KuLak Ver BeşiktaşLı!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Her kehaneti olay olan Mustafa Denizli, “Diyarbakırspor kaybı çok önemli değil. Hedefimizden asla sapmadık. İlk yarıyı lider olarak kapatırız” dedi.

fft1mm799858.jpg

Geçen sezon “26. haftada görüşürüz” diyen, bu sene ise 12 puan gerideyken, “Zirveyi yakalarız. Panik yapmayın” açıklamalarıyla lige damgasını vuran Mustafa Denizli, Diyarbakır beraberliğini kafasına takmıyor. Beşiktaş’ın çok iyi bir takım olduğunu belirten başarılı teknik adam oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Maçı farklı kazanacak pozisyonları bulduk, ama atamadık. Bu kadar yoğun geçen bir fikstürde, böyle pozisyonları kaçırıyorsan, sonuçlarına da katlanacaksın. Elbette beklemediğimiz bir sonuçtu, ama hedefimizden asla sapmayız.?İlk yarıyı lider tamamlarız” yorumunu yaptı.

Kayıplar da yaşanır...

Denizli, sözlerini şöyle noktaladı: Yarıştaki rakiplerimizin aldığı sonuçlara bakmıyoruz. Biz kazanalım, tıpkı geçen sezon olduğu gibi şampiyon oluruz. Kayıplar da yaşanacak şüphesiz. Ancak önemli olan, bunları minimumda tutmaktır...

Denizli’den oyunculara jest
Zorlu bir fikstürü gerisinde bırakan Beşiktaş’ta, Diyarbakırspor beraberliğine rağmen teknik direktör Mustafa Denizli oyuncularına bir gün izin verdi. CSKA Moskova maçı öncesinde futbolcularının akıllarını rahatlatmasını isteyen deneyimli teknik adamın kararı doğrultusunda, Siyah-Beyazlılar dün tatil yaptılar. Beşiktaş, Avrupa’daki kaderini belirleyecek olan CSKA Moskova maçı öncesinde sadece iki çalışmaya çıkabilecek.

Fanatik

en azından biizm daum gibi iyiden kötüye gitmiyor takımı.. toparladı işi.. teknik adamlığına kimsenin sözü olmaz..

beşiktaş adam gibi topunu oynasın gerisi önemli değil benim için ama şampiyon olursak da tabi tadından yenmez =)

Ben zaten çok fazla üzülmedim Maç sonrası. çok şanssızdık çünkü. takım iyiye gidiyo bi kaç futbolcumuz daha kendine gelirse tam olacak.

ÇıktıLar Adam Gibi SavaştıLar.. ŞanssızLıgımıza YenıLdık Ve Berabere KaLdık.. Sorun DegıL En Azından Bazı TakımLar Gibi YenıLmedık..

Bende maç sonrasında pek üzülmedim. Tabi ki kazansaydık çok iyi olacaktı lider olacaktık ama şanssızlığımız ya da beceriksizliğimiz hala devam ediyor. Ligdeki maçın telafısi var. CSKA'yı yenicez inşallah, Wolfsburg'da bize yarayan sonucu alırsa Avpura liginde devam ederiz inş.

Olur böyle sonuçlar arada bir, gider en sağlam takımları yenersin , gelir hiç beklemediğin maçta puan kaybedersin. Zaten böyle olmasaydı iddia oynayan herkes zengin olurdu :) , Olsun kartalım sonuna kadar savaştı... yüreklerine sağlık

Bende ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum.sağlık olsun.hep dedik ya sevinmek için sevmedik

Geri