korkunç bir flash oyun

psikopat-manyak

New member
Reaction score
0
öyle alışılageldik canavar çıkması ve arkadan ses gelmesi oyunu falan değil. oyun ses efektleriyle ve ortamıyla sizi içine alıyor ve her saniye korkutuyor.

oyunun hikayesi:

1970 yılından beri eve kimse girmemiş. evdeki aile sebepsiz yere intihar etmiş ve siz bunu araştırıyorsunuz.

evde cesetler, korkunç zombiler ve hayaletler var. dikkatli olun. iyi şanslar. bunu araya araya canım çıktı değerini bilin.

http://www.sinthaistudio.com/thehouse

sonunda gene kız cıkıp bagiriyo işte

yok demisin ama var :)

absorber' Alıntı:
sonunda gene kız cıkıp bagiriyo işte

yok demisin ama var :)
tamam var ama kız dibine kadar geliyor anla artık birşeyler olacak :D. aslında özür dilerim uyarmadım. uyarayım.

ilk başta oolanın kafası kopunca bide kız çıılık atınca tırstım bide has..tir dedim baararak haa ayrıca o korkuyla ekrana çok fena yumruk salladım bi tane ama kendime geldim havada kestim ama çok zor oldu sandalyeden düştüm:D

Oyunda asıl korkunç olan ses efektleri, bu nedenle insanı geriyor. Teşekkürler.

Wizard_Trulo' Alıntı:
ilk başta oolanın kafası kopunca bide kız çıılık atınca tırstım bide has..tir dedim baararak haa ayrıca o korkuyla ekrana çok fena yumruk salladım bi tane ama kendime geldim havada kestim ama çok zor oldu sandalyeden düştüm:D

hadi yaa okadarda diil adam duzelyli keser masallah cok güsel kesiyon

çok uyuz:D:D:D:D

bide ses bozuldu hopörlörden ses gelmio ondan heycanı çıkmıo:mad:

emeğine sağlık kardeş......

yaw kafa düşmesi irkitti acık beklemiodum öle bişi emegine salık saol

daha önce oynamaya fırsatım olmamıştı daha doğrusu ne yapacağımı tam olarak bilemediğim ve bekleyemediğim içn oynamamıştım şimdi yaptım ve zevk aldım her odada tüylerim biraz daha ürperdi
teşekkürler emeğine sağlık

Geri