Kredi kartı alamıyorum acill yardım

bahadır_88

New member
Reaction score
0
S.A Arkadaşlar benim uzun zamandır uğraştığım bir sornum var; bankalar bana kredi kartı vermiyor :( ilk önce ben serbest çalışan bilgisayar programcısıyım + 2022 den faydalanıyorum 3 ayda bir sakatlık maaşı alıyorum bunları gösterek 3 bankaya balvurdum vermedi ayrıca sigortam da yok. Sizce öğrencilikten dolayı veya başka bir durumdan dolayı kredi kartı nasıl aırım veya hangi banka veriri.. Yardmlarınız için şimdiden tşk edrim...

S.A Arkadaşlar benim uzun zamandır uğraştığım bir sornum var; bankalar bana kredi kartı vermiyor :( ilk önce ben serbest çalışan bilgisayar programcısıyım + 2022 den faydalanıyorum 3 ayda bir sakatlık maaşı alıyorum bunları gösterek 3 bankaya balvurdum vermedi ayrıca sigortam da yok. Sizce öğrencilikten dolayı veya başka bir durumdan dolayı kredi kartı nasıl aırım veya hangi banka veriri.. Yardmlarınız için şimdiden tşk edrim...

Arkadaşım k.kartı alanların durumu senden daha kötü bence hiç k.kartına bulaşma.

yav hocam haklısında benim ki öyle çok cafcaflı bişey olmasına gerek yok 500 tl limit olsun taksit yapsın bana yeter. Mesela alacağım bazı şeyler var kimse kimseye kartını vermiyor senden çektirecek ben sana elden vereyim diyemiyorum onun için kart lazım bana artık kimsede elden taksit yapmıyor..

fortis veya finans bank büyük ihtimalle verecektir .. zaten bir banka verdimi diğerleri de verir ..

Arkadaşım k.kartı alanların durumu senden daha kötü bence hiç k.kartına bulaşma.

fortis veya finans bank büyük ihtimalle verecektir .. zaten bir banka verdimi diğerleri de verir ..

valla hocam garanti bankası, asya finans kuveyt türk bu 3 ü vermedi en son türkiye finansa başvurdum onun sonucu pazartesi belli olacak eğer buda vermezse bilmiyorum ne yaparım ayrıca bu kadar ön yargılı olmayın kredi kartını mantıklı kullandığın zaman faydalı bişey artık kimse taksit yaparken senet ile çe le uğraşmıyor adam kart getir dayı diyor..

Allah belasın versin hemi bu bankaların 4 tane bankaya başvurdum ama hiç biri kredi kartı vermedi bu nasıl iş anlamadım ?? Eskiden biz istemeden eve eyollarlardı kredi kartını şimdi vermiyor şerefsizler.. :(

Denizbank ta bu aralar kredi kartı satmaya calısıyor. bi de orayı dene istersen

yav hocam ben en çok kullanılan kartı almak istiyorum bonus mesela ...

World de bonus kadar yaygın. kendim world kullanıyorum . denizbankta world kart dagatımı yapıyo sanırım.

denizbank bonus kart dağıtır worLd yok onLarda

bugün aradılar world kart satmaya calıstılar.

denizbank'ın kendi sitesinde worLd kart rekLamı yok
dikkat edin sizi sıkıntıya düşürecek bir şey oLmasın sonra

Olabilir.

World kart tanıtımı yapıyoruz deyip hemen isim d.tarihi falan sordular. bende istemiyorum dedim . Kime güvenecegimize sasırdık yahu.

arkadaşlar bonus card garantinin World yapı kredinin ama deniz bankın ney bilmiyorum ???

Geri