Kurtlar Vadİsİ TerÖr Uydu Kanalinda Devam Edecek

kaphtan

New member
Reaction score
0
Bu bilgi çok güvenilir bir elden. Kurtlar vadisi terör filmi artık bir uydu kanalında yani kanal avrupa kanalında yeni bölümlerini yayınlayacak. Mart ayında yayınlanmaya başlayacak olan kurtlar vadisi terör bu uydu kanalıyla anlaşmaya vardı. Birkaç güne kadar haber pana film resmi int. sayfasında yayınlanacaktır.

Kurtlar vadisi fanatikleri bi teşekkürü hakettik galiba...

ee uydusu olmayan milyonlarca kisi var onlar nolacak. madem yayınlıycak digiturkte yayınlardı daha karlı cıkar.. sacma bende ama yinede saol..

isallah yayinlsrlar o uydu seyle. ben bakamiyorum ama 100 de 100 biri bakar ve internette koyarlar. ve bizde internetten bakariz. yayinlansin yeter

ya eminsin değil mi o kanalda eski bölümleri yayınlanıyor ondan sordum.

mutlaka internete aktarılmalı.yoksa bu kadar az bilinen bir kanalda rating alamazlar...

KanaL Avrupa zaten eski böLümLerini veriyordu ama RTÜK buna da karışabiLir (eğer doğruysa tabi)

hay ben kurtLar wadısınınde... yonetmenınındee... oyuncuLarınındaaa...

aazımı bozmiim :grrrr:

beyler bu haber ne zaman yayınlandı bilmiyorum ama kurtlar vadisi internet sitesinde bununla ilgili hiçbir haber yok ve mart ayı bitmek üzere diziden de bihaberiz..sonuç nedir peki???

eğer doğruysa çok ii bi haber bu...,

rtük avrupa da yayın yapan bi kanalı yasaklayamaz sanırsam:saskin

pori' Alıntı:
eğer doğruysa çok ii bi haber bu...,

rtük avrupa da yayın yapan bi kanalı yasaklayamaz sanırsam:saskin
yayınını kökten kesemez belki ama türkiye'de gösterimini engeller frekans ayarı felan işte :D

sonuc olarak arkadaşlar martın 19 u oldu hala bi haber yok
panafilm inernet sayfasında da bi haber yok.
sıfıra sıfır elde var sıfır.

yayınlasınlarda isterlerse radyodan yayınlasınlar bitsin artık bu hasret

Aptal kutusunun Sonuçları Aptal insanlardır.

Ne diziymiş ya.
Adamlar mafyaydı daha sonra halk gönüllüsü ondan sora da ırak'a girip türkiye'nin onurunu kurtardı :durdurun bu kadar da saçma bi dizi olamaz ya.:clap

Hala insanlar izliyor.Adamlar efsaneler hikayeler yaratıyorlar ve kandırabildiklerini de ekranlara bağlayıp çuvalla para kazanıyorlar.Kanmayın arkadaşlar bu oyunlara.Aptal kutusunu(televizyon) izlemek yerine bu olayla ilgili kitapları açıp okusanız kat ve kat daha faydalı.:vur Dizideki her cinayet sahnesinden sonra insanlar ölüyor.Böyle diziler gençleri zehirliyor.ufacık çocuklar sigara içiyor.Sadece gerizekalı polat karakteri içti diye.Kimisi sigarayı elinde söndürmeyi dahi deniyor.Var mı böyle denyoluk ya.

Mantıklı düşünün ülkücü mafyanın uyuşturucuyla zehirlediği gençlerin sayısı on binlerle ifade ediliyor.(Uyuşturucu piyasasını ülkücü mafyalar düzenliyorlar.Milliyetçiler ya.Vatanseverler ya.)Türkçülük ülkücülük diyip sömürüyorlar ihalelerde haksız kazançlar sağlanıyor.Daha sonra çakır polat çıkarıp göz boyanıyor.:angry Milliyetçilik vatanseverlik uyuşturucu satıp,ihalelere fesat karıştırıp hapishaneden adam kaçırıp masum insanları,gazetecileri öldürmekle olmaz.

Aptal kutusunun(televizyon) aptal oyunlarına kanıp aptal olmayın.

sen hiç televizyon seyretmezmisin?
burada ahkam kesmekle olmuyor. ona bakarsan internette seni alıkoyan yada senin ifadenle aptallaştıran bir teknoloji o zaman.
kardeşim biz o diziyi eğlenmek için seyrediyoruz. seyredip te ibret almıyoruz herhalde.
zaten dizinin etkisinde kalan salaklar yüzünden bu dizi günah keçisi ilan edildi ya.
diziyi dizi diye seyredersen ne kafanda kahraman oluşturursun ne de mafyaya sevgi duyarsın.
polat'la çakır'la ülkücülüğün ne alakası var anlamadım. kardeş !"kurtlar vadisi" bir dizidir. abartmayalım sadece seyredelim...

Valla baktım panafilm in sitesine fakat bi haber yok. Ama dört gözle bekliyoruz.

kardeşler ikinizde haklısınız.
ülkücü mafyası SÖMÜRÜCÜ KAN EMİCİ Bİ GRUP dizide sadece dizi

inş dedign gibidir kardes.................yayınlanırsa cok ii olur

Geri