Kupa Beyi Beşiktaş

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
4149_72904624732_838349732_1516150_4725431_n.jpg

igin acısını kupada çıkardık. Bu kez kozlar elimizdeydi. İstediklerimizin hepsini sahaya yansıttık ve kupanın sahibi olduk. Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaşımız ile Fenerbahçe final mücadelesinde karşı karşıya geldi. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı takımımız 4-2 kazandı ve kupanın sahibi oldu. Beşiktaşımıza galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Yusuf, 54. ve 73. dakikalarda Bobo ve 80. dakikada Slovak yıldızımız Holosko kaydetti. Fenerbahçe'nin golleri ise 27. dakikada Güiza'dan ve 90. dakikada Alex'ten geldi.

Bu sezon lig maçlarında iki kez kaybettiğimiz rakibimizi bu kez İzmir'de yerlere serdik. İyi futbol, güzel paslaşma ve en önemlisi son vuruşlardaki isabet bize maçı kazandırdı.

Fenerbahçe'ye de Türkiye Kupası'nı görmek başka baharlara kaldı.

Kaynak

HeLaL be$ikta$..Bobo fena caktı..TebrikLer (=

:durdurun :durdurun

Yapma Bunu Yapma Bunu :)

penalti cok gereksizdi ama neyse kazanan biz olduk, sirada super lig var insallah

Yahu Fenerin Türkiye Kupasını aldığı görmeden ölmeyelim sakın :hhmanD
Tebrikler Kartalım Sezonun ilk kupasını aldık.
İkinciside Yolda :goz:

Besıktasım KUPA YI sevıyor Son 4 Senede 3. T.Kupamızı aldık =))

Federasyon acıklama yapmıs Uzuunnnn Yıllardır alamayan Takımlara Haksızlık oluyor bundan sonra BEŞİKTAŞ ı T.Kupasına almayacagız :hhmanD :hhmanD

Bu Kupayı Kendime Hediye Ediyorum Arkadaşlar ( Doğum Günü Hediyem)26 Yaşıma Kadar Aldığım Hediyelerimn En Değerlisi

bir beşiktaşlı olarak fenerlilerin kupayı göremeyenleri için üzülüyorum. bu gidişle göremeden ölcekler.
ama beşiktaşlılık başka sık sık gösteriyolar saolsunlar

fenerden çok rakibimiz ya bünyamin gezer ya yunus yıldırım oluyordu bünyamin gezerden rövanşı aldık sıra öteki şerefsizde

şampiyonluk Kupasıda Beşiktaşın Olcak Bu Sene

Iki Kupa Birden :d

bu sene çifte düğün yapacağız
lig maçının acısını çıkarttık
tebrikler renkdaşlar

Ligte hiç bir iddan yok gel sen bizi yen buldun bizim çocukları stresli sivas yenilmiş ayrı stres,inönünün baskısı ayrı stres 2-1 çelmeyi çaktı.Ne oldu bu gece bak izmir baskı yok bizim çocuklarda 4 tane çaktılar daha kaçanda 4 var neyse penaltı ezikbahçeye hakemin armağanı zaten bir ara ezikbahçe forması giyip çıkıcak diye bekledim ikinci yarı başında.Nice yirmialtı yıllara :). Tebrikler Beşiktaşım hem rövanşı hem kupayı aldın.Bobo maçın adamı.Ligte bizim sakalımızı traş ettiler.Biz kol kestik.:)

beyler maçın yıldızı bobo bobo diyoruzda bence yusufla holoskonun da hakkın yenmiyecek kadar üstün performans sergilediklerini düşünüyorum.

Geri