Kota ile ilgili Problem - Acele Cevap, Lütfen!

Lenoir

New member
Reaction score
0
Ben neredeyse hiç upload yapmıyorum fakat 1,5 GB upload yapıyorum gözüküyor, bir türlü anlamadım. Kaspersky var pc de ad-aware 6 var taratıyorum bir sorun yok.
internetten video izlemek upload etkiler mi yada MSN'ye girmek veya Counter-strike oynamak.
Benim bildiğim kadarıyla bunlar downloadı etkiliyor.
Bu işlerden gerçekten anlayan arkadaşlar lütfen cevap verin bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

msn e girmek etkiler,çünkü msnde hem download hem upload etmiş oluyosun.ama o kadar upload çıkması için sabah-akşam msnde olman gerekir.başka yaptığın şeyler de vardır iyi düşün

nette herne yaparsan yap upload yapmış olursun 1.5 gb normal bi rakamdır hele nette oyun oynuyorsan sonuçta her yaptıgın hareket senden başka makineye veri olarak aktarılıyor virus fln arama ben knight oynarken 5 gb upload i gördüm...

Counter çok etkiliyor downloadı da uploadı da..bu yüzden sınırsıza geçtim..

Öncelikle Konunun Başlığı Güzel Değil. Bilen Zaten Cevap Verir Arkadaşım:goz:

Soruna geLince, Zaten Upload Miktarı Faturaya Yansımaz,50 Gb De oLsun Farketmez :)

Counter,Halflife Gibi Online Oyunlar Ve Msn-IRC Gibi ( Kamera Ve Sesli Görüşmeler ) Muhtemelen Bunlar Uploadı Artırıyordur.Iyi Forumlar:goz:

Bu acele cevap'ı kotamı hep aştığım için yazmıştım, sağolun yorumlarınız için. Counter'i yok oynuyorum günde en az 6-7 saat msn açık 4-5 saatte cs oynuyorum.

takıl sen kafana göre limitide aşarsanda ödersin olur biter.

Geri