kullanıcıların kontrol panelinde sorun var...

nareyte

New member
Reaction score
0
arkadaşlar sorun şu kullanıcılar kontrol panelinde kendine verilen replerin hangi konuda verildiğini ne zaman verildiğini görüyor ama kim tarafından verildiğini göremiyor... bunu nasıl düzeltebilirim... ben bana rep verildiğinde kimin verdiğini tabloda görebiliyorum... buraya bir üyenin kontrol panelinde gördüğü hali ekliyorum... yardımcı olabilirseniz sevinirim... saygıyla...

ilk haline döndürmem sorunu çözmedi... ayrıca bu sorun ilk zamanlar default style de vardı... şimdi mns7 kullanıyorum onda da var... başka yolu varmı acaba ?

hımm.. teşekkürler... işin ilginç tarafı baı kullanıcılar görebiliyor... neyse sağol yardımın için :)

nareyte' Alıntı:
hımm.. teşekkürler... işin ilginç tarafı baı kullanıcılar görebiliyor... neyse sağol yardımın için :)

Admincp > Forumlar > Forum İzinleri buradan veya Admincp > Kullanıcı Grupları Buradan grubu seçip izin ayarlarına bak birde izinlerde sorun olabilir :)

kardeş flood yapmış olucam ama ben nasıl yapıldığını buldum ve belki benim gibi bir ihtiyacı olan arkadaşa lazım olar... :)

admin panel / kullancı grupları / kullanıcı grubu düzenleyici / edit user group

burada "Kullanıcı Rütbe İzinleri" bölümünde "Can See Who Left User Ratings" seçeneğini evet yapacağız.

görmesini istediğiniz tüm gruplar için bunu tekrarlayın...

.......abi ben yazarken sen yazmışsın olayı :) eyvallah...... mesajı gönder dedikten sonra gördüm... :)

Geri