Kupa krizi böyle çözülecek

OZZY_1999

New member
Reaction score
0
Kupa krizi böyle çözülecek

688mc5.jpg

Süper Lig'de şampiyon son haftada belli olacak...

Peki mutlu sona ulaşacak olan ekip kupasını alabilecek mi? İşte yanıtı:

Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacak takımın kupası, ligin bitimi olan 10 Mayıs Cumartesi akşamı verilecek.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, şampiyonun kupasını, şampiyonluğu resmen hak ettiği maçta verme fikrini benimseyen federasyon, yaptırdığı iki kupanın birini Ali Sami Yen, diğerini Hüseyin Avni Aker Stadı'na gönderecek.

Kupa, Galatasaray'ın şampiyon olması halinde Ali Sami Yen Stadı'nda, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu durumunda ise Hüseyin Avni Aker Stadı'nda verilecek.

Yani iki kupamı yaptırılacak o zaman çok anlamsız oluyor,

KuPanın Sadece aLisamiyene geLmesi Lazım..

Avniaker e niye gidiyoR anLam weremiyoRum...

İpLer galatasarayda Şuan :saskin

2 Kupaya hiç ve Hiç anLam weremedim..

Yani iki kupamı yaptırılacak o zaman çok anlamsız oluyor,

KuPanın Sadece aLisamiyene geLmesi Lazım..

Avniaker e niye gidiyoR anLam weremiyoRum...

İpLer galatasarayda Şuan :saskin

2 Kupaya hiç ve Hiç anLam weremedim..

bence çok anlamsız konuştunuz geçen sezon son maçta aynı durumdaydı FB yani biz 1. sıradaydık ama siz yai GS 2. sıradaydı biz denizlide puan kaybettik siz kazandınız şampiyon oldunuz Bu senede Öyle olma ihtimali Yokmuki???

Tarih: 22/05/2002

Ya tur ya dur

Fenerbahçe 16'ncı kez mutlu sona ulaşmak için Kadıköy'de Galatasaray ise ümidini son haftaya taşımak için sahada.

* Ev sahibi kazanır ya da maç berabere biterse F.Bahçe 30 yıl aradan sonra üst üste 2'nci kez şampiyon olma mutluluğunu yaşayacak. Bu iki sonuç G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi hedefini ateşe atacak

* Eğer G.Saray kazanırsa şampiyon son hafta maçlarından sonra belli olacak.

KUPAYA iZiN YOK
Fenerbahçe yönetiminin Futbol Federasyonu'na yönelik "Şampiyonluk kupası bu maç için Saracoğlu'na getirilsin" önerisi reddedildi. Federasyon 'lig henüz bitmedi ve şampiyon kesin belli olmadı' gerekçesiyle kupanın stada getirilmesini uygun bulmadı. G.Saray Başkanı Özhan Canaydın'ın ise stadyuma geleceği belirtiliyor.

http://www.fotomac.com.tr/2005/05/22/fen101.html

şampiyon olduktan 2 ay sonra kupayı teslim almış bir takım olarak,siz daha şanslısınız..

son maç kadıköyde olsa anlamı olur,maç Trabzonda kupayı alsalar bile Tur atacaklarınımı sanıyorlar,onu geçtim maçı kazanacaklarınımı sanıyorlar,

2.kupanın ne anlamı warki,kupanın samiyen e getirilmesi gerek...

ben hakaret göremiyorum ? saçmalıyorsun..

Geri