Kotam 452 Mb Arttı :S

KurdanKoL

Pesimist Kötü Adam
Reaction score
0
Arkadaslar Sabah Tam 10'da Açtım Pcmi saat 12:15 de kapattım. hiç birşey indirmedim sadece the crims denen txt. tabanlı oyun oynadım oda internetten ama aksam saat 6:30 da açtım ve 452 mb artmıs gördüm. ne yapabilirim.?????

önceki akşam saat 12 den sonra da oynadıysan ondan olabilir eğer deilse bi telekoma uğra derm !!!

1)Kotalar neredeyse 1 gün sonra güncelleniyor. Önceki gün indirdiğin bi dosya bugün yazar.
2)KavKis 2009 günde ortalama 100MB kota yer.

uydu nete gecmenın zamanı geldıde gecıyor bu ttnet sıcmıs ben aylarca oldu ole sorunlar...
artık en son acaba komsular wireless sıfresınımı cozdu dıye gızlıce arastırmaya bıle baslamıstım ama onlarda gırmıyordu. yanı anlıcagınız ttnet sıcmıssssssssss

1)Kotalar neredeyse 1 gün sonra güncelleniyor. Önceki gün indirdiğin bi dosya bugün yazar.
2)KavKis 2009 günde ortalama 100MB kota yer.

KavKis Bende Yok Ve Daha Sabah Güncelledim Oke? Sabah Güncellediğimdede 192 Mb Yazmıstı? ????????

Yokmu Yardım Edecek Fikri Olan

Arkadaşım telekomun gazabına uğramış olabilirsin.Ama bazen değişik virüslerde buna neden olabiliyor.Ayrıca kasperin güncellemesi ilk kurduğun dışında 2 mb geçmez.Pcye en son ne indirdin yada indirdiğin dosyayı tarattınmı.Bazen virüs programlarıda yakalıyamıyor gerçi ama.Bence son indidiğin dosyadan olabilir....

NOT:Kardeşimin interneti sınırlı tarife.Dün akşama kadar onun yanındaydım.2 tane mp4 film indirdi.Birkaç tane flash oyun indirdi.Akşama doğru kotasına baktığında 540 mb gitmişti....

33v0rhf.jpg

Dostum belki pc nin orjinal güncellemeleri okadar tutmuştur.

Telekomdan Kota Bİlgİlerİnİzİ AldiĞiniz Yerde SÖzleŞme Var..
SÖzleŞmeyİ Okursaniz Son Kapatmanizdan 12 Saatten Az Yada Çok Nette Kalmanizla İlgİlİ Bİr BÖlÜm Var.....orada Ayrintili AÇiklanmiŞ...

Yanİ 12 Saat Sonra GÜncellenİyor Kota Bİlgİlerİnİz....yapacak Fazla BİrŞey Yok....

Bİlgİnİze....

yorumlarınız için teşekkürler.

Ben Sabah Açtıgımda Sabah 10 Du Biraz oyun oynadım . bende kaspersky falan yok pc'de otomatik güncellemede yok acaba modeme falanmı giriyorlar diye düşündüm?

kardeşimdede aynı oldun o limitli ben limitsiz kullanıyoruz araştırdım antivirüslere yakalanmayan zararsız insanların kendi pc lerine kurduğu bir keylogger yakaladım ayarlarda her 20dk da bir mail yolla olduğunu anladım çünki 20dk da bir ıo yazılıma bağlı bir parça sürekli nete 2 dk giriyor resimleri bile yolluyormuş kis yüklüydü kis 2009 olarak yükselttim hemen yakaladı yedi kotayı kardeşim yarım gümde harcayamıyor bir internet sitesine girererk ordan yolluyor maili
öle bişey olabilir yada senin modemi kırmışlar olmasın

telekom vampir misali vermeyen daima alan kan emici millet düşmanı bir kurum oldu çıktı sonu ne olacak bilmiyorum mahkemeye ver bence imkanın varsa.

Geri