Kredi Kartı bilgileri nasıl kullanılır?

kaon

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Bir konuda sorum olucak. Mesela benim kredi kartı bilgilerim keylog yada phishing yöntemiyle ele geçirildi. Bu bilgileri ele geçiren kötü niyetli kişiler yakalanmadan bundan nasıl fayda sağlarlar? Kredi kartı hesabımı nasıl boşaltırlar? Bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Teşekkürler.

Sen ele geçirmeyesin??? =)
Şimdi birçok yöntem mevcut, öncelikle bu iş grup halinde yapılır, tek yapanı görmedim:eek:ha
1> Türkiye'deyse o işleri yapan kişiler, ne ala!!! ztn çoğu banka para yatırımı,çekimi vs hakkında güvenliği sıkı tutmuyor, bnm yaşadığım bu şehirde, bankaların çoğunda dolu "kör nokta" yer var.Yani, birde şapka-gözlük gitsen, yaptıracağın işlemi yaptırırsın ama bu sakat ve kullanılmayan bir yol çünkü kimlik vs de isteniyor...
2> En Büyüğü; genelde bu yöntem kullanılır! internet!!!
2.A >Internetten ordan burdan kendine eşya-giysi-elektronik fln alırsın, posta ile kendine gönderirsin, fakat adresi yanlış yazarsın, ptt de kalır eşya geri gönderilmek için,ptt'de adamın olur, onla yada kendin alırsın, kimlik gösterirsin bak bnm ada geldi diye( ki kimlik ya sahte olur yada çalıntı. ) Böylece alırsın...
2.B >Internet cafeden gider, hesabına para aktarırsın... Tabi çaldığının şifre ve kredi kartı son 4rakamını fln bilmen lazım... O parayıda çeker acilen ülkeden tüyersin, yada yurt dışındaki birine aktarır ordan göndertirsin kendine... Ki yurt dışınla irtibat kurasıya, yakalanman uzun sürer, sen o parayı bitirirsin bile...
3>Dostunun hesabına yatırır, ondan alırsın parayı, şahitsiz fln olması lazım, dostun yakalanır, sen paradan haberim yok dersin, bir nevi kurtarabilirsin paçayı...

Bildiklerim bunlar...
Birde çok büyük derecede "Haram" olduğunu biliyorum bunun =)
Daha başka yorumu olan?

haram yemekten korkmuyor allahsızlar.

Neleri Var Ya Dikkatli Olmak Lazım

1 bunu tekil olarak yapamassın yani ekip olarak yapılır
2 bu konuda bilğiler yasal olmaz
3 korunmak için gereksiz yani sokakta satış yapan yerlerden internetten kartını kullanma mümkünse
bankanın dışındaki atm leri kullanma
internetten kullanacaksanda bankaların özel korunma proğramları var onu indirip ondan onra kullan vede pc nin temiz olmasına dikkat et

başka yapabileceğin bişey yok

Bir yöntem daha geldi az önce aklıma, veznedara kimliğimi alma, paranın yarısı dersin =) 50milyarsa hesap, 25-25 ama sakat bir yol tabi, haram yemeyene çarparsan... :saskin

Bunları anlattım ama kötü oldum,
2msjın var, yeni üyesin, sen yapıyor olmayasın???
neyse, internet cafe yada proxy vs. ile girmediysen, ztn evinin adresini verdin şuan...

Öbür dünyayı düşünmesi lazım bu tür işleri yapanların...

cevaplar için teşekkürler..
bu işi yapıyor olsam nasıl yapılır diye sormazdım galiba :)
Çekindiğim konu şu, geçenlerde host aldım kendime ve normalde sanal kartımı kullanırım. Ama nakit aktarımda sorun oldu bende normal kartımla aldım. Güvenilir bir yer ama yinede çekindim ve aklıma geldi bu konu sordum. Yani bu bilgileri ele geçirenleri çok duyuyoruz ama nasıl bu paraları cukka yapıyorlar bunu hepimiz bilmiyoruz...

cevaplar için teşekkürler..
bu işi yapıyor olsam nasıl yapılır diye sormazdım galiba :)
Çekindiğim konu şu, geçenlerde host aldım kendime ve normalde sanal kartımı kullanırım. Ama nakit aktarımda sorun oldu bende normal kartımla aldım. Güvenilir bir yer ama yinede çekindim ve aklıma geldi bu konu sordum. Yani bu bilgileri ele geçirenleri çok duyuyoruz ama nasıl bu paraları cukka yapıyorlar bunu hepimiz bilmiyoruz...

için huzursuz oluyorsa, en yakın zamanda şifreni değiştir ozmn...

kartla alış verişte şifre istenmiyor, kartımı alogaranti ve internetten alışverişe kapattım şuan.

İnternet şifrelerini ele geçirseler bile kullanamazlar.Çünkü herhangi bir bankanın internet sitesinden banka hesabına girmek istediğinde birden fazla şifre gerekiyor ve bunlardan bir taneside cep telefonuna o anda yollanan tek kullanımlık bir şifre.Diğer şifreleri biliyor olsalar dahi cep telefonunuda ele geçirmiş olmaları gerekmektedir.

arkdaşlar bu iş ekip işdir ve mafya işidir ve onlarda haram denir bilmezlr yeterki para olsun hesabı
onun için ne yapsanız yapamazsınız çünkü heryerde adamınız olması lazım buyuk eller konuşur bu işde.

1. Bu tür işlerle uğraşmak çocuk oyuncağı değildir.. Çok ciddi yasal sorumlulukları var..
2. Bu işlerle uğraşanlar yakalandıklarında bıçak silah eroin vs. Her tür şeye sahip olabiliyolar..
3. Basit bir şekilde yapılamaz Bu tür insanları anca profesyoneller yakalayabilir.. Bu bilgiyle adamların yanına yaklasamazsın...
4.en son örneğini geçen tv de izlemişsindir...

Basit şeyler değil bunlar...

Saygılar

haram yemekten korkmuyor allahsızlar.

Bu konuda haklı olabilirsin ...ama Burası zaten legal bi site kullanılan programlar,crackleri ,serialleri veya hack bölümü mevcut...Biz burdaysak bunları tüketiyoruz,izinsiz yasak ßişe şekilde kısacası bizde hırsızlık yapıyoruz..adamların ürettiklerini para verip almak yerine crack veya serial kullanıyoruz...Hack yapıyorsunuz Hepsi Beyaz Hack değildir heralde:)

Program dalgasındaki crack serial vs. dalgası gerektiğinden fazla istedikleri için bence o kadar da fiyatlar şişirilmemesi gerek sonucu bu olur...Bu onlara çok koymuyo emin ol

Ama durduk yere insanların ekmek parasını çalmak o kadar basit değil...

allahtan korkan bu işe girişmezki zaten,allah ıslah etsin hepsini..

Geri