Kritik GuvenliK guncellemesi *4 adet* 13.06.2006

gotcha78

New member
Reaction score
0
Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB914389)
Son yayım tarihi: 13.6.2006
Tipik yükleme boyutu: 324 KB
Sunucu İleti Bloğunda, bir saldırganın Windows tabanlı sisteminizin güvenliğini aşmasına ve denetimini ele geçirmesine olanak verebilecek bir yerel ayrıcalık yükselmesi güvenlik sorunu saptanmıştır. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.

Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB917344)
Tipik yükleme boyutu: 425 KB
Windows Komut Dosyası Sistemi'nde, bir saldırganın Windows tabanlı sisteminizin güvenliğini aşmasına ve denetimini ele geçirmesine olanak verebilecek bir güvenlik sorunu saptanmıştır. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.

Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB917953)
Tipik yükleme boyutu: 190 KB
Bir saldırganın Microsoft Windows tabanlı sisteminizin güvenliğini aşmasına ve denetimini ele geçirmesine olanak verebilecek bir güvenlik sorunu saptanmıştır. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek bilgisayarınızı koruyabilirsiniz. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.

Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB911280)
Tipik yükleme boyutu: 347 KB
Yönlendirme ve Uzaktan Erişim hizmetinde, bir saldırganın Windows tabanlı sisteminizin güvenliğini uzaktan aşmasına ve denetimini ele geçirmesine olanak verebilecek bir uzaktan kod yürütme sorunu saptanmıştır. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.

Yardım ve destek:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=39987

*hackerlerden once davranin ve bugun yayinlanan windows xp aciklarinizi update yaparak kapatiniz. Unutmayin hackerler genelde bu aciklari siz kullanicilardan once tespit ederek sisteminize sizarlar. ii forumlar

tesekurler dostum cok saol

tesekurler dostum cok saol

Geri