Passenger
DontWannaMyDiaßLo
- Reaction score
- 0
yorumsuz kalmayın
ben seyirci diyorum çünkü fenerli topçularda dahil herkez maçı seyretti..fark yemediklerine dua etsinler fenerliler...sezonun en rezalet topunu oynadılar...
orda farka hiç gerek yoktu bi gol atsaydık zaten havanız sönücekti çünkü ma öncesinde antu.com olsun resmi site olsun çok iddialıydı cehennemi yaşayacaklar fln gördük cehennemi cehennemin nasıl olacağını görücez samiyende yüzde yüz türk yüzde yüz uA selametle
orda farka hiç gerek yoktu bi gol atsaydık zaten havanız sönücekti çünkü ma öncesinde antu.com olsun resmi site olsun çok iddialıydı cehennemi yaşayacaklar fln gördük cehennemi cehennemin nasıl olacağını görücez samiyende yüzde yüz türk yüzde yüz uA selametle
Fark yemekmiKardeş maçı izlemedin heralde.yüzde yüzlük 2 gol pozisyonu gsnin vardı.1 tane de fenerin.sen 2-1 i tarihi fark görüyosan ona bişi diyemeyiz tabi
Liη & Liη;2605945' Alıntı:Ula o kadar Fener'li arkadaşım var ve senin kadar ben Rahatını görmedim Sonuncu.,
Sakatlarımız iyileşiyo diyorum, Tanıdığım Kalli aynı hatayı 2 kez yapmaz diyorum [ ve yapmadı da 1 daha da yapmaz emin ol ], Deplasmanda oynuyosunuz diyorum, 25 senelik Çok Başarılı Kupa Tarihiniz var diyorum.....
Sen de Tur atlıcaz diyosun.., İyi Atlayın Turu Ozaman ..
:sigara: