Kotam SürekLi DoLuyor :@@

KurdanKoL

Pesimist Kötü Adam
Reaction score
0
ArkadaşLar Benim 29 Ytl 4 gb KotaLı Tarife Her Ay 29 Ytl Ödemem YerineSürekli 35 Ytl GeLiyor Kotama Bakıyorum Hergün 100mb ve fazLası OLarak artıyor. Hiç Birşey İndirmiyorum Zaten SürekLi Oyundayım. Bide Msndeyim.

Kotamı ÖLçebiLeceğim Bir Program varmı?

Bence şükret haLine.
aL aynı tarifedeyim bende =)

as.jpg

Bende aynı tarifedeyim.Ne oyun oynuyorum ne görüntülü konusma yapıyorum,ne de cok fazla birşey indiriyorum.Ancak her zaman kota aşıyor.Telekomun attığı bir kazık.

bende aynı durumdayım şimdiye kadar en aşağı 33 ytl en fazla 52 ytl ödedim telekom sınırlı abonelerin kotalarını şişiriyor sana bağlı bir şey değil günlük 50 mb harcasan kotanda 100 mb gibi bir şey görünüyor....

Kotanın Ağzını Kapat Dolmasın :D:D

Engelleyemessin Anca 4 GB A Gelince Ay Sonuna Kadar Modemi Kapatırsan Normal Gelir..

DAi Sen sen iyisi Sınırsıza geç beniimde aynı Tarifeydi Hep şişiriolar.....

Şuanki Kotam....:D:D

2dkmtxt.jpg

aynı sorun bende de var. eğer 2 senelik zorunlu aboneysen telekom kotayı dolduruyor. bnde hiç bişey indirmiyorum,video izlemiyorum ama doluyor.40 ytl.den aşağı ödemiyoruz. şikayet ettik adamlar bizi haksız çıkardı. siz bilmiyosunuzdur ama kotayı aşıyosunuzdur deyip çıktılar.

aynı şey bende yaşanıyordu.bir şey indirmememe rağmen kota kat kat aşıyordu.bende sınırsıza geçtim gerçekten daha iyi:D

Bu İnterneti 2 Senedir KuLlanıyorum Sadece 1- 2 Kez 29 ytl Ödemişimdir. Bazen 42 ytl bazen 35 S: sınırsız ne kadarki?

bence bi türk telekomla görüş belki yararı olur

Sınırsız 49 Ytl Sömür sömürebildiğin Kadar:D:D Telekoma Kafam Girsin:D inat deilmi Full download yapıom Binaya Örümcek ağı Kurcam..:D:D

Geri