kuran-ı kerimi yırtan kız

nwa_lock

New member
Reaction score
0
images
iste bakın kız ne hale donmus

sayfa acilmiyo + o resimleri gormustum fake onlar. birinin yapmis oldugu heykeltraslarmis..

ll_lrg_03.jpg

2604g4.jpg

Sert çıkmak istemem ama bu tür şeylerin yaygınlaşması beni hem üzüyor hem de moralimi bozuyor..böle safsata bir resmi bir sapkın işte kuranı yırtan kız deyip bir de hikaye uyduruyor ardında bir resim veriyor bütün mail ve siteleri geziyor bu resim ve hikaler...Sonra yok bu gerçek değilmiş diye birde gerçeğini çıkarıyorlar ortaya yada biri şans eseri buluyor...sonuç..Sonuç; islam böle safsatalarla dolu..göz korkutmadan başka bişey değil diyolar...Mucize yada bir felaket aramamıza gerek yok çevremizde bunun milyonlarca örneği var zaten Rabbim tarafından hak buyrulmuş...Biraz dikkatli bakmak yeterli vesselam....

Konu defalarca verildi zaten...Ayrıca pasaklının ve Hacker-22'nin dediği gibi resim açılmıyor..;)

EVet bende görmüştüm..PasaKLI nın da dediği gibi fakemiş onlar..
SAdece bu değil..Cin resimleri falan onların hepsi fake..

Ayrıca SAyfa da açılmıyor :hhmanD

sonuna kadar fake

:Sopa :mad: :Sopa

bence de fake ama ben gonderem dedim ilginizi ceker die

bence bu tur isler can sıkızı seyler cunku adamın teki atıo bizde inanioz pasaklı dogru soyledi bence ama ben yinede attım:melek

bari güzel bi programla hazırlasalar fakeyide gerçek gibi gözükse

bencede dimi arkadaslar bide sayfa icin ozur dilerim daha yeniyimde

ya yoktur öle bişey ya böle bir sürü hikayeler var bende çok duymuştum

bencede ole sacma bunlar:durdurun

nwa_lock pls yazmıs olunan mesajdan sonra baskasına hal hatır sorma,burayı insanlar okuyorlar,senin o yazını mı okusunlar?pm aracını neden yapmıslar sence?

Fransız Bir Oyuncak Firmasının Bebekleri .... ;)

Geri