Kosan vbulletin kurulumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuskan

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim önemli bi sorunum bir host alacağım ve bu alana Kosan vbulletin kurmak istiyorum bunun bana yasal yükümlülüğü ne olur acaba bana ulaşabilirlermi ip den felan .Hostun yurt dışı yada yurt içi olaması bişey ifade ediyormu acilen cevap verirseniz sevinirim.Teşşkür ederim.

Lisans almadan Vbulletın kurabılırsın ama ılerde sorun yasayabılırsın.Sıten kapatılır..

Lısans almanı tavsıye ederım

hocam su aşamada lisans alamam tamamen duygusal... :)

O zman takıl Sımdılıq ama sonra neden kapandı deme emeklerrın bosuna gıtmesın

buyuyune kadar sana dokunmazlar buyudugun zamanda o duygusallıgını aşıp lısans alır devam edersın yoluna :)

bencede baktın siten iyi gidiyor büyüyorsun zaten sitenden çıkartırsın parayı ne bilem koyarsın google reklamını bir ay boyunca tıklat bi lisans parası çıkar sanırım :) ha bu arada hergün yedeğini al yoksa tüm emeklerin bosa gidebilir

blackwolf' Alıntı:
bencede baktın siten iyi gidiyor büyüyorsun zaten sitenden çıkartırsın parayı ne bilem koyarsın google reklamını bir ay boyunca tıklat bi lisans parası çıkar sanırım :) ha bu arada hergün yedeğini al yoksa tüm emeklerin bosa gidebilir
lisans alana kadar mutlaka yedek tut...
lisans al ama... emege saygı goster....

sagolun arkadaşlar valla çok yardımcı oldunuz tavsiyelerine uyacagım zaten büyürsem almamam için bir sebep yok ama şu aşamada forumun ne olacagıda belidegil benim mali durumumda yeterli degil.Teşekür ederim ilginize.

bir sorum daha olacak vb kurmak için bir hozt almam gerekliyor bu konda bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı nekadarlık bir alan almamlazım nereden alabilirim.TEşekür ederim.

Konuskan arkadasım Flood yapıorsun Mesajlarını edıtlerseb sevınırım...

baslangıc ıcın 250 mb alan yeterlı olucaktır.. host ıcınde webhosting-sponsor bolumumuze bakabılırsın.

evet suan benımde lısanssız ama olursa bende alıcam korsan iş olmasın ayrıca emegi de bosa gıtmesın dıe

destekleriniz için çok teşekür ederim arkadaşlar.

bi sorum daha olacak ben nasıl tamamıyle yedek alabilirim yani bilgisayarıma yedek almaktan bahsediyorum diyelimki adamlar sitemi kappatı ve bende yedeğile sonra başka biyerden site açmak istiyorum bunun hakında bilgi verirseniz çok iyi olur.

Konuskan' Alıntı:
bi sorum daha olacak ben nasıl tamamıyle yedek alabilirim yani bilgisayarıma yedek almaktan bahsediyorum diyelimki adamlar sitemi kappatı ve bende yedeğile sonra başka biyerden site açmak istiyorum bunun hakında bilgi verirseniz çok iyi olur.

Açabilirsin ama daha sonra tekrar kapatırlar bir süreden sonra lisans şart.

hocam tamam anladım lisans alıcam forum populer olursa ama sen bana bilgisayarıma nasıl yedek alabilrim onu anlatabilirmisn aldıktan sonra diyelimki kapatıldı forumu nasıl geri yüklerim eski forumu.

Konuskan' Alıntı:
hocam tamam anladım lisans alıcam forum populer olursa ama sen bana bilgisayarıma nasıl yedek alabilrim onu anlatabilirmisn aldıktan sonra diyelimki kapatıldı forumu nasıl geri yüklerim eski forumu.

Admincp > Bakım > Database Yedekleme > "Tümüne Evet" butonunu tıkladıktan sonra altta "Git" butonunu tıklarsan full yedek almış olursun.. Oradan istediğin tabloyu seçipte tek olarak yedekte alabilirsin..

Yedeği geri yüklemek için bu başlığa bakmalısın;

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=33236

Hocam ben bu sql sorgusunu yapamadım yardımcı olurmusnuz.

mesajı sildim dostum.(ilk mesajı birkaç gün once yazmıştım dostum ondan yeniş mesaj yazdım.)

Konuskan arkadasım Flood yapıyorsun.Mesajlarından Bırını Sılermısın

arkadaşlar bedava vbulletin e nasıl sahip olabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri