Korsan Mi Orİjİnal Mİ?

KORSAN MI ORİJİNAL Mİ?

• Kullanılan toplam oy
    165

ismailaga

New member
Reaction score
0
GÜnÜmÜzde Çikan HerŞeyİn Hemen Korsanida Ayni GÜn Belkİ Daha Da Önce Pİyasa Ya Çikyor Buna Kİtaplar Pc Oyunlari Da Dahİl Sİzce Korsan Mi Orİjİnal Mİ?

benzer konu vardı baştan söyliyim.

eğer ucuz olacaksa orjinal iyidir tabi.

ucuz olsaydı tabiki orjinal olanı seçerdim.

absürd fiatlarla korsana karşı hep kaybedecekler

ßüyük ßöLüMüm KorsaNLa Geciyor Ve ßir de OLDness'e KatıLıyorum..

Windows'um + anti VirüsLerim Ve ProgramLarImıN %50 - 60 ORANinda oRJinaLLeride oLSa..

KnowN'Da KorSaNCI :hhmanD

Korsan Korsan Korsan

ne yapalım orjinalde bu kadar pahalı olmasın[VIDEO]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/C6bUV39w2n0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/C6bUV39w2n0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/VIDEO]

paramız olmadığı için orjinal pahalı geliyo bize =) halbuki o kadar da pahalı değil =)

korsan da iyidir.... orjinal de iyidir....

karışık takılıyorum ben....

bizim mahalledeki "hamdi" ağbiye ayıp olmasın diye korsan alıyorum adam soğukta bekliyo saatlerce =)

bkz. para para para iş burada bitmekte..

Katkı yapmazsan korsana Korsan Kor Sana !!

Orijinaller biraz ucuz olsa orijinal ama malesef orijinaller pahalı olduğu için korsan

kitap okumayı çok seviyorum. Ama her kitapa 20-30 lira veremiyorum. Bir kitabı takriben bir hafta veya on günde bitiriyorum. Hangimiz verebiliyoruzki. Onun için mecburen korsan alıyorum. Hiç okumamaktansa korsan okumayı tercih ediyorum. Ne zaman orjinal kitaplar biraz ucuzlarsa evet o zaman alırım.

kitap yönünden bakarsak hiç okumamaktansa korsan okumak iyidir maliyeti düşük olsa heralde herkes orjinal kitap alır milli gelirin düşük cüzdanların limiti dolmuş kredi kartları dısında boş oldugu bi ülkede herkesin bu faiş fiyatlarla tercihi tabiki korsan olur ondan sonra yazarlar sanatcılar meclise değil Edirne'den Hakkari'ye yürüseler de çözüm bulamazlar

haydaa bunun ıcın ankete ne gerek var herkes korsan dıcek tabi:D

orjinal iyide çok pahalı onun için korsana devam

bi çok türk oyunu yaptılar ucuzdu ama çok basitti.biz yapalım kaliteli yapalım ucuz olsun sonra korsan biter çünkü gerek kalmaz.ama amerikan oyunlarında ırak ı işgal edip (sof) üstüne para vermem.nie bi fps de biz yapmayalım ki.valla olur...

genelde orjinal le korsan arasında cok fiyat farkı oluyor 3-5 lira oynasa orjinal alırım ama mesala bir oyun cd si orjinal 20 lira korsan 5 lira daha aşağı fiyata bile var :D neden bu durumda tabiki korsan :D

bi orjinal cdnin ortalama 20 tl oldugunu varsayarsak o parayla 15 tane alabilecegimizi var sayarsak orjinal alırsak adımız çıkar...
korsana devam!!!:D

Geri