Krasic Hazır

admiral

New member
Reaction score
0

İdmanlarda hazır görünen Sırp futbolcu, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa Finali'nde forma giymeyi çok istiyor. Kocaman'ın da Krasiç'i oynatmayı düşündüğü belirlendi.

Fenerbahçe’nin, 2 sezonluk ısrarının ardından geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı Milos Krasiç, Sarı-Lacivertli formayı bir an önce giymek için sabırsızlanıyor.

Juventus’la sezon başı çalışmalarına katılıp, hazırlık maçı da oynadığı için fizik açısından bir eksiği bulunmayan Sırp yıldız, teknik direktör Aykut Kocaman’ın pazar günkü maçta görev vermesi halinde forma giymeye hazır olduğunu söyledi.

UEFA statüsü gereği forma giyemediği Vaslui karşılaşmasını televizyondan takip eden ve arkadaşlarının galibiyetiyle havalara uçan Krasiç’in, “Ben de onlara katılıp, Fenerbahçe’nin başarısında pay sahibi olmak istiyorum. Dilerim hocam, Galatasaray derbisinde bana şans verir. Ben de muhteşem taraftarımızla buluşurum” dediği belirlendi. Kocaman’ın, bir hayli hazır gördüğü Krasiç’e, pazar günkü maçta forma vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Bu arada Krasiç gibi dünkü idmanın tamamında yer alan Yobo’nun da oynayacak durumda olduğu kaydedildi. Aykut Kocaman’ın, ilk 11’de forma vermese de, Nijeryalı savunmacıyı kadroya alacağı belirtildi.

Geri