kullanıcı profil açma,format hatası.. acill.. yardım..

di12345

New member
Reaction score
0
arkadaşlar dell 1300 laptopumda hiçbir şekilde normal yoldan profil açamıyorum.bilgisayarı sadece güvenli modda açabiliyorum.yeni kullanıcılar,administrator filan hepsini denedim normal olarak açılmıyor..
WINDOWS GEÇİCİ PROFİL DİZİNİ OLUŞTURAMIYOR. YETERSİZ GÜVENLİK HAKLARI NEDENİ İLE OLABİLİR. AĞ YÖNETİCİNİZE DANIŞIN. YAPTIĞINIZ DEĞİŞİKLİKLER OTURUM KAPATILDIĞINDA KAYBOLACAK"

diye uyarı çıkardı ve 30snden geri saymaya başlıyor. Sürenin bitmesini bekledim akabinde yine bir uyarı çıkıyor;

"WINDOWS KULLANICI PROFİLİNİ YÜKLEYEMİYOR. (..) SİSTEMİNİZİN VARSAYILAN PROFİLİ YÜKLENECEKDİR."

bundan sonra oturum kapanıyor..sistem geri yüklemeyi denedim, onu da güvenli modda çalıştırmıyor..format atayım dedim..cd yi taktım f12den ön yüklemeyi yaptıktan sonra hata mavi ekran çıktı.hatada bios ayarları ve hard disk kapasitesinden bahsediyor..bios ayarlarını da yapamadım. ne format atabiliyorum ne de sistem geri yükleme..

bir de dell1300 lerde kurtarma işlemi cd siz nasıl yapılıyordu?ctrl+f11 dediler denedim o da olmadı.

sabahtan beri araştırıyorum denemediğim şey kalmadı lütfen acil yardım..cevaplar için şimdiden çok teşekkürler..

Dostum aynı problem bende var şu dakikalarda nasıl düzeltebiirim diye araştırma yapıyordum nedense koca forumda yardım sever bir arkadaşım çıkmamış ki bizde yararlanalım.

Geri