Kozmik hakime 8 mermili tehdit

mzahid53

New member
Reaction score
0
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a suikast iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında yaklaşık 8 gündür Özel Kuvvetler Karargahı'ndaki kozmik odada aralamalar yapılıyordu.

Devlet sırlarının bulunduğu odaya giren Hakim Kadir Kayan ve Cumhuriyet Savcı Mustafa Bilgili'ye bugün şüpheli zarf gönderildi.

Zarfların içerisinden 8'er adet kalaşnikof mermisi çıktı. Zarfların Ankara'dan postalandığı belirtildi.

Olayın ardından Ankara Terörle Mücadele Şubesi ekipleri inceleme başlattı.

Kaynak

12 EYLÜLDE DOĞAN ÖZ üde ülkücüler vurdu denmişti.. yıllarca Mehmet çiftçi CEZAEVİNDE KALDI.. bugün de adım gibi biliyoruzki; onu vuranlarda, bugün mermi yollaynlarda , kirli işlerin açığa çıkmasını istemeyen kendini derin devlet ,dahası devlet için çalıştığını zanneden devlet yerine koyan,uzantıları galadyoya kadar varan yapının işi olduğu görülüyor..

Bu millet yemiyor artık, 2.ci dünya savaşı kompleksnden çıkın beyler..düşman varsa gösterin savaşalım, kendi milletinin bir bölümünü düşman diye isimlendirip, sistemi kendi bozuk düzenlerine alet edenlerden bu millet yıldı. vatandaş -halk devletin düşmanı olmaz. pis işlere vatanseverlik maskesi takanları artık 3 ihtiladen sonra iyi anladı millet..

birileri şimdi duaya yatmıştır eminim...''Allah'ım altından ergenekon çıksın....Allah'ım altından Tsk çıksın...''diye...

Bundan eminim...sabaha kadar uyuyamazlar artık....

Korkmayın bir şekilde bağlantı kurulur...Birileri de çalışıyordur bu mihverde sabahlara kadar...kısa zamanda patlatırlar bombayı...

birileri şimdi duaya yatmıştır eminim...''Allah'ım altından ergenekon çıksın....Allah'ım altından Tsk çıksın...''diye...

Bundan eminim...sabaha kadar uyuyamazlar artık....

Korkmayın bir şekilde bağlantı kurulur...Birileri de çalışıyordur bu mihverde sabahlara kadar...kısa zamanda patlatırlar bombayı...

SON MESAJ babından yazayım sende rahat uyu; valla altından şu çıksın -bu çıksın diyerek duya rüyaya yattıkalrı için değil de ,tüm bu çıkan şeyler adam gibi darbe yapmasını bile beceremeyen ,sağa sola silahını gömen, planlarını orta yerlerde bırakanlar yüzünden çıktı. emin ol benim bu işler için duaya yattığım olmadı şimdiye dek, rahat uyudum takmadım kafama.. ayrıca TSK ya çamur atma. kendiniz bulaştırırsınız yorumlarınızla orduyu bu işlere, sonrada sağa sola atarsınzı suçu.. TSK benim ,MEHMETÇİK benim.. uyuyamayan ben değilim ,uykusu kaçanalr az önce yukarda saydım... iyi geceler dilerklerini yolla onlarada..seni duyacakalrdır emin ol.

elbette izin almayacan,sadece abuk sabuk dediğin mesajı iyi okuyacaksınki bişeyler öğrenebilesin..

derin devlet görüşün seni bağlar, bak benim yorumumda beni bağlıyor, ama yargılanan ve soruşturma geçiren bir F TİPİ yok şugünlerde gündemde..

seni bağlayan yorumun olarak birileri tarafından bağlanan ve soruşturulan bir silivri davası var)) benmi yanılıyorum yoksa sen fazlamı iyimsersin..?

sorun yok umarım.. olsaydı F tipi değil, konuyla alakalı kendinden bişeyler görürdük. sipariş türü bağlantısız yorum değil. bende geçmeyen isimleri sen ta ABD den bulup getirmişsin ama yargıda olan o değil, gündemi takip et..)

kendini birşey sandığın açık vazgeç bu cin fikir tutumlarından...bu biiirrr..

komplo teorileri üretmeye devam et...bu ikiiiii

Devletlerin ömrü için 8-10-15 sene hiçbişey değildir...gelir geçer...bigün gelir o örgütlenme de yargılanır....bu üüüççç

beni yüce Atatürk ve O'nun şaheseri Türkiye Cumhuriyeti hariç hiçkimse ve hiç bir kuruluş bağlamıyor...seni bağlayanlar varsa bilemem...bu dööört

ve tekrar ediyorum...temcit pilavı gibi hamasetçilerin diline doladığı hukuka saygıyı sözde değil özde uygulayalım...ve gerçek net ortaya çıkmadan

NE DERSİN?

HUKUKA SAYGI HUKKUKA SAYGI....O KADAR...

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞ VE SORUŞTURMANIN GİZLİLİĞİ VARDIR....ANLAYIN BUNU ARTIK....ANLAYIN....

kendini birşey sandığın açık vazgeç bu cin fikir tutumlarından...bu biiirrr..

komplo teorileri üretmeye devam et...bu ikiiiii

Devletlerin ömrü için 8-10-15 sene hiçbişey değildir...gelir geçer...bigün gelir o örgütlenme de yargılanır....bu üüüççç

beni yüce Atatürk ve O'nun şaheseri Türkiye Cumhuriyeti hariç hiçkimse ve hiç bir kuruluş bağlamıyor...seni bağlayanlar varsa bilemem...bu dööört

ve tekrar ediyorum...temcit pilavı gibi hamasetçilerin diline doladığı hukuka saygıyı sözde değil özde uygulayalım...ve gerçek net ortaya çıkmadan

NE DERSİN?

HUKUKA SAYGI HUKKUKA SAYGI....O KADAR...

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞ VE SORUŞTURMANIN GİZLİLİĞİ VARDIR....ANLAYIN BUNU ARTIK....ANLAYIN....

Arkadaşım senin hukuk'a saygıdan haberin yok galiba.. Soruşturmanın gizliliği demişsin ama,

benim bildiğim gizlilik; soruşturmanın her aşamasının yandaş basına anında ulaştırılmasıdır bu ülkede..

Hukuk'a saygı;siyasi emellerin için gerekirse Hukuk'u dolanmaktır. Hangi ülkede yaşıyorsunuz anlamıyorum ki..

Arkadaşım senin hukuk'a saygıdan haberin yok galiba.. Soruşturmanın gizliliği demişsin ama,

benim bildiğim gizlilik; soruşturmanın her aşamasının yandaş basına anında ulaştırılmasıdır bu ülkede..

Hukuk'a saygı;siyasi emellerin için gerekirse Hukuk'u dolanmaktır. Hangi ülkede yaşıyorsunuz anlamıyorum ki..
Pardon ya haklısın...ben bir an için demokratik ve hukuka saygılı bir ülkede yaşadığımı zannetmiştim...unutmuşum...özür...

Arkadaşlar ne dese haklı çünkü burası Türkiye...

hoşunuza gitmeyen haberler olunca nedense soruşturmanın gizliliğinden dem vuruyorsunuz

ama işinize gelen haber olunca da aklınıza gelmiyor nedense.

ergenekon haberlerini yayınlayıp ergenekoncu çeteci kardeşlerini zor durumda bırakmak istemeyen CHP yandaşı basın , AKP ile ilgili bir haber ol dumu gizlilik ilkesi falan demeyip çarşaf çarşaf yayınlıyor ama

Soruşturmanın her aşaması sadece yandaş medyada değil diğer medyalardada var git starda hürriyete bu haberi ara...

Uyarı

Kod:
Gereksiz konu dışı kişisel tartışma içeren mesajlar silinmiştir.

Seviyenize ve Yorumlarınız da Kullandığınız Kelimelere Dikkat Ediniz

demek doğru işleri yokmuş. devlet sırrı altında infazın yapıldığının bir işaretidir. sayın hakim sizi kutlarım. yargı karşısında herkes eşittir. kozmik perdeyi aydınlatın. kurtarın gladyodan.

Saklanacak gizleyecek şeyleri yoksa nedir bu yasadışı
yaklaşımlar? Yok hakimi takip etmeler yok mermi
göndermeler.. bunlar TSK'yı daha fazla da lekeliyor
ama farkında değiller..

suikast ihbarı,
Kozmik oda aramaları
mermi göndermeler

Bütün bunlardan bir şey çıkmaz
Bunları çıkartmaya Yürek ister

Siyaseti kirlileştiren, belden aşağı vuran
siyasetçilerle mümkün değil

Sırf kendi görüş çizgisinde yada oy verdiği
için partisinin yanlışlarınıda görmezden gelen
hatta destekleyen insanlar olduğu müdetçede
mümkün değil.

Kod:
Gereksiz konu dışı kişisel tartışma içeren mesajlar silinmiştir.

Seviyenize ve Yorumlarınız da Kullandığınız Kelimelere Dikkat Ediniz

Gereksiz konu repliklerini başlatanın mesajına müdahale etmemişsiniz...bu yoruma verdiğim cevapta düzeltme yoluna gitmişsiniz...anlam veremedim...

Böyle karşılaştığımız güncel, olur olmaz konulara mesnetsiz...belgesiz... geçmişte yaşadığımız(doğru ya da yanlış...her türlü konu) olaylarla, işine geldiği gibi bağlantı kurmak, ne kadar doğru ki, paranoya yaratmak dışında....

Burdan darbeyi övdüğüm...mermi kargolayanı tasvip ettiğim anlamı çıkmayacaktır umarım...Ama hiçbirşey de karalamaya...bölücülüğe ve toplumda paranoya yaratmaya olur olmaz komplo teorileri yaratmaya da sebep olmamalı diye düşünüyorum...

Ya böyle iş olurmu ne kalleş adamlar bunlar delikanlı gibi çıksanıza ırtaya bir kadın arkasına sığınıyorsunuz.Ne emek bu adamdaki rahatlığa bak dvelete kurşun gönderiyor ulan sen kimsin hıyar.Yada hıyarlar ergenekon bunu devletimizden kime yaparsa yapsın devlete yapmış olur.Ne kadar şimdi bişi dicem ağzımı bozmaktan Allah'a sığınırım.3-5 çapulcu koskoca Türkiye'ye posta koyuyor.Niye çok mu kuyruğunuz sıkıştıda artık gizli değilde alanen yapıyorsunuz.
Milletimizin buna ayak kaldırması gerekirken susması iyi değil.Herkes el birliğiyle uğraşsın ş kan emicilerden kurtulalım be ne ya.

Bakın buradaki bu yazıyı okuyanlara sesleniyorum.En ufak bir bilginiz varsa paylaşın babanız olursada fark etmez ya böyle kalleşlik olmaz.Biz sustukça tepemize çıktılar.Yarın bir gün sıra bize gelecek bana dokunmayan yılan bin yaşasın masalınıda unutum.Hepsi öyle dedi bak şimdi yılan bize sokuyor.Allah aşkına şunlara en azından pirim vermeyin.Cihad etmek savaşla olmaz uğraşla olur.Bu vatana hizmet edeni biz gönüllerde yaşatırız korkunuz olmasın.
Bakınız önderimiz Mustafa Kemal Atatürk....

Bu tehtidi yapmak kimin işine yarar. Kimi haklı çıkarır düşünmek lazım. Süikast iddalarını haklı gösterecek bir eylem mermi göndermek, tehtit etmek. Birileri kendi kolpalarını haklı çıkartmak için böyle bişi yapmış olamazmı...

dinle ilgili yapılan yanlışların altında, ters mantığın da ters mantığından giderek; komplo teorileri bulup bambaşka tarafları suçlayanlar(türkçesi ergenekon yaptı diyenler...bakınız:fadime şahin olayları...aczmendi sapkınları...vs...vs....)bu olayda niye şaaaakkk diye mermileri ergenkoncular yolladı derler?keskin zekalarını hiç zorlamazlar?...AKIL ALIR GİBİ DEĞİL....

Bu tehtidi yapmak kimin işine yarar. Kimi haklı çıkarır düşünmek lazım. Süikast iddalarını haklı gösterecek bir eylem mermi göndermek, tehtit etmek. Birileri kendi kolpalarını haklı çıkartmak için böyle bişi yapmış olamazmı...

Ergenekon savcıları tehdit edildiğinde.Görevinden istifa etmedi mi?
Bu tehditler senin sandığın su tabancasıyla oyuncak mermilerle yapılmıyo.Kalaşnikof mermileri...SAna böle bi tehdit gelmeden anlayamazsın.

İhbar yapılıyor.
iki asker gözaltında
Sonrasında bu sayı 8 e yükseliyor
Bu 8 asker delil yetersizliğinden serbest kalıyor.
Kozmik oda aramaları başlıyor
Savcı ikna olmamış bu 8 askerin
tekrar sorgulanmasını istiyor
yeterli delil ve kanıt olmadığı için
sorgulama yapılamıyor.
Pat ertesi gün 8 mermi
yorumu siz değerli HH üyelerine bırakıyorum.

Geri