRASI

78.jpg

26.02.1990 MARDİN, SİLOPİ, DEREBAŞI KÖYÜ

ARKADAŞLAR BU PAYLAŞIMLARA DEVAM EDECĞİM HERKES GERÇEĞİ GÖRSÜN BEN KÜRT DEĞİLİM AMA BÜTÜN KÜRTLERİDE AYNI GÖRMEYELİM BURADA ÖLDÜRÜLEN HEPSİ BİRER TÜRK VATANDAŞI KÜRTLERDİR.....

Alıntıdır !..

her şey iyi güzel ama alttaki yorum başka yorumlanır ve adı lazım değiller konuyu hemen TÜRKLÜK KÜRTLÜK meselesine getirip esas konuyu unuttururlar tıpkı yıllardan beri olduğu gibi...

bu ülkede yaşayan herkes s.s. kanunuyla şartlara uymak zorunda

TÜRKÜYE CUMHURİYETİ vatandaşı olduğu sürece ırk din ve mezhepi her zaman 2. plandır....

HEPİMİZ TÜRKİYE'liyiz....

Pkknin Eseri iste Liderleri Elimizde Asmaya Tampon Yemio

Amerika Sallandirdi Saddami Biz Beceremioz

insallah APo asilir Yanlis Anlamasin Kimse Her Kürt Pkk li Deildir

Arkadaşlar lütfen olayı kürt-türk çatışmasına çevirmeyelim
sadece şu resimleri birazcık görelimde
bişeylerin bilincinde olalım

A S M E N' Alıntı:
Arkadaşlar lütfen olayı kürt-türk çatışmasına çevirmeyelim
sadece şu resimleri birazcık görelimde
bişeylerin bilincinde olalım
bende onu izah etmeye çalıştım kardeşim işte sana...

yazmışın resimlerin altına yorumu millet şimdi suyunu çıkartacak işin....

HackheLL yönetimi
sorun çıkaranlara gerekli işlemi uygulayacaktır kanımca
sen merak etme kardeşim ;)

Benim anlamadığım, bu insan müsveddeleri kendi bağımsızlık mücadelesini verdiğini iddia ettiği halde yine kendi halkına saldırıyo. Olacak iş değil.

ya bu kurtlar wadisini tamam ben sevmiorum sevmeyenler olduğu gibi sevenleri de war da benim sinir olduğum ve en uyuzuma giden konu o değil.milletde özenti oluştu mafya olma hevesi o filimdeki gibi insan olma hevesi.bi de bunu intikam olarak görenler de war onu da çözmüş diilim amerikadan öcümüzü almışlar kurtlar wadisi ırakla bu diziyle de artık pkk dan hınçlarını çıkarırlar.bu kadar kör kör düşünceler olduğu müddetçe ben bu diziye karşıım duruşumda katıdır zaten artık dizi mhp yandaşlığından öteye de geçemiyo

apocalyps' Alıntı:
ya bu kurtlar wadisini tamam ben sevmiorum sevmeyenler olduğu gibi sevenleri de war da benim sinir olduğum ve en uyuzuma giden konu o değil.milletde özenti oluştu mafya olma hevesi o filimdeki gibi insan olma hevesi.bi de bunu intikam olarak görenler de war onu da çözmüş diilim amerikadan öcümüzü almışlar kurtlar wadisi ırakla bu diziyle de artık pkk dan hınçlarını çıkarırlar.bu kadar kör kör düşünceler olduğu müddetçe ben bu diziye karşıım duruşumda katıdır zaten artık dizi mhp yandaşlığından öteye de geçemiyo
bak sen...

walla bu sefer merak etmiştim nasıl bi kulp bulacaksın diye helal olsun...

yemişim KURTLAR VADİSİ'ni arkadaşım sen şu resimlerdeki halkımıza bak ölenlere şehitlere bak... onların anısına bi iki güzel şey yaz....

ama yok sen devrimcisin ve herşeyin en iyisini bilirisin...

yap analizini sen kendi kendine, şu zamandan sonra devrimcide bitmiş ülkücüde....

memleket sağ kalsın bari deyin biraz....

elmir' Alıntı:
bak sen...

walla bu sefer merak etmiştim nasıl bi kulp bulacaksın diye helal olsun...

yemişim KURTLAR VADİSİ'ni arkadaşım sen şu resimlerdeki halkımıza bak ölenlere şehitlere bak... onların anısına bi iki güzel şey yaz....

ama yok sen devrimcisin ve herşeyin en iyisini bilirisin...

yap analizini sen kendi kendine, şu zamandan sonra devrimcide bitmiş ülkücüde....

memleket sağ kalsın bari deyin biraz....

ben sana burda pkk yı mı savunuorum sen asıl kulp takmaaya yer arıosun ben fantaziden öteye geçmediğini söylüyorum o dizinin milleti avutuolar küçük faşist polatçıklar türetmee sebep oluolar.benim hakkımda da öle bilip bilmeden yorum yapma.

apocalyps' Alıntı:

ben sana burda pkk yı mı savunuorum sen asıl kulp takmaaya yer arıosun ben fantaziden öteye geçmediğini söylüyorum o dizinin milleti avutuolar küçük faşist polatçıklar türetmee sebep oluolar.benim hakkımda da öle bilip bilmeden yorum yapma.
(siyasi görüşüne saygı duyarak yazıyorum)

işte söylemek istediğim bu benim....

faşistlik koministlik bitti artık....

polatda k. vadiside umrumda değil benim, ama; şu resimlere bakıp altına kurtlar vadisiyle ilgili yorum yazıyosun polatçık ülkücülük falan diye.... normal mi bu?....

senide az çok mesajlarından tanıyorum, yorumumu da onlara dayanarak yapıyorum....

ya ben diziye ilişkin yazıorum yazmımı normal görüşüm nasıl olmalı sence topunun allah belasını versin bırak bu ülkee karşı kurşun sıkanın bi el sıkanın bile allah belasını versin ben diziyle ilgili görüşümü yazdım milletimizin nasıl kapıldığını anlatmaa çalışıorum yane.

apocalyps' Alıntı:
ya ben diziye ilişkin yazıorum yazmımı normal görüşüm nasıl olmalı sence topunun allah belasını versin bırak bu ülkee karşı kurşun sıkanın bi el sıkanın bile allah belasını versin ben diziyle ilgili görüşümü yazdım milletimizin nasıl kapıldığını anlatmaa çalışıorum yane.
özür dilerim o zaman ben anlayamadım(!) seni.....

kurtlar vadisi bu ülkede yaşayan ve türk kökenli olmayan bütün halka türk kökenlileri saldırmaya yönelten ve bunu haklı gösteren halka bunun için cesaret veren anti-sanatsal ve pkk terörüne karşı milliyetçi terörü yükseltmeye çalışan ve ne yazıkki bunu da başaran bir yapıttır.
bu ülkede yaşan herkez kardeştir yıllardır da böyle yaşamıştır birilerinin yaptığı eylemleri bütün bir kesime yayarak düşmanlık yaratmaktansa buna gerek olmadığını anlatan barış arayan yapıtlara destek verelim arkadaşlar
umarım bu yazımla bir pkk lı damgası yemem.

conda' Alıntı:
kurtlar vadisi bu ülkede yaşayan ve türk kökenli olmayan bütün halka türk kökenlileri saldırmaya yönelten ve bunu haklı gösteren halka bunun için cesaret veren anti-sanatsal ve pkk terörüne karşı milliyetçi terörü yükseltmeye çalışan ve ne yazıkki bunu da başaran bir yapıttır.
bu ülkede yaşan herkez kardeştir yıllardır da böyle yaşamıştır birilerinin yaptığı eylemleri bütün bir kesime yayarak düşmanlık yaratmaktansa buna gerek olmadığını anlatan barış arayan yapıtlara destek verelim arkadaşlar
umarım bu yazımla bir pkk lı damgası yemem.
beni kast ediyosan bu barışçıl ve mantıklı yazınla; benden teşekkür ve en içten selamlarımı alırsın....

polat rolunu oynayan we o dızıyı yoneten abısının ne kökenli oldugunu bılıyormusunuzda türk milliyetciligini diyosunuz ? bırakın o zaman... filmde ilerde gelcek msjı da söliim türk kürt kardeştir bazı dış güclerle kandırılıp pkk ya sokulan insanları konu alıcak.. baksanıza ılk bolumda bıle bı kadının bı oglu dagda öldürüldü diger oglu sehit oldu... bizim vatanın evlatları dediler nerde o zaman ayRım ? tabi bunu da yanlıs anlayanlar olmucak mı olucak

KardeŞ EmeĞİne SaĞlik PaylaŞim İÇİn SaĞol...Önlem AlinmadikÇa Daha Çok Canlar Yanacak Bİr Çok Ocaklar SÖnecek Yetkİlİler İlgİlenmedİkten Sonra Her Tv Kanali Bİr Kurtlar Vadİsİ Yayinlasin Ne DeĞİŞİrkİ...

Arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum (bazı arkadaşları)
bu konuda dahi tartışma çıkabildi.
Arkadaşlar neden at gözlüğü ile bakıyorsunuz çevrenize
yada neden sürekli duyduklarınızla yada ezberlediklerinizle bişeyleri savunuyorsunuz.
Birazcık araştırmacı olun ve kendi doğrularınızı savunun.
Adım gibi eminim ki Kürtlere laf uzatan insanların hiçbir bilgisi olmadan laf uzattıklarını. Sırf ben ülkücüyüm ben Türk'üm diyebilmek için böyle şeyler söylediklerini.
Şunu anlatmak istiyorum,
Cahil bir millete, bi önder çıkıyor ve ben sizi bağımsız yapacağım. Size bütün imkanları sağlatacağım. Size yeni bir bağımsız devlet kuracağım
diye laflar söyleyerek güvenini kazanıyor ve Türklere düşman olmaları gerektiğini söylüyor. Halkına Amerika bize yardım ediyor sürekli, bize para gönderiyor bize silah gönderiyor die cümleler kullanılıyor. Halk ne yapsın ? ÇARESİZCE inanıyorlar ve güvenmek istiyorlar.
Peki
Türkiye de hükümete gelen şahıslar Kürtlerin önderinin söylediklerini söylemiyor mu iktidar olmadan önce ? seçimlere 1-2 ay zaman kalmışken ?
Okul yaptıracağız, enflasyonu düşüreceğiz, Cahillik ortadan kalkacak, Öss ortadan kalkacak, İşsize maaş verilicek yada işsiz kalmıcak
SONUÇ NEDİR ?
Türk halkı söylenilenlere inanıyor ve bunları söyleyen kişiler iktidara geliyor ve eski tas eski hamam. Bizde inanıyoruz bu vaadlerde bulunanlara, Onlarda inanıyor.
%90'ı yoksulluk sınırında olan bir ülkede yaşıyoruz. Eğer adam gibi birileri olsaydı, emin olun bu sayı şimdiye en alt sınıra inmişti

*Umarım anlattıklarım bazı kişilere ışık tutmuştur !..

Saygı ve Sevgi iLe KaLın !..​

ilk önce Tayyi-p in dudağını bushun narin poposundan çekip birliklerini hakkariye yığması gerekiyor...Tek çözüm bu..Sivil halk geri çekilsin ve hareket eden herşey indirilsin TEK ve TEK çare bu.Bu yapılmadıkça bu görüntüler oluşmaya devam edicek.Ben mardinde yaşıyorum (k.tepe ilçesinde) ve çevremde bi çok apocu geziyor benim dersanemde benim sınıfıma kadar dahi girebiliyorsa bu adamlar tek çözüm yetkili kişinin şunu söylemesi olucak;

"Orduyu hazırlayın"

Geri