Kuku Daraltma Yöntemleri

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Evde kendi başına yapılabilecekler :p

Önce buz surulur ardindan limon sıkılır

Üstten alttan tel zımba ile sabitlenebilinir

Sirke uygulana bilir kocakarı ilacı olarak sirke her derde devadır her
lekeyi çıkarır bi ihtimal kukuyu dadaraltır

Silikon tabancası ile fazla boşluklar doldurulabilir ilerde bi takım endikasyonların oluşması kaçınılmazdır

Çamaşır mandal takilabilir.

Elektroşok da denenmesi gerekli bir yöntemdir. umutsuz derecede olan durumlarda kullanılabilir.

Güneşte bırakma denenebilir. :)

Tıppın ilerlediği bu gunlerde mide baglama yontemi pekala kuku baglama olarak da kullanilabilir.

Helium gazının solunduğunda sesi inceltmesinden yola çıkılarak kukuya helium uygulanabilir.

ümitsiz vakaların üzerinde deneysel amaçlı urfa isotu kullanılabilir. :sigara:

Tuzlayıp kurutmak yolu ile bikaç santim kazanmak mümkün olabilir :eek:ha

İçeri bebe asprin'i atmak, bebe asprin'inin ekşi olduğundan kuku'yu bir miktar daraltır.. :saskin

Yüksek sıcaklıkta suyla yıkayıp çekmesini sağlamak.

Nar ekşisi püskürtmek :durdurun

Dübel tatbik etmek

Fermuar taktırarak çeşitli boyutlardaki partnerlerinizde rahatlıkla ayarlayabilir

9 voltluk pili kukuya değdirmek. :victory

İkigün boyunca buzlu bir leğene oturum her saat başı buzların değiştirlmesiyle,ikigün geçtikten sora eğer zatureden veya gripten ölünmezse yepyeni sıfır kilometre bir kukunuz olur.

Muhakkak yanızında ben veya benim dalımda bir kuku profesörün olması gerekir :melek

Teknik olarak kolporafi anterior, kuku genişliği beraberinde sistosel de varsa kolporafi posterior gibi ameliyatlar.

kuku nakli başvurulacak son çaredir hiçbir şekilde daralmayacak şekilde folloş
olmuş kukular
üzerinde uygun bir donör bulunabilirse uygulanabilir.

Genel kültür
afrika'da bi kabile, yeni doğan kız çocuklarının kukularına bazı otlar tıkarlarmış :eek:ha
kız büyüyünce otlardan aldığı şeyler neyse, kuku kaslarının gevşemesini önlermiş. :saskin

Son bir özdeğişyle yazımızı bitirelim.

Torba değilki büzesin :melek

Forum kurallarında; "Her üye açılan her konuyu beğenmek zorundadır. Yada yorum yapmak zorundadır." diye bir şey yazıyor mu ?
Zevkler tartışılmaz arkadaşlar. Bu zamana kadar öğrenemediyseniz bu saatten sonrara yapılacak fazla şey yok.

Ne yazık ki tıp folloş olmuş beyinlere nakil yapacak kadar ilerlemedi henüz :sigara:

İyi Forumlar.

Forum kurallarında; "Her üye açılan her konuyu beğenmek zorundadır. Yada yorum yapmak zorundadır." diye bir şey yazıyor mu ?
Zevkler tartışılmaz arkadaşlar. Bu zamana kadar öğrenemediyseniz bu saatten sonrara yapılacak fazla şey yok.

Ne yazık ki tıp folloş olmuş beyinlere nakil yapacak kadar ilerlemedi henüz :sigara:

İyi Forumlar.

senin seviyende birine cvp yazmaktan yinde alamadım kendimi ne yazıkki forum her akıl seviyesinden insanlara açık ve seni yadırgamamak lazım aferim sana

zeka seviyesi yüksek insanların konularıyla ilgilen o zaman cevap yazmak için kendini yorma cevap yazmak zorunda değilsin nede olsa uzatmayalım.

İyi Forumlar.

Arkadaş bu lafına bir başka koptum yaaa
tıp filloş olmuş
bu söylediklerini kukulu biri yaparsa
Tıp bi isim bulmak zorunda kalacak bu kukuya
SAĞOL PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER:biggrin

İğrençti ve birden böyle şeylerin olacağını düşünmek midemi kaldırdı..Ama paylaşım güzeldi.Ayrıca bunları bi kızdan duymak adamıda şaşırtmıyo değil:D

tesekkurler dai:D güzelmiş:D

ne kız mı???

Ne biliyim avatarda kız görünce kız zannettim:D

Geri