kurtarın kardeşlerim..yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
hdd de veri kaybı var yardım edin lütfen!

arkadaşlar
hdd mi bir kaç partıtıon yapmıştım
altta resimdeki kırmızı işaretli alanda 23 gb kadar bir veri yedeğim vardı
çocuklar nasıl hallettiyse bu bölüm hem /bilgisayarım / da gözükmüyor hem de disk yönetiminde bu şekilde görünüyor
yılların birikimi vardı arkadaşlar
bi yardım edin bana nasıl kurtarabilirim sistem geri yüklemem kapalı modifiye xp kullanıyorum
allah razı olsun
33mvguo.jpg

recovery programlari halleder kanimca :saskin

EasyRecovery Professional böyle bi program var

kardeş easy recovery ile tüm hdd ni taratabilirsin yani cye kuracaksın zaten o bölüme değil bi dene bulur büyük ihtimal olmazsa başka yollar araştıralım ;)

kardeş easy recovery ile tüm hdd ni taratabilirsin yani cye kuracaksın zaten o bölüme değil bi dene bulur büyük ihtimal olmazsa başka yollar araştıralım ;)

easy recovery hdd min o bölümünü görmüyor arkadaşlar denedim
c tamam d tamam ama bir de /e/ bölüm olacak o bölüm programda görünmüyor

easy recovery da hddnin tamamını tara diye bi seçenek yok mu kardeş eğer yoksa myfilesmrecovery falan kur ne biliyim tüm hdd taratmanın bir yolunu bul yani sen bi dene ben araştırıyorum

easy recovery da hddnin tamamını tara diye bi seçenek yok mu kardeş eğer yoksa myfilesmrecovery falan kur ne biliyim tüm hdd taratmanın bir yolunu bul yani sen bi dene ben araştırıyorum

tavsiyelerini deniyorum kardeşim
allah razı olsun
çok teşekkürler

once bolumu tekrar olusturacaksin
sonra harddiski baska bir pcye takip dosya kurtarma yapacaksin

dikkat et sadece bolumu olustur baska birsey yapma uzerine dosya yazma eger sansin varsa kurtarabilirsin.. (kendi pcnde dosya kurtarma tavsiye etmem cunku hdd okuduklarini tekrar uzerine yazarak veri kaybina yol acabilir.)

2hye7h0.jpg

sanıyorum şu an tarama başladı kurtarabilirsem buraya yazacağım arkadaşlarım
lamagro onu deneme aklıma geldi ama son çarem o olur
teşekkürler
allah razı olsun hepinizden
konumu kapatmayın lütfen kurtaramazsam tekrar yazacağım

[

daha once benimde d surucusunu yanlislikla silmistim sonra bolumu olusturdum format bile attim hatta ve %85 %90 oranla geri kurtardim fakat servisteki pcde yaptim bu olayi cunku cikan dosyalari ayri bir yere yazmasi gerekmekte.

recover my files programıyla verilerimin tamamına yakınını kurtardım
fikir veren olumlu yada olumsuz katkıda bulunan arkadaşlara candan teşekkür ederim
hepinizden de allah razı olsun
saygılarımla

konu kapatılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri