sabahci.06
New member
- Reaction score
- 0
*Aron Feller'in kpss ile ilgili açıklaması: "Bir ülkede hangi sınavın geçerli olup hangi sınavın iptal olacağına biz karar veririz"
*Ahmedinejad: " KPSS iptal olmazsa nükleer silahlarımı kullanırım." dedi.
*Aysun Kayacı: "Benim yaptığım netle dağdaki çobanın yaptığı net bir olur mu? Puanlar yeniden hesaplansın" dedi...
*AB başkanı Van Rompuy: " Merkez bankası başkanımızın adının sorulduğu sınav iptal edilemez, bunu yaparsanız Türkiye AB'ye giremez..." diye haykırdı. Gazetecilerin cevabı ise ilginçti " Ne baarıyon lan..."
*birleşmiş milletler kpssnin iptalini isteyenlerle istemeyenler arasına güvenli bir sınır çekeceğini ve sınıra BM askerlerini yerleştireceğini açıkladı...
*Kamer Genç:Kopya çekildiği sırada ben çiçeklerle meşgul oluyordum
*Bahçeli yukardaki sözleri söyledi ve ekledi: " Kpss'de neden Bahçeli matematiği sorulmuyor ?"
Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: " Kaldı mı dohuz ? "
*çağla şikel " tostumu yedim yeni sınavı bekliyorum" dedi
*hande ataizinin kpssde kopya çektiğini iddia ettiği sevda demirel "ne dedin sen" diyerek ünlü mankenin üzerine yürüdü ve olanlar oldu
*Almanya başbakanı Angela Merkel yeşıl ışık yaktı.
Merkel: " Zaten göçmenlere zeka testi yapmayı planlıyoduk, elimiz değmişken yeni kpss'yi de biz yapabiliriz. " dedi.
*Ramiz dayı; İş kopya çekmek değil yeğen, iş oturup adam gibi çalışmak...
*Yarımağan çark etti...
Yarımağan: " Fener kupayı alırsa sınav tekrarlanır...." dedi.
*Rıdvan Dilmen " iptal olur."
*süleyman demirel de olaya el attı: sınavda kopya çekildi de biz mi çekin dedik.binaleyh yaptılar ve oldu. önümüze bakalım
*Erman Toroğlu :" Benim anlamadığım bişey var Şansal, bunu Ösym inceliyo, Yök de inceliyo DDK'da inceliyo....
Şansal: " Aman hocam Yökü karıştırma hocam ne alakası var hocam..."
*Devlet bahçeli 2010 ile mhp'nin 41. yılı arasında bağlantı kuramayınca 2010 kpss'nin iptal olması talebini meclise sunacaklarını açıkladı.
*Latif Doğan: " küstüüüüüüüümmmmmmmm küstüüüüüüüüüüm..."
*Kopyacılardan ilginç savunma...Sorular 5 gün önce geldi ve çözdür ezberle derken anamız ağladı.biz daha çok çalıştık ve hakettik bunu...
*şafak sezer reklamlara çıktı kpss ile ilgili tepkisini şöyle belirtti: " KIRMIZIIIIIIII"
:thumbup::thumbup::thumbup:
*Ahmedinejad: " KPSS iptal olmazsa nükleer silahlarımı kullanırım." dedi.
*Aysun Kayacı: "Benim yaptığım netle dağdaki çobanın yaptığı net bir olur mu? Puanlar yeniden hesaplansın" dedi...
*AB başkanı Van Rompuy: " Merkez bankası başkanımızın adının sorulduğu sınav iptal edilemez, bunu yaparsanız Türkiye AB'ye giremez..." diye haykırdı. Gazetecilerin cevabı ise ilginçti " Ne baarıyon lan..."
*birleşmiş milletler kpssnin iptalini isteyenlerle istemeyenler arasına güvenli bir sınır çekeceğini ve sınıra BM askerlerini yerleştireceğini açıkladı...
*Kamer Genç:Kopya çekildiği sırada ben çiçeklerle meşgul oluyordum
*Bahçeli yukardaki sözleri söyledi ve ekledi: " Kpss'de neden Bahçeli matematiği sorulmuyor ?"
Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: " Kaldı mı dohuz ? "
*çağla şikel " tostumu yedim yeni sınavı bekliyorum" dedi
*hande ataizinin kpssde kopya çektiğini iddia ettiği sevda demirel "ne dedin sen" diyerek ünlü mankenin üzerine yürüdü ve olanlar oldu
*Almanya başbakanı Angela Merkel yeşıl ışık yaktı.
Merkel: " Zaten göçmenlere zeka testi yapmayı planlıyoduk, elimiz değmişken yeni kpss'yi de biz yapabiliriz. " dedi.
*Ramiz dayı; İş kopya çekmek değil yeğen, iş oturup adam gibi çalışmak...
*Yarımağan çark etti...
Yarımağan: " Fener kupayı alırsa sınav tekrarlanır...." dedi.
*Rıdvan Dilmen " iptal olur."
*süleyman demirel de olaya el attı: sınavda kopya çekildi de biz mi çekin dedik.binaleyh yaptılar ve oldu. önümüze bakalım
*Erman Toroğlu :" Benim anlamadığım bişey var Şansal, bunu Ösym inceliyo, Yök de inceliyo DDK'da inceliyo....
Şansal: " Aman hocam Yökü karıştırma hocam ne alakası var hocam..."
*Devlet bahçeli 2010 ile mhp'nin 41. yılı arasında bağlantı kuramayınca 2010 kpss'nin iptal olması talebini meclise sunacaklarını açıkladı.
*Latif Doğan: " küstüüüüüüüümmmmmmmm küstüüüüüüüüüüm..."
*Kopyacılardan ilginç savunma...Sorular 5 gün önce geldi ve çözdür ezberle derken anamız ağladı.biz daha çok çalıştık ve hakettik bunu...
*şafak sezer reklamlara çıktı kpss ile ilgili tepkisini şöyle belirtti: " KIRMIZIIIIIIII"
:thumbup::thumbup::thumbup: