sabahci.06
New member
- Reaction score
- 0
***mahsun kırmızıgül SORULARI GÖRDÜM FİLMİNİN çekimleri için açıklama yaptı yeni yapılacak sorularıda görcez
*haydar baş:iktidara geldiğimizde 120 sorunun 120sinide bütün adaylara vallahide verecez billahide verecez
****KPSS'nin iptal olma ihtimalini duyan Pavlov ve köpeği çok sinirlendi.Yaptıkları açıklamada gelecek yılki sorularda olmayacaklarını belirttiler.
*Ahmet Çakar: İptal Olursa Bikini Giyerim
*Mehmet Aurelio Beşiktaşla 2 milyon euro+maç başı para ve 2011 kpss soruları karşılığı anlaşmış
*sergen yalçın açıkladı: kpss de sıkıntı var.
*Aysun Kayacı: "Benim yaptığım netle dağdaki çobanın yaptığı net bir olur mu? Puanlar yeniden hesaplansın" dedi.
*Devlet Bahçeli: Ya devlet başa ya kopyacılar leşe diyerek slogan değişikliğine gitti.
*Yarımağan: " Fener kupayı alırsa sınav tekrarlanır" dedi.
*Rıdvan Dilmen " iptal olur."
*fenerbahçe: kulübümüz bahsi geçen sorularla ilgilenmemiştir
*Reha muhtar: ee efendim kopya çekerken neler hissettiniz ? acı var mı acı?
***Başbakan one minute one minute " daha da kpss ye girmem "
*cem uzan: Eger türkiye'ye gelirsem ve partim iktidar olursa KPSS sorular 1 TL olacak
*Descartes: Kopya çekiyorum o halde atanırım
***küçük Emrah: bana sınavdan önce soruları veren kimse olmadı abiiiiiii.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
*haydar baş:iktidara geldiğimizde 120 sorunun 120sinide bütün adaylara vallahide verecez billahide verecez
****KPSS'nin iptal olma ihtimalini duyan Pavlov ve köpeği çok sinirlendi.Yaptıkları açıklamada gelecek yılki sorularda olmayacaklarını belirttiler.
*Ahmet Çakar: İptal Olursa Bikini Giyerim
*Mehmet Aurelio Beşiktaşla 2 milyon euro+maç başı para ve 2011 kpss soruları karşılığı anlaşmış
*sergen yalçın açıkladı: kpss de sıkıntı var.
*Aysun Kayacı: "Benim yaptığım netle dağdaki çobanın yaptığı net bir olur mu? Puanlar yeniden hesaplansın" dedi.
*Devlet Bahçeli: Ya devlet başa ya kopyacılar leşe diyerek slogan değişikliğine gitti.
*Yarımağan: " Fener kupayı alırsa sınav tekrarlanır" dedi.
*Rıdvan Dilmen " iptal olur."
*fenerbahçe: kulübümüz bahsi geçen sorularla ilgilenmemiştir
*Reha muhtar: ee efendim kopya çekerken neler hissettiniz ? acı var mı acı?
***Başbakan one minute one minute " daha da kpss ye girmem "
*cem uzan: Eger türkiye'ye gelirsem ve partim iktidar olursa KPSS sorular 1 TL olacak
*Descartes: Kopya çekiyorum o halde atanırım
***küçük Emrah: bana sınavdan önce soruları veren kimse olmadı abiiiiiii.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: