Kul hakkı yiyip DİNDARLIK taslıyorlar

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
2ch6r5t.jpg

Kul hakkı yiyip DİNDARLIK taslıyorlar

Parayı götürüyorlar sonra da DİNDARLIK TASLIYORLAR..

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, dürüstlük, şeffaflık ve saydamlığın siyasete egemen olması gerektiğini belirterek, “Bunu sağlayacak temel çözüm, milletvekilliği dokunulmazlığının bir an önce kaldırılmasıdır” dedi.

Baykal, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nın Akatlar'daki Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlediği “İstanbul Depremini Beklerken: Sorunlar ve Çözümler” konulu sempozyumun açılışında yaptığı konuşmada, siyasetin, bilimin ve tekniğin ülke sorunlarına yönelik yaklaşımlarını ve çözümlerini topluma aktarmada aracı olması gerektiğini söyledi.

EN SON YAŞANAN OLAY
“En son yaşanmış olan olay da dini duyguların insani duyguların, şefkat, merhamet, dayanışma, sevgi, paylaşma ve anlayışın nasıl sorumsuzca siyasi amaçlarla istismar edildiğini hepimize göstermiştir” diyen Baykal, şöyle devam etti:

KENDİNE GÜVENİYORSAN DOKUNULMAZLIĞI KALDIRIRSIN
“Böyle bir manzara karşısında tartışmanın, konuşmanın, gevezeliğin artık anlamı yoktur. Kendine güveniyorsan dokunulmazlığı kaldırırsın, kendine güveniyorsan Almanya'daki bir mahkemenin sergilediği cesareti Türkiye'de sen de sergilersin. Bunu yapamayan insanların Türkiye'nin başına gelecekte de çok büyük dertler açacağı artık tartışma götürmez bir gerçektir. Bunu görüyoruz. Milletimize de anlatma sorumluluğumuz var.

KUL HAKKI YİYİP DİNDARLIK TASLIYORLAR
(Din, din) diyorlar, dini en ayıp şekilde istismar ediyorlar, kul hakkı yiyorlar, yetim hakkı yiyorlar, haram yiyorlar sonra da dindarlık taslıyorlar. Bunlar sadece masum insanlara zarar vermiyor, sadece Türkiye'nin şerefine, onuruna, kimliğine zarar vermiyor, bunlar kutsal dinimize İslamiyete en büyük zararı veriyor.” dedi.

Baykal, “Türkiye'nin gerçek sorunları; Türkiye'nin laik, demokratik cumhuriyet birikimlerinin sahiplenilmesi konusu, Türkiye'yi yozlaştırmak isteyenlere, bir Orta Doğu Arap cumhuriyeti haline dönüştürmek isteyenlere karşı mücadele verilmesi konusudur. Bunlar gündemimizin ana konularıdır” şeklinde konuştu.

Kaynak

deniz baykala gerek yok ki biz bunu hep söylüyoruz da ANLAYAN YOK
resmi gazeteye bile yanlı diyen şahsiyetlerden ne beklenir ki

hahah resmi gazeteye yanlı mı demiş... aga ben bu adamı seviyorum ya. adama neşe saçıyo, ülkeye bela. bunlar çağdaş bağnazlar. komutanın teki doğuda dağlardaki karakolları geziyormuş. bi ara yanından vızıldayan mermiler geçmiş. tabi bi panik bi endişe. yanındakiler demiş ki:
-komutanım korkmayın karşı dağdaki bi keskin nişlancı o.
-nie öldürmüyosunuz peki onu!..
-o çok kötü nişancıdır yıllardır kimseyi vuramaz eger onu öldürürsek yerine daha iyisini yollamalarından korkuyoruz ...

allah o adamı bu muhalefetin başından eksik etmesin ..

Baykal boşuna çırpınma seçimlerden önce milletvekili dokunulmazlıklarını kaldıralım diyen

Başbakan erdoğandan 6 yıldır ses seda yok seninkinide kaldırmazlar.

Hakkında açılması için yıllardır sıra bekleyen çok ciddi davalar varken başbakan kendini ateşe atarmı ?

Ama sana bir yerde katılıyorum bizde buradan aynısını söylüyoruz din bezirganlığını sanat haline getirmiş bir oluşum var karşında haklısın.

KENDİNE GÜVENİYORSAN DOKUNULMAZLIĞI KALDIRIRSIN
“Böyle bir manzara karşısında tartışmanın, konuşmanın, gevezeliğin artık anlamı yoktur. Kendine güveniyorsan dokunulmazlığı kaldırırsın, kendine güveniyorsan Almanya'daki bir mahkemenin sergilediği cesareti Türkiye'de sen de sergilersin. Bunu yapamayan insanların Türkiye'nin başına gelecekte de çok büyük dertler açacağı artık tartışma götürmez bir gerçektir.

TAYYİBİN YAPMASI GEREKEN BU . OLAY GAYET NET . DOKUNULMAZLIĞI KALDIRSIN BAKALIM KALDIRABİLİYORSA

doğru söylemiiş ama o ne söylerse söylesin iktidarın bi kulağından girip diğerinden çıkıo
öyle ki; hala dinimiz siyasette istismar edilior resmen adamlar dini kullanıor ve biz buna nasıl göz yumuyoruz anlamıorum
o ki daha türk mmilleti lafını ağzında bile telafuz edemezken biz gittik ona- onlara birtakım insan görünümlü şeytanlara oy verdik
umarım bidahaki seçimlerde dinini kullanmayan vicdanı hür birileri geçer
ama şöyle bi bakıncada adam gibi adam yok kardeşim bu ülkede
baykal mı yönetcek
bahçeli mi gelcek
hepsi fos onların 1 tane insan çıksında bu yobazlığa bi son versin artık milletin tansiyonu iyice yükseldi ne yapmaya çalışıolar anlamak mümkün deil iran gibimi olucaaz bizde
bir Türk eğer ki Türkiyede yaşıosa geleceği tehdit altında bu mudur

Mustafa Kemal in bıraktığı Cumhuriyet bumudur yani

Bunlar Mı Dokunulmazlık Kaldırcak Peeh Bunlar Korkularına Cevap Bile Veremiolar Anca Saldır

..............

Ne demek "yazığı toplam mesaj 37 günlük"?

Sen insanların fikirlerini yazdığı toplam mesaja göre mi değerlendiriyorsun?Benim de toplam yazıdğım mesaj 70 küsür.Ne olacak.Senin mesajın benimkinden bilmem kaç yüz daha fazla diye sen benden ya da başkalarından daha zeki olduğunu mu sanıyorsun?

Burası bir Forum sitesi arkadaşım.İsteyen istediği mesaja istediği kadar cevap verir.İsterse hiç cevap yazmaz senelerce sadece okur.Hiç değilse senin gibi boş konuşmamış olur.

renkli tatlı enik hadi ordan ırkçı pislik. erdoğan altına yapmış küçük çocuklar gibi biri. eğer bebek bezini kaldırırsa pis kokuların çıkacağını biliyor. hiç açarmı o bezi. zuha ha ha ha

CHP 'nin Alman vakıflarından aldığı paraları da yazalım ağalar...

he güzel yaklaşım. chp yaptı diye akp ye göz yumalım. dehşetsin yaw he he eh

Ne demek "yazığı toplam mesaj 37 günlük"?

Sen insanların fikirlerini yazdığı toplam mesaja göre mi değerlendiriyorsun?Benim de toplam yazıdğım mesaj 70 küsür.Ne olacak.Senin mesajın benimkinden bilmem kaç yüz daha fazla diye sen benden ya da başkalarından daha zeki olduğunu mu sanıyorsun?

Burası bir Forum sitesi arkadaşım.İsteyen istediği mesaja istediği kadar cevap verir.İsterse hiç cevap yazmaz senelerce sadece okur.Hiç değilse senin gibi boş konuşmamış olur.

bana bak lafı nerenden anladın bilimoyrum bu bir ikincisi önünden ye sana bişey diyen varmı..
üçüncüsü de ne demek istediğimi anlamadan ötme boş konuşuyo diyo yaa senin bildiğin kadar benim unuttuğum var orda 37 mesaj demek le seyirci işin içinde değil ahkam kesiyo demek istedim ama sen gibi birinin kapasitesinin yetmiceni kestiremedim bu lafa

renkli tatlı enik hadi ordan ırkçı pislik. erdoğan altına yapmış küçük çocuklar gibi biri. eğer bebek bezini kaldırırsa pis kokuların çıkacağını biliyor. hiç açarmı o bezi. zuha ha ha ha

he güzel yaklaşım. chp yaptı diye akp ye göz yumalım. dehşetsin yaw he he eh

CHP yi hele bir anlat da,AKP ye göz mü yumarsın göz mü atarsın onu bilmem

Çünkü CHP nin Hint müslümanlarından başlayıp taa bugüne kadar gelen yolsuzluk hikayesi kolay kolay bitmez anlatmaya başlasan

Chp hint müslümanlarınımı dolandırmış yolsuzluk yapmış ? şaka gibi yaa

CHP yi hele bir anlat da,AKP ye göz mü yumarsın göz mü atarsın onu bilmem

Çünkü CHP nin Hint müslümanlarından başlayıp taa bugüne kadar gelen yolsuzluk hikayesi kolay kolay bitmez anlatmaya başlasan

Eğer chp de yaptı deyip akp ye göz yumuyorsanız rahatsız olmuyorsanız bende şöyle düşünürüm.
Aradaki fark ne biliyormusun chp eğer yapmışsa dini kullanarak yapmamış tayyip gibi.

Adamları bırakında ülkeyi yönetsinler
ha yolsuzlukları varsa bunu ispatlayın illa mahkemeye gitmesine gerek yok siz ispat edin
birdaha meclise giremesinler yargılansınlar

bana bak lafı nerenden anladın bilimoyrum bu bir ikincisi önünden ye sana bişey diyen varmı..
üçüncüsü de ne demek istediğimi anlamadan ötme boş konuşuyo diyo yaa senin bildiğin kadar benim unuttuğum var orda 37 mesaj demek le seyirci işin içinde değil ahkam kesiyo demek istedim ama sen gibi birinin kapasitesinin yetmiceni kestiremedim bu lafa

37 mesaj yazmakla seyirciliğin yada işin içinde olmamanın ne alakası var bende onu anlayamadım.Adam belki siyaset bilimleri okuyo ve bu konun onun hayatıyla ilgili bir konu.

Daha fazla cevap yazma karsılıklı tartısmaya girecek yoksa.Konu ile ilgili konus.

Adamları bırakında ülkeyi yönetsinler
ha yolsuzlukları varsa bunu ispatlayın illa mahkemeye gitmesine gerek yok siz ispat edin
birdaha meclise giremesinler yargılansınlar

Ben sana açıkça ifade edeyim daha ne kadar ispatlansın anayasa mahkemesinde ispatlandı alman mahkemelerinde ispatlandı burayı iyi bir araştırırsan belgeleri ile bir çok kez forumda anlatıldı dün muhalefet lideri çıkmış açıkça dokunulmazlıklarımız kaldırılsın diye söylüyor dinleyen kim hani nerde ........?

Adamlar açık belgeli yolsuzluğu bile yargı kararı olduğu halde görmezden gelip üzerini örtmeye çalışıyorlar bu nasıl bir siyaset anlayışıdır esefle kınıyorum.

Ben sana açıkça ifade edeyim daha ne kadar ispatlansın anayasa mahkemesinde ispatlandı alman mahkemelerinde ispatlandı burayı iyi bir araştırırsan belgeleri ile bir çok kez forumda anlatıldı dün muhalefet lideri çıkmış açıkça dokunulmazlıklarımız kaldırılsın diye söylüyor dinleyen kim hani nerde ........?

Adamlar açık belgeli yolsuzluğu bile yargı kararı olduğu halde görmezden gelip üzerini örtmeye çalışıyorlar bu nasıl bir siyaset anlayışıdır esefle kınıyorum.

Alman mahkemelerle milletvekili dokunulmazlığın ilişkisini kuramadım
Bugün haberlerde izledim RTE söyledi ispatlasın istaifa edecem dedi

Hurafeciler kendilerini “dindar” sanar!

Hurafeciler kendilerini “dindar” sanar!

Hurafe ve bâtıl inanışlara kapılmış kişilerin büyük bir kısmı, bu durumlarına dindarlık; bunlara karşı çıkılmasına da itikatsızlık, inançsızlık damgasını vururlar. Dindarlık, ancak dinî olanı, dinden olanı, dince kabul ve emredileni, emredildiği şekil ve şartlarda yerine getirmekle mümkündür. Bütün bir milletin bile bir yanlış ve hurafe üzerinde birleşmesi, onun niteliğini değiştiremez, hurafeyi hakikat yapamaz. “Gerçek”in ölçüsü, sadece gerçektir. Gerçek ise, Bakara Sû»resi’nin 147. âyetinde belirtildiği gibi, “Allah’tan gelendir”.

Muhalefet olmaktan çıktı bunlar.Diğerleride başkalarına laf atmayı bıraksınlar.
Avrupa bilriği ülkelerinde Devlet millete hizmet eder.Bizim ülkemizde millet devleti besliyor,hizmet ediyor.Böylesi saçma muhalefet,dinine bu kadar düşkün olupta oruçlu oruçlu insanlara hakaret eden bir hükümet. Ne bekleyelimki hayret vallahi.

Geri