Kural(öneri)+soru

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
12- PAYLAŞIM ESASTIR.PAYLAŞIMCI OLUNUZ.1 ÜYENİN 1 GÜN İÇİNDE EN FAZLA 2 KONU AÇMA HAKKI WARDIR.

chamfer böyle bir kural koymus arkadslar...

öncelikle ben paylasımlarımı yapıyorum..sonucta beğeniliyorda..neden böyle bir kural konuldu..saçmalık değil mi.paylasımlarmın hepsini koyuyorum..eğer öyleyse zaten sorun olmaz..ama sadece mantıklı bulmadım..bu kuralı.. şikayet desem şikayet değil ama böyle bir kural olmamalı. ben sadece öneri yapıyım dedim.. İyi forumlamalar... :)

katılıyorum madde kendi içinde bile çelişiyo paylaşımcı olun ama iki konudan fazla açmayın ???

ala ala nerde sormuş kendi bölümündemi link verin bakalım ayrıca sakın güncel deme bana..

bencede kural kalkmalı ama çok gereksiz konu açanlar oluyo ondan heralde bu kural :eek:

Bence kural yerinde orası Adult resimler bölümü yapacağınız vereceğiniz resimleri aynı konu içinde verebilirsiniz her resim için her kişi için ayrı bir konu açarsanız her taraf resimlere boğulur

o bölüm için normal adamlar 2 resim koyup 10 tane başlık açıyor..

ha bak onun için birşey diyemem ama ben gereksiz açtımmı şimdi .. 100 de 1 olmuştur onuda j@ck@l sagolsun hallediyor

gereksiz değil bence olması gereken bi kural adult cu değiliz ama adam 2 resme iki konu açarsa onunda cıvığı çıkar....;)

bence konu açmak ıcın en az 12 yada 15 foto sınırlaması olması daha mantıklı.ama konu sınırlaması yapmak bence cok yanlış olur.
edit: ben o bölümün moduyum arkadaşlar ve daha 2 foto koyan görmedim:eek:

jackal a katılıyorum 8 resım linki erebiliyoruz onu artırmak lazım .. o 8 resım sınırı oluncada zor oluyor parça parça

onu demek istemedim. bı konuya en az 12-15 foto sınırlaması gerekır demek ıstedım tek sayfaya değil.ayrıca bahsettiğim gibi oyle 4-5 foto veren cok nadırdır.herkes 8-9 tane verıyor bir konuda.

ama coğu kişide bunun biras msj sayısı artırma olanağına kaçıyor :) misal 4 tane verıyor 4 tane bi daha 4 bi daha bi daha bi daha veriyor ..

Bence yeni üyeler en fazla iki, eskiler ise daha fazla konu açabilmeli..

Geri