Kozmik patates erotik domates

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Bütün sorunları hallettiler ya...

Sıra yemekleri düzeltmeye geldi.

*

Geleneksel lezzetlerin korunması için kanun tasarısı hazırlamış arkadaşlar... Bundan böyle isimleri “genel ahlaka aykırı olmayacak”mış.

*

E aşçıyı suikastçı diye yakalarsan,
şıllık tatlısına orospu muamelesi
yapman da gayet normal tabii.

*

Kadınbudu köfte mesela...

Selülitsiz olanı makbul.

Dilberdudağı ki...

Şahsen dudak tiryakisiyim.

Yengen var...

Behlül’ün en sevdiği yemek.

Oturtma’ya hiç girmeyeyim.

*

Hanımgöbeği; piercingli.

Tadı damağında kalır...

Sütlü Nuriye, ban ban ye.

*

Yemeği yemek yapan salça.

Sen kafayı kırdıysan...

Karpuz bile kalça.

*

Veya, mercimek...

Siz bakmayın masum masum oturduğuna, ver bak fırına neler oluyor!

*

Sanırım bu nedenle “Aile salonumuz üst kattadır” yazar lokantalarımızda... Çünkü, alt katta, domalan mantarı, koç yumurtası, vezirparmağı,
kolböreği filan, gırla.

*

Ve, hadi diyelim, kerane tatlısı adaba mugayirdir... Manisa Milletvekili Bülent Arınç, neden mesir macunu dağıtıyor her “mart” ayında? Kedi midir ahali?

*

Madem edepsizliktir nimet üzerine yapılan belden aşağı espriler, koskoca devletin fındığı gösterip, aganigi naganigi diye reklam yapması nedir?

*

“Tek parti” olsun.

“Tek adam” yönetsin.

“Tek tip” düşünülsün.

Bunu istiyorsun ama...

İstediğin kadar yoğur.

Bin yıllık mutfak bu kardeşim...

“Terbiyeli köfte”den ibaret değildir!

..::YILMAZ ÖZDİL::..

ben bu zamana kadar hiç böyle şeyler ne duydum ne de gördüm.bu hükümet geldi tüm saçmalıklar ortada dolanıyor.lanet olsun hepsine

Kardeş bize söylüyorsun ama ismin "mg evil".Böyle konuşanların takma ismleri hep yabancı kelime.
Heryerde aynı olun.
Ben 1 ocakta söyledim daha inşaAllah bu yıl böyle geçecek ehemmiyet vermeyin.Ha buda buzdağının görünen kısmı.Bu oyunlar yüayıllardır oynanıyor okuyoruz ama demekki anlamıyoruz.Osmanlıda yeniçeriler vardı son dönemde gene medyaya ayrıcalık tanınmıştı.Devletin üstüne üstüne gidildi ama rejim değişmedi.Sadece tektikler ve zamana göre düzenlemeler oldu...

Kardeş bize söylüyorsun ama ismin "mg evil".Böyle konuşanların takma ismleri hep yabancı kelime.
Heryerde aynı olun.
Ben 1 ocakta söyledim daha inşaAllah bu yıl böyle geçecek ehemmiyet vermeyin.Ha buda buzdağının görünen kısmı.Bu oyunlar yüayıllardır oynanıyor okuyoruz ama demekki anlamıyoruz.Osmanlıda yeniçeriler vardı son dönemde gene medyaya ayrıcalık tanınmıştı.Devletin üstüne üstüne gidildi ama rejim değişmedi.Sadece tektikler ve zamana göre düzenlemeler oldu...

Dinime Küfreden Müslüman Olsa... :goz:

Gemara'dan Tütretmiş Gemar.. Araştırdım Hangi Dilde Bu Senin Nick ??? Yahudilikten Başka Bir Dilde Çıkmadı.. ??

Ayrıca Burada Başka Şeyden Bahsediyoruz... O Son Osmanlı Padişah'ı(!) Dediği İçin osmanlı yemeklerinin İçine Ediyor Sen Kalkmış Bana Nick'ten Şundan Bundan Diyorsun... Yüzyıllarca Halife Dediğiniz Padişahların Bile En Lezzetle Yediği Yemek O Zaman Dini Yönetim Olmasına rağmen bir Sorun Yokken Şu An Neden Var ??? Yoksa O Zamankinden Şu An ki Yobazlar Daha Mı Yobaz ???

allahım sana gelıyorummmmmmmmmmmmm.............

Edebe akırı diye isimleri değiştirilmesi düşünülen
yemek ve tatlılar ,,,düşünüyorum hala bir yorum
getiremedim .
Kızıyorum gülüyorum,neyse ben acıktım yemeğe
çıkacağım ve edebe aykırı yemek bulursam
onlarla karnımı doyuracağım.

Dinime Küfreden Müslüman Olsa... :goz:

Gemara'dan Tütretmiş Gemar.. Araştırdım Hangi Dilde Bu Senin Nick ??? Yahudilikten Başka Bir Dilde Çıkmadı.. ??

Ayrıca Burada Başka Şeyden Bahsediyoruz... O Son Osmanlı Padişah'ı(!) Dediği İçin osmanlı yemeklerinin İçine Ediyor Sen Kalkmış Bana Nick'ten Şundan Bundan Diyorsun... Yüzyıllarca Halife Dediğiniz Padişahların Bile En Lezzetle Yediği Yemek O Zaman Dini Yönetim Olmasına rağmen bir Sorun Yokken Şu An Neden Var ??? Yoksa O Zamankinden Şu An ki Yobazlar Daha Mı Yobaz ???

:D Babam ben şaka yaptığım zaman bana gemar der hani arkadaşlar arasında pis herif deriz babamda gemar diyor yani ne yapim.Bende güüyorum.Duymadığım bişi hoşuma gitti.Ama en azında ingilizce değil.Yahudilik miş abi ne yaptın ya.

Her dönemde bidatler yobazlar Kur'andaki tabiriyle Ebu cehiller lehebler olur.Onlar olmadan asnıl olacak ki.Her zaman oldu ama biz olmasın demiyoruz eğriyi doğruyu bilelim.Sahabeler gibi neyin ne olduğunu bilelim şeytan o zamanda vardı ama kimse takmıyordu.
Askerleri osun kendisi olsun sonu ne olacak belli.
Sen bunları benden iyi bilirsin inşaAllah.Başka tarafaçekmeye ne hacet.

Kozmik patates, erotik domates, sanal muhalefet

çok doğru yerinde kararlar böyle yemek tatlı isimlerinin değişmesini destekliyorum

+ olarakta ak parti demiyen akp olarak telefuz eden muhalefetinde isimlerinin değiştirilmesi taraftarıyım nede olsa ilk muhalefet başlattı bu isim değiştirmelerini
mhp = em haş pi
chp = chepe

Edebe aykırı isme sahip olduğunu düşündüğünüz
gıdaları sofranıza koymazsınız olur biter .

Keşke memleketin tek sorunu bu olsa

Birde bölücü yemek isimleri var

Mesela Adana kebap İnegöl köfte Bursa iskender

Kemal Paşa Tatlısı diyecektim bu hangi sınıfa girer?

Meclis kendini seçen halkın yüzyıllarca oluşturduğu isimleri değiştime niyetinde ama farkında olmadığı şey o isimleri değiştirmekten daha kolayının o isimleri değiştirmeye kalkanların altındaki sandalye ve mevkileri çekmek olduğunu biliyorlar mı?

Hangi halkın meclisi bunlar ki kültürü değiştirebileceklerini sanıyorlar?

Tek televizyon döneminde TRT dili istediği gibi değiştirebileceğini sandı sonunda bu konuda en ağır yenilgiyi alıp istediğinin tam tersine giden bir dilimiz oldu.
Meclisteki efendiler de bu ihtimali bir zahmet düşünsünler. Bakarlarki kendi isimlerini halk değiştirmiş.

Muazzam bir giriş gelişme ve sonuç tebrik ediyorum

Kozmik patates, erotik domates, sanal muhalefet

çok doğru yerinde kararlar böyle yemek tatlı isimlerinin değişmesini destekliyorum

+ olarakta ak parti demiyen akp olarak telefuz eden muhalefetinde isimlerinin değiştirilmesi taraftarıyım nede olsa ilk muhalefet başlattı bu isim değiştirmelerini
mhp = em haş pi
chp = chepe

akp:arap kürt partisi
akp:amerikancı kürt partisi

bir tane daha varda onu yazmayayım hadi

Geri