Korsana Evet!.. =)

Önce Yazıyı Okuyun Sonra Cevaplayın

• Korsana EVET

Kullanılan: 206 80.2%
  • Korsana HAYIR

Kullanılan: 51 19.8%

• Kullanılan toplam oy
    257

ridvan5005

New member
Reaction score
0
Windows Vista Ultimate gibi bir yazılımı 400$ kullanmaktansa Linux'u 30$ kullanın demiyeceğim çünkü Windows Vista'yı kullanmak daha iyi fakat sakın ücretle almayın, çünkü sizin yabancı yazılımlara verdiğin her kuruşta yabancı firmalar güçleniyor. Bence piyasada ne kadar yabancı kaynaklı film, müzik, oyun vs... varsa hepsinin korsan dağıtımı yasal olmalı. Korsan yalnızca TÜRK kaynaklı verilerde tercih edilmemeli diğer her şey için KORSANA EVET!... :victory

Microsoft, Bütün Yazılımlarını 5$ dağıtsada gider 5YTL ye CD'ciden alırım!..

Kısa Ve Öz Cevap : SAÇMA​

bence sacma deil o yabancı insanlar müslümanlara resmen savas acmıslar arkaadasım dogru dıor hem kımın öle bı dünya para werebılcek gücü warkı bence cok pahalı resmen kazık bi fiat ayıp bence

ya 5ytl nie verion ben internetten indirdim onrjinal yaptım

sana katılıyorum korsana evet diyorum

Eger Butun Yabancı Kaynaklı Yazılımların Korsanı Yasal Olsaydı O Yazılımlarıda Bulamazdık ...

Cok Cok Cok Sacma Evet Bazı Kosullarda Korsan Gereklı Oluyo Ama Sunuda Dusunmek Lazım O Senın 5 YTl Ye Aldıgın Program Veya Herneyse Icın Adamlar Ne Kadar Emek Harcıyo

Bence Korsanın Yasal Olmasının Hırsızlıktan Farkı Yok.

sadece yabancı kaynaklar için korsana evet

yabancı kaynaklar için dahi olsa korsan yasal olması değil de devletin pek üstüne düşmemesi olabilir.
çünkü şu bi gerçek biz türk milletiyiz hazıra alıştık mı hazırdan yer içer içeriz. yani zarar tekrar bize olur, o yüzden hayır diyorum. ama sana da çok hak veriyorum. çünkü bi yazılma 100 lerce dolar vermek benim de hoşuma gitmiyor. :D:D

Eger Butun Yabancı Kaynaklı Yazılımların Korsanı Yasal Olsaydı O Yazılımlarıda Bulamazdık ...

Cok Cok Cok Sacma Evet Bazı Kosullarda Korsan Gereklı Oluyo Ama Sunuda Dusunmek Lazım O Senın 5 YTl Ye Aldıgın Program Veya Herneyse Icın Adamlar Ne Kadar Emek Harcıyo

Bence Korsanın Yasal Olmasının Hırsızlıktan Farkı Yok.

Tamamen Yasal Olmasa İllegal Dağıtımına Göz Yumulmalı =)

bence sacma deil o yabancı insanlar müslümanlara resmen savas acmıslar arkaadasım dogru dıor hem kımın öle bı dünya para werebılcek gücü warkı bence cok pahalı resmen kazık bi fiat ayıp bence

ozaman pc'de kullanma,doğal gazda kullanma nede olsa rusyadan yada ne biliyim tv kullanma onun parçaları yurtdışından geliyor..Korsana,emek hırsızlığına hayır:goz:

korsana EVET ama yabancıların ürettiği malın korsanına evt... Yoksa Güzel Ülkemin Ürettiği Malın Korsanını yapana karşıyım

herkes işin siyasi yönüyle ilgilenmiş ama ben maddi değerlendiriyorum kusura bakma miscrosoft 400dolar ödeyemem ve windows lazım bana onun için korsana evet

korsana evet ama böyle saçma bi bahanenin arkasına saklanmamak gerek :D

saçma linux vistadan daha iydir hem linux bedava

tmm doğru da tabiki yerli üreticilerimizi desteklicez de konu biraz gereksiz olmuş gibi geldi bana...

Tamam kardeşim yabancı falan filanda Lisanslı Ürün = ülkene vergi olarak bir değer olarak geliyor. Korsanın geliri (tabi gidip te Cd alırsan ) nereye gidiyor Allah bilir. Birde bu açıdan düşünün. Hem Müslümanlıktan bahseden arkadaşlar için söylüyorum. Müslüman olmayan birinin hakkını yiyince günah olmuyor mu? (bu arada bende korsan programlar mevcut ama boşuna kendimize savunulacak zemin hazırlamayalım)

Fiyatlar Türkiye şartlarında çok yüksek ben bilgisayarı zor alıyorum. Gidip 200 - 300 dolar bir işletim sistemine veremem. Oyunlarda bu böyle 100 ytl gidip bir oyuna veremem. Genelde ücretsiz programları kullanıyorum. Ama bunun hesabını çekecez. Bahane filan kabul etmez.

dostum sana tamamen katılıyorum bazı arkadaslar anlamamıs bence 5 dakka dusundunler ondqan sonra yorum yazsınlar

Geri