SIZCE BU GUN HANGISI DAHA ON PLANDA OLMALI? bence kurban bayrami. once inanclarimiz...
SHAHINN New member Katılım 1 May 2006 Mesajlar 133 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 44 Konum ANTALYA 31 Ara 2006 #1 SIZCE BU GUN HANGISI DAHA ON PLANDA OLMALI? bence kurban bayrami. once inanclarimiz...
mazlum5 Banned Katılım 25 Ocak 2006 Mesajlar 1,805 Reaction score 0 Puanları 0 31 Ara 2006 #2 tabi ki kurban bayrami kurban bayrami bizim dini bayramimiz ve yilbasi da onlarin dini bayrami
lazzuri53 "LazigoL" Katılım 12 May 2006 Mesajlar 18,130 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 34 Konum Deu.. 1 Ocak 2007 #3 arklar yeni yılı biz onların dini bayramı diye kutlamıorz ki ikisinin de tadı farklı..
DOSTYUZ New member Katılım 16 Ağu 2006 Mesajlar 3,284 Reaction score 0 Puanları 0 Konum DOSTULĞUN VAR OLDUĞU HER YERDE :) 1 Ocak 2007 #4 aynen şöyle diyelim o zaman ( ki benim kutlama mesajımdır ); BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN, BU MUBAREK GÜNLE GELEN YENİ YILDA MUTLULUK VE SAĞLIK DİLERİM yeterli her halde
aynen şöyle diyelim o zaman ( ki benim kutlama mesajımdır ); BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN, BU MUBAREK GÜNLE GELEN YENİ YILDA MUTLULUK VE SAĞLIK DİLERİM yeterli her halde
sonsuzluğa Moderatör Moderatör Katılım 7 Kas 2006 Mesajlar 26,181 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B 1 Ocak 2007 #5 DOSTYUZ' Alıntı: aynen şöyle diyelim o zaman ( ki benim kutlama mesajımdır ); BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN, BU MUBAREK GÜNLE GELEN YENİ YILDA MUTLULUK VE SAĞLIK DİLERİM yeterli her halde Genişletmek için tıkla ... güzel olmuş.
DOSTYUZ' Alıntı: aynen şöyle diyelim o zaman ( ki benim kutlama mesajımdır ); BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN, BU MUBAREK GÜNLE GELEN YENİ YILDA MUTLULUK VE SAĞLIK DİLERİM yeterli her halde Genişletmek için tıkla ... güzel olmuş.