kupa maçında fenerbahçe;beraberligi kimin sayesinde aldı

kupa macında fenerbahce beraberligi kimin sayesınde aldı

• Kullanılan toplam oy
    55

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
yorumsuz kalmayın​
fenerbahce.jpg
fenerbahce.jpg

ben seyirci diyorum çünkü fenerli topçularda dahil herkez maçı seyretti..fark yemediklerine dua etsinler fenerliler...sezonun en rezalet topunu oynadılar...

ben seyirci diyorum çünkü fenerli topçularda dahil herkez maçı seyretti..fark yemediklerine dua etsinler fenerliler...sezonun en rezalet topunu oynadılar...

Fark yemekmi:DKardeş maçı izlemedin heralde.yüzde yüzlük 2 gol pozisyonu gsnin vardı.1 tane de fenerin.sen 2-1 i tarihi fark görüyosan ona bişi diyemeyiz tabi:D

orda farka hiç gerek yoktu bi gol atsaydık zaten havanız sönücekti çünkü ma öncesinde antu.com olsun resmi site olsun çok iddialıydı cehennemi yaşayacaklar fln gördük cehennemi cehennemin nasıl olacağını görücez samiyende :D yüzde yüz türk yüzde yüz uA selametle

orda farka hiç gerek yoktu bi gol atsaydık zaten havanız sönücekti çünkü ma öncesinde antu.com olsun resmi site olsun çok iddialıydı cehennemi yaşayacaklar fln gördük cehennemi cehennemin nasıl olacağını görücez samiyende :D yüzde yüz türk yüzde yüz uA selametle

yürübe by.dagg haklısın . samıyen bır cehennem :clap​

10 yıldır gördüğün yetmiştir sana.Nen bari yenseniz içim yanmayacak.berberliğe bile zil takıp oynuyonuz.konuşmaya bile değmez.İkinci maçta yenilirsen bakalım çıkıp konuşabileceğinizmi böle.Yenersen amennada:DSenin cehenneminden 3 yıldır alnımızın akıyla çıkıyoruz biz.O yüzden korkumuz yok.

anketlerde selcuku goremiyorum.bence selcuktu.1statta 11mactır berabere bile kalamayan bir takımın taraftarı olsaydım bende beraberliğe sevinirdim.bunun bir yem olduğunu anladıklarında iş işten geçmiş sadece süper ligde yollarına dewam ediyor olacaklar :)

Ula o kadar Fener'li arkadaşım var ve senin kadar ben Rahatını görmedim Sonuncu.,
Sakatlarımız iyileşiyo diyorum, Tanıdığım Kalli aynı hatayı 2 kez yapmaz diyorum [ ve yapmadı da 1 daha da yapmaz emin ol ], Deplasmanda oynuyosunuz diyorum, 25 senelik Çok Başarılı Kupa Tarihiniz var diyorum.....

Sen de Tur atlıcaz diyosun.., İyi Atlayın Turu Ozaman :) ..

:sigara:

ah hayaller

Fark yemekmi:DKardeş maçı izlemedin heralde.yüzde yüzlük 2 gol pozisyonu gsnin vardı.1 tane de fenerin.sen 2-1 i tarihi fark görüyosan ona bişi diyemeyiz tabi:D

canım kardeşimm keşke şu sölediğine kendinde inanabilsen keşkeee. :biggrin:biggrin:biggrin

Liη & Liη;2605945' Alıntı:
Ula o kadar Fener'li arkadaşım var ve senin kadar ben Rahatını görmedim Sonuncu.,
Sakatlarımız iyileşiyo diyorum, Tanıdığım Kalli aynı hatayı 2 kez yapmaz diyorum [ ve yapmadı da 1 daha da yapmaz emin ol ], Deplasmanda oynuyosunuz diyorum, 25 senelik Çok Başarılı Kupa Tarihiniz var diyorum.....

Sen de Tur atlıcaz diyosun.., İyi Atlayın Turu Ozaman :) ..

:sigara:

sözkonusu galatasaray oldugunda benden rahatını bulamassın.ben kupayı alacagız demiyorum.öyle br beklentim de yok zaten.ama bizim takımımız kupada gs a elenecek bir takım değil.gs ile yapılan maclarda en umutsuz dönemde bile aldıgımız sonuclar ortada.bir örnek vereyim johnson'un 78.dakikada attıgı gol vardı.gs'a ölümüzün yetecegını düşünüyorum.gs ı eleriz ama rizeye ya da olsaydı kasımpaşaya eleniriz..

tabiki balıkla aldı az kalsın yenioduk ama neyse samıyende yenip fortis hasretinizi çeyrek asır +1e cıkarcaz:D:D:D

Geri