Kurtlar Vadİsİ TerÖr Uydu Kanalinda Devam Edecek

Siz seyrettiğiniz her şeyi kendinize örnek alıp orada gördüklerinizi gerçek hayatınızda uygulamaya kalkıyorsanız problem sizde demektir...

Gelelim yayın olayına;

uydu veya şifreli kanal üzerinden yayınlanmayacağı onun yerine Vcd ve Dvd olarak piyasaya sürüleceği hakkında duyumlar alıyorum... Tabi her ne kadar doğru tartışılır. Ama sonuç olarak bu dizi bir şekilde sadece Rtük e ve rating kaygısıyla dizi hakkında anti propaganda yapanlara inat bir şekilde yayınlanacak... siz kafanızı takmayın... Tek sorun Pana film hangi şekilde daha çok para kazanacak onu bulmaya çalışıyorlar...

kurtlar vadisi güney doğu nisan ayında show tv de

[COLOR="Blue"]beyler bayanlar sizlere demem o ki kurtlar vadisi kurtlar saatinde nisan ayın da showtv de ekranlarınız da nisan dan itibaren adı kurtlar vadisi güney dogu polat alemdar ve adamları sılahsız çıkıyor savaşı:durdurun :vur :vur yor izleyinizz[/COLOR]

bugün tarihli posta gazetesi haberine göre pana film rtükle anlaşmış ve silahsız kurtlar vadisi çekecekmiş.nisan ayından itibaren de yayın devam edecekmiş.hadi hayırlısı

kardeşim hala anlamadınız mı olayı??Ben aksiyon dolu ve heyecanlı oldugu ıcın ızledım gecen seneelrde ama counter da nick imi polat yapmadım yada sigaraya başlamadım.Bu terör serisinin ilk ve son bolumunu bu msjı yazmadan dakıkalar ocne ızledım.Trör gibi hassas bir konuyu bu kadar açık seçik ve isimler vererek işlemesi bu dsizinin kaldırılmasıan sebep oldu.Apo,çatlı,yeşil bilmem ne kadr adam varsa hepsı hakkında yorumlarda bulunulmuş ki bunlar çok basitçe söylemler.<Zaten nisan ayında tekrar izleyeceğizmiz olan versiyonun adı terör falan olmayacak.Kısaca adamlar cok gaza geldi hadi lan terörü de ele alalım dedi patladı.Sansür olayının demokratikliği tartışılır ama bu kadar derin bi oluşumu gelişigüzel bi şekilde "kar amaçlı" ekranlara verilmesini doğru bulmuyorm

kurtlar vadisi terörü rtük falan yasaklamadı arkadaşlar show tv tırsak bir kanal olduğunu bu diziyi tehditler aldığı için kendi istekleri ile yayından çektilerini söyleme cesaretini bile gösteremediler bu nedenle aslında kimsenin bu kanala bakmaması lazım değilmi madem kendine güvenemiyon ne diye bu işe kalkışıyon diye sorarlar adama

biraz sallamasyon bu konu olmuş yada sen yanlış bilgilendirmişşin

2009 Dan mı bahsediyorsun ?. Temmuz dayız :D . Hem Terör ü nasıl çekecekler ki pusu war . Önceden çekilmiş bölümleri diyorsan kaç tane bölüm çektiler ki ??

Geri