Kupada Rakibimiz Antalyaspor

unibjk06

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final kuraları çekildi. Siyah-Beyazlılarımız, Antalyaspor ile eşleşti.

Futbol Takımımız, Fortis Türkiye Kupası A Grubu'nda oynadığı 4 maçı da kazanarak çeyrek finale grup lideri olarak gelmişti.

Çeyrek Final kuralarının çekimi Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde yapıldı. Kura çekimine Beşiktaşımız'ın yanı sıra Galatasaray, Sivasspor, Fenerbahçe, Antalyaspor, Ankaraspor, Denizlispor ve Bursaspor ekipleri katıldı.

Satranç ve Spor Okulları'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Nedim Sarsmaz'ın yer aldığı kura çekiminde Antalyaspor ile eşleşen Siyah-Beyazlılarımız, grup maçlarında da rakibi olan Antalyaspor ile ilk karşılaşmasını deplasmanda oynayacak. Kupada ilk maçlar 28 Ocak'ta, rövanşlar ise 4 Şubat'ta oynanacak.

Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri şöyle oluştu:

Galatasaray-Sivasspor
Fenerbahçe-Bursaspor
Denizlispor-Ankaraspor
Antalyaspor-Beşiktaş

Kaynak:Beşiktaş JK
----------------------------------------------------------------

Kupa Değerlendirmeleri

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Behçet Ümitlen ve Nedim Sarsmaz, Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final kuralarını değerlendirdi.

İnternet sitemize açıklamada bulunan Asbaşkan, İcra Kurulu Üyesi, Jimnastik ve Atletizm Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Behçet Ümitlen, şunları söyledi:

"Buraya çıkan bütün takımlar hak ederek çıkmıştır. İlk maçın Antalya'da olmasının mevsim açısından önemli olduğuna inanıyorum. 180 dakika bitmeden kesin bir şey söylemek futbol kurallarına aykırıdır. Ama biz Beşiktaşız, çıkıp 180 dakika futbolun gereklerini yerine getirerek kazanacağımızı düşünüyorum."

Ataköy Olimpiyatevi'ndeki kura çekimine Kulübümüz'ü temsilen katılan Satranç ve Spor Okulları'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Nedim Sarsmaz, "Gruplardan çıkan her takım kendini ispatlamış takımdır. Bütün takımlara karşı saygımız var. Antalya'yı seçmemiz hem mevsimsel açıdan hem de fiziksel açıdan iyi oldu. Ayrıca orada eski oyuncumuz Şifo Mehmet var ve bunun için Antalyaspor'un çıkmasına ayrıca sevindim. Serinin en güzel maçları olacağını düşünüyorum. Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynarsa yarı finale çıkar" diye konuştu.

Kaynak:Beşiktaş JK

en iyi kurayı çekmişiz bence.. hayırlısı bakalım...

Geri