Passenger
DontWannaMyDiaßLo
- Reaction score
- 0
Kısa ve öz yazacağım, uzatacak bir şey yok...
Maçtan önce maçı kim alır, Kupa Beyi kim olur diye düşünüyordum...
Maalesef Kupa Papazını unutmuşum..
Kupa Beyimiz Kupa Papazı oldu.
Kupa Papazı, soyunma odasında aldığı biri sarı diğeri kırmızı iki deste kağıdı iskambil kağıdı zannetmiş olmalı ki, kafasına göre dağıttı.
Zamanı ve imkanı olsa bir iskambil destesi kart dağıtacaktı ama zaman sadece 19 tanesine yetti.
Çocuklarımızı kahve köşelerinden kurtarıp, spor alanlarına yönlendirelim demek kolay,
Yalnız önce vucutları değil kafaları yönlendirmek lazım.
Yoksa böyle sahada kağıt oynarlar...
Maç 1-1 iken hakemin gözü önünde top toplayıcı çocuğun attığı topa eğilerek almayan Alex,
Kupa Papazını yırttı attı.
Ama kimse Alex’i atamadı..
Teşekkürler Alex..
Türkiye Kupasında her yıl aynı oyun oynanıyor.
Sanki King oynuyormuşuz gibi bize sürekli Kupa Almaz oynatıyorlar.
Yeşil sahaları, yeşil çuha zannedenler var.
Bu yazı, yok Papaz yok Kupa, yok çuha derken , futbol oyunundan çok iskambil oyununa benzedi.
Çok normal çünkü maç sahada değil, masada oynandı...
Sahada Kalın
Not: Hala utanmadan Hakem kuralları uyguladı diyenler var, onlar yıllardır oturdukları kahveden konuşuyorlar. Ne Fenerbahçe böyle kaybetmeyi, ne de Galatasaray böyle kazanmayı haketti, her iki takım sporcularına akıttıkları alın teri için teşekkür ediyorum, sonuçta her ikisine de yazık oldu.
Kaynak:Antu
Maçtan önce maçı kim alır, Kupa Beyi kim olur diye düşünüyordum...
Maalesef Kupa Papazını unutmuşum..
Kupa Beyimiz Kupa Papazı oldu.
Kupa Papazı, soyunma odasında aldığı biri sarı diğeri kırmızı iki deste kağıdı iskambil kağıdı zannetmiş olmalı ki, kafasına göre dağıttı.
Zamanı ve imkanı olsa bir iskambil destesi kart dağıtacaktı ama zaman sadece 19 tanesine yetti.
Çocuklarımızı kahve köşelerinden kurtarıp, spor alanlarına yönlendirelim demek kolay,
Yalnız önce vucutları değil kafaları yönlendirmek lazım.
Yoksa böyle sahada kağıt oynarlar...
Maç 1-1 iken hakemin gözü önünde top toplayıcı çocuğun attığı topa eğilerek almayan Alex,
Kupa Papazını yırttı attı.
Ama kimse Alex’i atamadı..
Teşekkürler Alex..
Türkiye Kupasında her yıl aynı oyun oynanıyor.
Sanki King oynuyormuşuz gibi bize sürekli Kupa Almaz oynatıyorlar.
Yeşil sahaları, yeşil çuha zannedenler var.
Bu yazı, yok Papaz yok Kupa, yok çuha derken , futbol oyunundan çok iskambil oyununa benzedi.
Çok normal çünkü maç sahada değil, masada oynandı...
Sahada Kalın
Not: Hala utanmadan Hakem kuralları uyguladı diyenler var, onlar yıllardır oturdukları kahveden konuşuyorlar. Ne Fenerbahçe böyle kaybetmeyi, ne de Galatasaray böyle kazanmayı haketti, her iki takım sporcularına akıttıkları alın teri için teşekkür ediyorum, sonuçta her ikisine de yazık oldu.
Kaynak:Antu