Kralların işi gücü gol! Guiza mı Semih mi ?

Guiza mı Semih mi ?

• Kullanılan toplam oy
    87

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
ckydl.jpg

Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza ile milli golcüsü Semih Şentürk, geçtiğimiz sezon ligde ve Avrupa Şampiyonası’nda toplam 49 gol atarken; Semih, her 99 dakikaya, Güiza da her 111 dakikaya 1 gol sığdırmayı başardı.

Fenerbahçe’nin 14 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Mallorca’dan transfer ettiği Daniel Güiza ile çok başarılı bir dönemi geride bırakan Semih Şentürk gol istatistikleriyle yeni sezon öncesi umut veriyorlar.

Paralel başarı çıtalarına sahip iki oyuncu da dakika başına gol ortalamaları bazında hem oynadıkları liglerde hem de Avrupa Şampiyonası’nda üst sıralarda yer aldı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de 1.689 dakika oynayıp 17 golle kral olan Semih, 99 dakikada 1 gol ortalamasıyla bu alanda Avrupa dördüncüsü oldu.
İspanya’nın kralı Güiza ise Mallorca formasıyla 3.006 dakika sahada kalırken, 27 gol atarak, 111 dakikada 1 gol ortalamasıyla Avrupa’nın en verimli oyuncuları listesinde 9. sırada yer aldı.

jaglersport

bencede guiza zaten semih seneye durmayacak fenerde

guizayi görene kadar semih derim

bence semih gerçekten iyi bir golcü hem kafaya cıkışları olsun şut yönünden olsun verkaçlarda falan harika ama nedense bu memlekette üvey evlat muamelesi görüyor bence semih oldukçe kaliteli ve iyi bir golcü........

türk olduğu için ve guiza'ı fenerde oynarken daha izlemediğim için
SEMİH diyorum..

Önce güiza sonra semih oynasın maçlarda...Semih'e oyumu verdim..

Korkmayın Aziz Amcanız Sizi ßidaha Stada aLmamazlık Yapmaz ALt üstü ßi Anket Guiza'nın Semih'ten iyi oLduqunu HerKes ßiliyo Ama Zaten Neticede 2'side FenerLi :S

guiza kendini ispanya gibi bi lig de attıgı goller ve gol krallıgı ispanya milli takımına katksı iyi oyunu ile avrupanın birçok takımının peşinden koştugu bi oyuncu olarak kendini ispatlamış kaliteli iyi bir yıldız oyuncu ona hoşgeldin boga diyorum tabiki kadromuzda semih gibi bi başka kralımız türk milli takımımızında yıldızı bi iyi oyuncu daha var omu bu mu demekten ziyade bi de bunlara ek kezman gibi bu sene 2 forvet sisteminde çok daha başarılı olacak çok kaliteli bi başka forvetimiz bi yıldızımız daha var bu yüzden 3 de çok iyi ve hepsine ihtiyacımız olacak

bence semih hiç bir milli fenerde bu şartlarda bu kadar başarılı olamazdı

Bu sene Her Kulvardayız yine. Hepside Gollerini Atacakdır. Zaten Guiza Kendini Kanıtlamış bir oyuncu. semih desen türkiyede kralı yok. Kezman'dan bu sene patlama bekliyorum. ligde en az 100 gol atarız diye düşünüyorum =)

Benim anLamadığım Geçen sene Semihe BeLeş GoLcü , ŞansLı DiyenLer , şimdi Semih KraL da Suda Buda ... Semih Geçen Senede KraLdı ama , Şimdi bu SözLerinizi ÇekemezLik , KıskançLık oLarak kabuL ediyorum :) Sanki Guizayı bosa aLmışız Havasımı vermeye çaLışıyorLar anLmadım ki :p

Geri