korn-twisted transıstor

likeAsoul

New member
Reaction score
0
arkadslar gecen snoop dog elemanlarını artı bi iki zencıyı daha gordum bi klipte baktım arka planda elktro+bateri+jonathan davids sesi...... dedim noluyo!! sonra jonathanın meshur mikrofonunu fln gordum...klibin sonunda jonathan cıktı snoop dog elemanlarıyla konusuo fln... ingilizcesi iyi olan arkadslar klibin konusunu vede sozlerin kısa bi ozetini cıkarabilirmisiniz :aba: .....cok farklı bi iş yapmıs elemanlar biran once ogrenmek istiom simdiden tskurler :)

klipte ünlü rapçiler KoRn'un elemanları olarak oynuyor. bana kalırsa süper bi klip olmuş oldukça matrak

Lil Jon - Jonathan Davis
David Banner - David
Xzibit - Fieldy
Snoop Dogg - Munky

klibin sonunu dikkatlice dinlersen sen de anlayabilirsin konuyu.bi tür eleştiri var klipte.elemanlar deliler gibi rock yapmaya çalışıyorlar fakat klibin sonunda prodüktör rolünde olan gerçek jonathan davis "rock öldü. ben daha farklı, ilgi çekici bişey istiyorum" diyor.elemanlar da rockı savunuyor

klip komedi de album igrenc ya umarim bi daha boyle album yapmazlar :mad:

Eski Korn nerede şimdiki nerede?!! Yaşlanıyorlar artık. Bu arada dinlemeyenler için Korn&Disturbed-Forsaken şiddetle tavsiye olunur.

sound' Alıntı:
klip komedi de album igrenc ya umarim bi daha boyle album yapmazlar :mad:

katılıorum dostum piyasadan çekilmesi lazım korna hiç yakışmadı. . . :(

lanet ettim korn'a..ben bilmiyordum öyle hip hopçılarla falan klip olayına girdiğini imzamı değiştirme zamanı geldi artık deseniz ya..üzüldüm şimdi..severdim korn'u..

tamam..biraz daha kalsın..
özeline msn adresimi veriyorum gel..sana tab okumayı öğretecem.. :) sound

iyi de arkadaşlar bu yeni bişey değil ki KoRn'un daha önce de rapçilerle bi yığın işi oldu. yayınlanmış bi sürü düet ve KoRn üyelerinin katıldığı bi yığın parça var...

kardes sorun sadece rapciler le dıuet yapmasi olsa ohhoooo albumu bi dinle ya igrenc bisey :(

ewt bende aldım gecen hafta 'see you on the other side' albumunu gercekten üzüldüm...
nerde kaldı eski Blind lar, Here to stay ler, Freak on a leash ler...
daha emekli olmalarına cok war insallah toparlarlar
ama ne olursa olsun 2005 rocncoke daki performanslarını gördükten sonra onlardan vazgecemem :clap: :clap:

Geri