Korna çalan taksiciye öldüresiye dayak

CıngıL Beng

target Love
Reaction score
0
Korna çalarak yol isteyen taksiciyi önce dövdüler sonra köprüden attılar. Saldırganlar bununla da kalmayıp köprünün altında tekrar dövdükleri taksiciyi 'öldü' diye bırakıp kaçtı. Komaya giren taksici gözünü hastanede açtı.

999120110110101712851.jpg

Adana'da taksici A.İlker Avcı (40) korna çalıp yol istediği için 3 kişi tarafından tekme, yumruk dövülüp köprünün yamacından atıldı. Saldırganlar bununla da kalmayıp köprünün altında tekrar dövdükleri taksiciyi 'öldü' diye bırakıp kaçtı. Taksiciyi yoldan geçenler görüp hastaneye yetiştirdi. Durumu ağır olan Avcı, "Korna çaldım diye az kalsın beni öldüreceklerdi" dedi.

Kent merkezinden aldığı yolcusunu Yüreğir ilçesinde bırakan taksici A.İlker Avcı, taksi durağına dönerken Sağlık İl Müdürlüğü arkasındaki tren yolunun üzerindeki köprüden geçerken önde giden otomobile korna çalıp yol istedi. Otomobilin sürücüsü yol vermeyip taksiciyi köprü üzerinde sıkıştırıp durdurdu.

Otomobilden inen kimliği henüz belirlenemeyen kişi, "Sen bana nasıl korna çalarsın?" diyerek taksiciye tekme, tokat saldırdı. Bu sırada saldırganın telefonla çağırdığı 2 arkadaşı da gelip taksici Avcı'yı dövmeye devam etti. 3 saldırgan dövdükleri taksiciyi yaklaşık 7 metre yükseklikteki köprüden aşağıya attılar. Saldırganlar daha sonra köprünün altına inip burada da taksiciyi dövdükten sonra ?öldü' diye bırakıp kaçtılar. Taksici Avcı, çevredeki vatandaşlarca köprünün altında hareketsiz şekilde yatarken fark edilip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

CıngıL Beng :

Korna çaldı diye birini köprüden atmak ne kadar doğru. ?

sen bana nasil korna calarsinmis sinirliyim zaten bize denk gelicekki böyle bisey neyse ya bu kadarinada cüs yani adi herifler..

Geri