Kupayla Otel Odasında Yatağa Girdi

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
j9866sccc.jpg

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, finalde Fenerbahçe’yi 4-2 yenerek kazandıkları Türkiye Kupası’nı, kimseye çaktırmadan oteldeki odasına götürüp, onunla uyudu.

Beşiktaş bu sezonun en değerli galibiyetini Fortis Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe karşısında aldı. Ligde iki kez boyun eğilen ezeli rakip, İzmir’deki maçta da kesin favoriydi. Fakat Denizli’nin Kartalları o kadar güzel bir oyun sergiledi ki, ligde kendilerine kök söktüren sarı lacivertli futbolculara resmen sahayı dar etti.

Malzemecilere sordular

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; 4-2’lik skorla kazanılan kupanın kutlaması da en az Beşiktaş’ın sahadaki futbolu kadar muhteşem oldu. Başkan Yıldırım Demirören maçtan sonra girdiği soyunma odasında omuzlara alındı. Yöneticiler İzmir Swiss Otel’deki kutlamada sabaha dek zafer şarkıları söyleyip dans ettiler. Eğlencenin dorukta olduğu saatlerde ilginç bir olay yaşandı.

leventerdogan1.jpg

Başkan Demirören ve yöneticilerin Swiss Otel’e gelirken yanlarına aldığı Türkiye Kupası kayıptı. Otelde aranmadık yer kalmadı. Antrenör Tayfur Havutçu ile malzemeciler Erdal Erdem ve Süreyya Soner yataklarından kaldırıldı. Ama kupa hiçbir yerde bulunamadı. Belli ki birileri alıp götürmüştü. Ama kim? Sonrasında herkes odalarına çekilip, uykuya daldı.

En anlamlı kupa

Sabah saat 11.00... Yer Swiss Otel’in lobisi... Herkes hala kupanın nerede olduğu konusunda fikir yürütmeye çalışırken, asbaşkan Leven Erdoğan elinde kupayla asansörden inmez mi! Diğer tüm yöneticiler, "Yahu kupa sendeymiş, niye söylemiyorsun?" diye sitemli sorular yönelttiler. Levent Erdoğan, kendine has esrprili üslubuyla cevap verdi:

"Arkadaşlar, bu, 100’üncü yıldaki lig şampiyonluğu kupasından sonraki en anlamlı kupa. Ben de onun için kimseye çaktırmadan odama götürüp yatağıma aldım ve onunla uyudum!"

KaynaK

Eyvah eyvah :durdurun

Yalancılıkta son nokta yuh ! insan atar da destekli atar.

мυѕтαƒαƒв;4355981' Alıntı:
Görmemi$LiGin Daniskası :hhmanD

Pardon ama siz en son kaçıncı yüzyılda gördünüz bu kupayı :durdurun

Şimdi Bişi Dicem Neyse =) Gök Görmediğin oLmuş Koparmış Hesabı Neyse =) İyi Donuna FiLam Sokmamış En Azından O İyi Bir GeLişme =)

мυѕтαƒαƒв;4356006' Alıntı:
Dai Zaten Sorun Orda. . .
Siz Her Sene aLıosunuz Ama Adam YataGa GötürüYor Töße Töße ÇoaLtıp Müzeyemi Koycak Ne yapcak :hhmanD

Yoq Dostum YanLış SöLedin.. ÇoqaLtıp Size Vericek Yedek Fortis Türkiye Kupasını..Hadi İyisiniz.. :durdurun

Levent Erdoqan Çok İyi İnsandır.. Hep ßana Hep ßana Demez.. :hhmanD

MozoLe Miяach;4356030' Alıntı:
Yoq Dostum YanLış SöLedin.. ÇoqaLtıp Size Vericek Yedek Fortis Türkiye Kupasını..Hadi İyisiniz.. :durdurun

Levent Erdoqan Çok İyi İnsandır.. Hep ßana Hep ßana Demez.. :hhmanD

:hhmanD
O DeGiLde Umarız Kupaya ßir $ey Yapmamı$tır. . .
Türkiye Kupası'nın CinseL ßir Araç oLmasına. . .
Çar$ıda Kar$ı :hhmanD

мυѕтαƒαƒв;4356029' Alıntı:
ßu Yorumun üzerine Yorum Yapmak Günah oLur :hhmanD

Niyetimiz Şaka Maka Da Bu OLayın Doğru OLduğunu Düşünmüyorum... :goz:

Karısı kıskanmamış mı bu adamın:D

Şimdi kupa gerçeten Beşiktaş' lı İnip aşağıya şöyle söylemiş olabilr: Biz o işi bitirdik :) Artık helâlimizdir :)

Geri