Kurban paraları El Kaide'ye mi gidiyor?

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
kurban-paralari-el-kaideye-mi-gidiyor.jpg

Birçok insanın dini duygularını istismar ederek toplanan kurban paralarının El Kaide'ye gittiği iddi edildi.

Türkiye'den bir grup kurban bağışı adı altında topladıkları paraları El Kaide'ye gönderdi.

Yapılan son operasyonlarla çökertilen, aşırı dinci terör örgütü El Kaide’ye bağlı 57 kişilik oluşumun, bir organizasyonla kurban başına 130 dolar topladığı, elde edilen parayı da Afganistan’da terör eylemlerini sürdüren örgüte gönderdiği ortaya çıktı.

Afganistan’daki örgüt üyelerinin de, bağışlarla kurban kesildiğini göstermek üzere, elleri Kalaşnikoflu çocukların da kullanıldığı kesim fotoğraflarını kurban sahiplerine gönderdiği belirlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Harekât Daire Başkanlığı koordinesinde çökertilen, fikir babalığını Vakit Gazetesi eski yazarı Mustafa K.’nın yaptığı ileri sürülen El Kaide örgütüne bağlı 57 kişilik oluşumun, düzenlediği organizasyonla kurban başına 130 dolar toplayarak elde edilen parayı Afganistan’a gönderdiği ortaya çıktı. Oluşumun, parayı da kurban bağışı ve düzenlenen yardım günlerinden elde ettiği belirlendi.

Yine bu grup, Türkiye’den gönderilen paralarla Afganistan’da kurban kestirdi. Para verenlerin kurbanların kesildiğini göstermek için fotoğraflar da çekildi. Fotoğraflarda duvara asılı Elif Medya yazılı bez afişler de yer aldı. Bu arada, El- Kaide terör örgütüne yönelik Adana merkezli yapılan operasyonlar kapsamında Mersin’da yakalanan 17 kişiden 6’sı tutuklandı.

Taliban’ın uluslararası blog sağlayıcısı Wordpress üzerinden Türkçe propaganda yapan sitesi ‘Elif Medya’, geçen yıl, hizmet şartlarına uymayan içerik nedeniyle engellendi. Elif Medya’nın kuruluşu, İslami forumlarda “Afganistan’daki mücahit kardeşlerimizin ve mağdur Müslümanlar'ın sesi olmaya çalışacağız”sözleriyle duyurulmuştu.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• kurban-paralari-el-kaideye-mi-gidiyor.jpg
    kurban-paralari-el-kaideye-mi-gidiyor.jpg
    20.4 KB · Görüntüleme: 232
Her sey mümkün,ben artik bu konuda kimseye güvenmiyorum

''aşırı dinci'' ne demek biri bana bunu anlatsın

dini savunmak , korumak , hayatta kalma mücadelesi vermek ne zamandan beri direnişçilik, militanlık olmuştur ???
bosnada, çeçenistanda yapılanlar denilenler bugün yine aynı şekilde ortadoğudaki kardeşlerimize denmekte ama artık yenmemekte :goz:

dinin aşırısı , azı , çoğu olmaz . dinibütün diye birşey hiç olmaz
bir kişi veya grup ya müslümandır ya değildir , ½müslüman diye mantık nerde görülmüş veya aşırı diye ???

paraların dini istismar edip de dinsizliğe yatırıldğını gördükten bunu duymak çok da şaşırtmadı beni açıkçası
ama birisi ben Müslümanım diyorsa para nereye gidiyorsa söylemelidir , hele ki kurbansa tek tek vekaletini alıp öyle kesmelidir

bu dini istismar edip ardından bu dinin adını kötüye çıkaranları Allah'a havale ediyorum .

Olurmu olur Lösemi Çocuklar İçin Toplanan Paralarla Almanyada Villa Alınana Bilmiyorum Artık Daha Neler Yapılır...

el kaide diye birşey yok çocukmu kandırıyonuz yapmayın Allah aşkına..

Hayat böyle işte,birileri dini duyguları kullanarak,birilerinin sırtından geçiniyor.Kim biliyor yardımların tamamının o kişilere gittiğini,yiyin,sömürün,bu dünyanın öbür tarafıda var.Hesap gününü bekleyin!

El kaide diye bir örgüt tamamen hayal ürünü aslında ... ABD rusya ya karşı silahlandırdı önce ...
ABD nin politik ve sinsi oyunlarından bir tanesi ; tehdit olarak gördüğü ülkeleri çevresindeki ülkelerle yok etmek . Tıpkı çeçenistanı rusyaya karşı silahlandırmak gibi ... Peki ne oldu bunun sonucunda , Abd büyük ölçüde rusyanın sesini kesti ve göz dağı vermiş oldu ... Güya yaptığı bu kirli işlerde arkasında iz bırakmayacaktı .. Bir taşla iki kuş vurayım dedi .. Çeçenistan müslümanlarını hem terör örgütü ilan etti .. Hemde ikiz kuleleri patlatıp masum çeçenlerin üstüne attı .. Çeçenlerin kendilerini savunmaktan başka yaptıkları hiçbir terör eylemleri de yok ...
Şimdide bu çıktı başımıza , kurban paraları el kaide ye gidiyomuşta bilmem neymişte ... El kaide dediğiniz nedir Allah aşkına .. Önce dedilerki direnişti bir ordu , daha sonra daireyi genişlettiler ve çeçenistan komple el kaide ilan edildi ... Şimdide bu haberlerle müslüman ülkelerin yardım etmesini engellemek istiyorlar ...
Gerçekten aklı salim ehl-i iman müslümanlar bu haberleri ciddiye dahi almaz lar diye düşünüyorum ... Filistin , Irak , Çeçenistan , Pakistan , Hindistan , Afrika müslümanları , bosna hersek , Nijer ve sayamadığımızz bir çok müslüman ülkeler , hiç olmadıkları kadar bize ihityaçları var.. Abd gücünün yeteceğini bilse bütün bu müslüman ülkeleri yasadışı terör örgütü ilan edecek .. Bizim yardımlarımız gidiyor ve o ülkeler abd ye el baplamıyor size ihtiyacımız yok diyor .. ABD de bizim yardım etmemizi istemiyor , bana muhtaç kalsınlar diyor ve istediğimi rahatlıkla yaptırayım diyor ...
Bu haberler 2000 yılından beridir izlemiyormuyuz ... Irak işgalinden beri dünyadaki terör adı altında istila edilen ülkelere bi bakın sonra çıkan haberleri bakın , tesbih boncukları gibi hepside birbirine bağlı olarak günümüze gelmiştir ... Bu gibi önemli haberleri günümüze bakarak yorumlamamak gerekir ..
Geçmişten bu güne gelen bi takım birikimlerle karalamalarla ve pis amaçlarla yapılan haberlerdir ...
Rabbim İnşallah Bu pis oyunları çevirenlerin oyunlarını başlarına geçirecektir ...

Geri