ceset1303' Alıntı:arkadaslar burası neden ilerlemıyor bırde bız onceyken aradakı kısıyı degıştırmıssınız adaletsızlık olmus lutfen dıkkat edermısınız
TURK_CODER' Alıntı:bence bu bölüme bir iletişim formu koyulmalı yani formail ile hackhell buraya bir görevli atamalı![]()
koo' Alıntı:spy954 olsun benımkıde mumkunse o sekılde spy954 italik olsun yanı sıze zahmet olacak ama![]()
hahahahha cok komık esprimi yaptgını sanıyon sen renkli olma ıhtımalı varsa olsun bana ÖM at bısey dıceksen sorunun varsaJoker_34 [B' Alıntı:euehueuhue Bide kırmızı boya atsınlar üstüne :durdurun :durdurun [/B]
koo' Alıntı:hahahahha cok komık esprimi yaptgını sanıyon sen renkli olma ıhtımalı varsa olsun bana ÖM at bısey dıceksen sorunun varsa
değiştirildi....ceset1303' Alıntı:ÖNCELİKLE BOYLE BİR İŞE EL ATMA CESARETINDEN DOLAYI TEBRIKLER BEN NICKIMIN Dé$Pé®aDo OLSUN İSTİYORUM EGER MÜMKÜNSE ŞİMDİDEN ÇOOOOOOKKK tEŞEKKURLER İSTEK AMACIM İSE BU NİCKİMİ kAYIT OLURKEN aLDIGIMIZDA ARKADASIM AKLIMI CELIP BUNU ALDIRMISTI çookk PİŞMANIM
değiştirildi..._opeth' Alıntı:Baulive olurmu ozaman
değiştirildi...x5xkorayx5x' Alıntı:EaGLEs_EyEs olarak değişirse sevinirim
değiştirildiJan33' Alıntı:üye Adımı υќнλŁλ oLarak Deği$tirirSeniz Sevinirim.. Te$ekkürLer..
kullanımdaYEDİKULE' Alıntı:bende nick degıstırmek ıstıyorum YEDİKULE=streetfox olarak destırmenızı ıstıyorum
kullanıcı adı:streetfox
ilgililere tşkler...
değiştirildikoo' Alıntı:spy954 olsun benımkıde mumkunse o sekılde spy954 italik olsun yanı sıze zahmet olacak ama![]()
değiştirildi5cre4m' Alıntı:5cre4m olan kullanıcı adımın ЅсяЗαм olarak degistirilmesini talep ediyorum
dip not: Yazı aynen ЅсяЗαм olacak değilmi?
karakter hatası olan harfleri normal yazabilirsiniz...
değiştirildiJoker_34' Alıntı:Mrblar,
Kullanıcı Adımın " мc_тυяιѕт " (" işaretleri Hariç ) :durdurun oLaraq Değiştirilmesini
Rica ediyorum..
iyi Çalışmalar..
değiştirildiAlPeR-KoNaN' Alıntı:böyle bi çalışma yaptıınız için çok teşekkürler....
hepinize kolay gelsin..
nikimi (NoRm) olarak değiştirirseniz sevinirim......parantezler var
kullanımdapc_manyaaa' Alıntı:nickimi ' gangster ' yaparsanız çok mesut olurum..şimdiden sağolun![]()
düzelttim...katil_çakal' Alıntı:kusura bakmayın katil_caka diye üye olmusum katil_çakal olarak düzeltebilirmisiniz