KRAL TV'de Yayınlanmayan Yasaklı Klip

Grave_Worm

Banned
Reaction score
0
Evet arkadaşlar öyle bir zamandayız ki bir klibin yayını müzik kanalı tarafından yasaklanıyor.Sebebini ise "Bizi Aşar" şeklinde belirtiyor sayın yöneticiler...

PKK ve Diğer Terör Örgütleri İle İlişkileri Belgelerle Sabit olan İbrahim Tatlıses, Mahsun Kırmızıgül (gerçek adı başka bir şey), Alişan ve Ahmet Kaya gibi it eniklerinin kliplerini bir saat içinde 5 kere yayınlayan bu kanalın iş bu klibi yayınlamamasını normal olarak karşılıyorum. Klibi izlşemek için aşağıdaki yazıya dokunun...

30 Ağustos'ta saat 10'dan 17:30'a kadar Anıtkabir'de idim. Geleceğini söyleyen Uğur456'yı göremedim yazık... O zaman tekrar belirtiyorum 29 Ekim günü Uğur456 tekrar Anıtkabir'deyim bekliyorum...
:mad:

Klibi izlemek İçin Buraya Dokunun

ticari anlamda gelir getirmeyen klipleri yayınlamıyor kral tv..

bahsettiğin kişilerin para yağdırdığı ortada zaten, mesela unicef kliplerini ya da yardım kliplerini de yayınlamıyor...

bu sebeple kral tv pkk yanlısı demek dogru olmaz düşüncesindeyim..

Ama para hersey değildir, kral tv yöneticilerine söylenecek sey bundan ibaret

O köpeklere Söyleyecek bişy bulamıyorum..
Kral Tv ninde Ne boq oldugu belli zaten..

HoCuSPoCuS'a katılıyorum. para gözlüğün kurbanı bence ....

HoCuSPoCuS' Alıntı:
ticari anlamda gelir getirmeyen klipleri yayınlamıyor kral tv..

bahsettiğin kişilerin para yağdırdığı ortada zaten, mesela unicef kliplerini ya da yardım kliplerini de yayınlamıyor...

bu sebeple kral tv pkk yanlısı demek dogru olmaz düşüncesindeyim..

Ama para hersey değildir, kral tv yöneticilerine söylenecek sey bundan ibaret

Belki haklı olabilirsin ama şu açıdan düşünürsek biraz daha faklı bir sonuca ulaşıyoruz...Sevgili sayın çok kıymetli inanılmaz değerli kral tv yöneticilerinin savunmaları "Bizi AŞAR" ...BİZİ AŞAR''ın açılımı ise bir kimsenin yapamayacağı ve ya yapılmaması için tenkit edildiği bir olayın karşısında söylediği sözdür. O halde o açıklamaya bu bahane pek kabul edilir değil bu iin altında başka işler yatmakta...

para getirmeyen bi klipse yayınlamaz kral tv..zaten dogan grubu aldı orayı onlar paracıdır ama 30 agustos ta bari yayınlansaydı güzel olurdu

kilibi izledim yayinlanmamasi cok dogal...cunku klipte luks arabalar jipler limuzinler yok...havuzlu villalar luks evler yok...bir ask hikayesi yok...baldir bacak goruntuler yok...ic camasirlari gorunen danscilarda yok...ee ne var peki...bu ulkenin insanlarinin özü ve yasanmis gercekleri var...yigitlikleri var..kavgalari var...erdemlikleri var..ne yani simdi yayinlansinda halk bu goruntulerle bazi seylerin farkinami varsin...olurmu oyle sey ne guzel diger kliplerde pembe ruyalarda ve hayallerde oluyorlardi...hayatlarini o kliplere gore duzenleme cabalarindalardi..ayrica daha popstar dans yarismalari falan var sirada....olmaz kardesim boyle klipleri yayinlayipta vatansever genclerimizi tozpembe ruyalarindan uyandirmayalim...boyle ne guzel uyuyorlar iste!!!!! evet sonuc olarak bu anlamda asar kral tv yi bu klip...cunku onlar bu klibin anlattigi degerlerin zirvelererine ulasamayacak kadar asagidalar...asmasi dogal...

kral tv edip akbayram zülfü livaneli selda baycanda yayımlamıyo yanılmıyorsam yani siyasi klipleri yayımlamıyo parayla alakası yok ayrıca klipte çok açık savas provakasyonu

gülben ergen iki kıçını başını açsa sabahtan akşama kadar yayınını yapar tabi orda vatanımız toprağımız askerimiz var yayınlamazsın çünkü zorunuza gider ama bir gün unutmayın ki o vatan sevgisi için canını verenler oturduğunuz koltuktan siz şerefsizleri yok etmesinide bilir....:mad:

LaZiSH' Alıntı:
Adam bizi resmen savaşa pohpohluyor ya..:mad:

haklısın dostum 1 syfadaki yorumlara baktım içlerinden bana en yakın olan senin yazdıın adam resmen gelin savaşa dior çok saçma

Atatürk:mecbur olunmadıkça savaş cinayettir adam resmen gelin cinayet işlicez dio kral tv nin bunu yayınlamaması doğal sonuna kadar arkasındaım kral tv nin

LaZiSH' Alıntı:
Adam bizi resmen savaşa pohpohluyor ya..:mad:

haklısın dostum 1 syfadaki yorumlara baktım içlerinden bana en yakın olan senin yazdıın adam resmen gelin savaşa dior çok saçma

"Atatürk:mecbur olunmadıkça savaş cinayettir" adam resmen gelin cinayet işlicez dio kral tv nin bunu yayınlamaması doğal sonuna kadar arkasındaım kral tv nin

mahsun ibo kliplerini verdigi icin simdide kral tv mi pkk lı oldu bakalım daha kimler pkk lı cıkacak mesela benim uzerimde sarı kırmızı ve yesil renklerle motifli dandik bi t shirt var gorsen banada pkk lı dersin heralde :D

hic bisey diilde klibin bASındaki alim yılmaz kim bi bakarsanız arastırırsanız anlarsınız zaten.. selda baycan mı bagcan mı herneyse onunda klibleri yayınlanıo yanı sıyasıler yayınlanmıo dıye bısey yok

bu arada ugur456 kim ki olay ne ne kacırdım ben

genco abim süper sölemiş aynen katılıyorum.. zaten kral tv yi hiç açmam.. hep mahsun kırmızıgül, ibrahim tatlıses, ahmet kara.. belli kimlerin izlediği...

Belki dooru olabilir yani klip savaşa pohpohluyo olabilir ama kral tv nin bunu düşünerek yasakladığını sanmıorum..! (Tamamen duygusal $$$$)

ispiyoncu anlayan anladıysa sorun yok...

Çok merak ettiysen adamın birisi beni döveceğini iddia etmişti de bekledim de gelmedi :) Çok klavye erkeği var bu internet aleminde ya.

kral tv'yi izleyen seryirci kitlesi bellidir. kral tv de bu kitleye uygun yayın yapmaktadır. bunun doğru olduğunu savunamayız. fakat günümüz türk kanallarının hepsinde durum aynıdır. eğitici, bilgilendirici yayın yerine, izleyici kitlesinin istediği yayın yapılmaktadır. çok kanallı dönemde de eğer bir üst kurul kontrolü ile yayınlar düzenlenmezse bu kaçınılmazdır.

tayyip geldi bunlar coştu birden neden. btayyibinde pkk nın daarkasında amerika var olay bu kadar basit.
adamlar meydanı boş bulunca her türlü şerefsizliği yapıyor.

Geri